wixfbr-105 idu cpe
Printable View
wixfbr-105 idu cpe
نقل قول:
كسي جواب سوال مارو نميدونه
به کاربر های خانگی تا 128 کیلوبیت بر ثانیه میدننقل قول:
میتوانید یک نامه از یک شرکت یا مغازه که سربرگ داشته باشه براشون ببرید که فلانی با شماره وایمکس فلان نیاز به سرعت مثلا 512 دارد یا میشه اشتغال به تحصیل هم گرفت (توی نامه اشتغال به تحصیل شماره وایمکس درج شود و اینکه نیاز به اینترنت سرعت بالا داری)
واقعا با اشتغال به تحصيل ميدن سرعت ٥١٢ رو ؟؟؟. واسه دبيرستان و ميشه جعلي درست كردنقل قول:
دوستان برای مجوز هیچ وقت به سراغ جعل کردن نرید چون ایرانسل مجوز ها را کاملا برسی می کند مثلا خود من برای سرویس 512 که مجوز ارسال کردم از ایرانسل به اون شرکت زنگ زدند و بعد درخواست من ثبت کردند ...
دوست عزیز آقای ali1369، بله حق با شماست انصافا ایرانسل خوب عمل میکنه یا بهتر بگم اول زیر ساخت ها اماده میکنه بعد شروع میکنه به سرویس دادن مثل مبین نت نیست که اول آنتن میذاره و بعدش که یوزر زیاد شد به یاد تقویت و یا گسترش زیر ساخت ها میفته. اما ای کاش که ایرانسا در دیگر شهرهای استان تهران هم انتن میداد. مثل بومهن یا رودهن و یا دماوند متاسفانه شرق تهران فراموش کرده. البته ما میدونیم که ایرانسا فقط در شش استان مجوز ارائه وایمکس داره اما کاش حداقل سرعت گسترش پوشش شبکه در این استان ها افزایش میداد.
ممنون ولی خوب تا اونجایی که من پرسیدم و میدونم تا اخر امسال خیلی میخواد روی کیفیت و سرعت و پوشش دهی کار کنه و گسترش بده ( هولدینگی که من اونجا مشغول به کار هستم پروژه ویترین ایرانسل رو هم در دست داره ) ،به همین خاطر زیاد تو جلسات با بچه های تیم وایمکس و شرکت مرتبطش صحبت میکنیمنقل قول:
ولی نمیدونم میتونه استان های بیشتری رو تحت پوشش قرار بده یا نه ؟
اتفاقا امروز با یکی که میخواست سرویس بگیره داشتم صحبت میکردم برای خونه و ویلاشون تو دماوند که متاسفانه این مناطق توسط هیچ شرکتی پوشش داده نمیشه ، من خودم هم هر هفته باید برم سمت جاجرود و بومهن ولی خوب متاسفانه هیچ شرکتی پوشش نداره برای این مناطق و طبق بررسی که من رو تمام نقشه های مبین نت برای استان های انجام دادم (میشه گفت تو تمام استان های تحت پوشش) فقط تو محدوده مرکز انتن دهی داره ! و نواحی زیادی رو اصلا تو پوشش قرار نمیده حتی در مورد تهران ! بیشتر جاهای شهر تو پوشش خارجی هستن که اصلا جالب نیست خیلی از مناطق هم کلا پوشش ندارن !
ولی ایرانسل پوشش بهتری داره
باید دید تو اینده چه میکنن ! ولی به نظر من ایرانسل با این همه طرح های تشویقی و کیفیت و ... برنده بازی میشه !
نیاز نیست بترسی کار سختی نیست زیادنقل قول:
اگر شماره شناسه وایمکس و رمزش رو داری ، مشکلی پیش نمیاد
بعد از وصل شدن به مودم تو ایپی ادرس 192.168.1.2 برو و با یوزر پسورد admin وارد تنظیمات شو و تو قسمت Managment رو Factory Reset کلیک کن صبر کن تا مودم ریست بشه و کاملا روشن بشه بعد رو بدنه مودم یا جعبه برچسبی هست شامل SSID ,Key که به صورت وایرلس میتونی با این رمز بهش وصل بشی اگه مودمت لن داره که دیگه خیلی راحت تر با کابل وصل میکنی و تنظیمش میکنی
جهت تنظیم از اموزش های زیر استفاده کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم نصف قیمت = نیمه شعبان
مودم جيبي ايرانسل از نظر آنتن دهي چجوريه بچه هاي مبين راضي نيستن ؟؟ ايرانسلم اين جوريه ؟
متاسفانه مودم های مبین نت از نظر انتن دهی زیاد خوب نیستن و حتما باید تو محدوده خیلی نزدیک به دکل باشی ! ولی ایرانسل خیلی قوی هست من تو خونه سیگنال سیز دارم حتی چند ساعت پیش انتهای دریند که بودم وصل شدم و کلی کارام رو انجام دادم بدون مشکلنقل قول:
سلام ، من الان دو شبه که چراغ های آنتن مودمم در حال چشمک زدنه و به اینترنت متصل نمیشه ، قبلا هم این مشکل برام پیش اومده بود ، که بخاطر عوض کردن پسوورد بود که خودم درستش کردم ولی این دفعه نمیدونم دیگه چرا اینطوری شده ، چند بارم تنظیمات مودمو چک کردم ولی درست نشد ، پشتیبانی هم زنگ زدم ، بهم گفتن باهاتون تماس میگیریم که نگرفتن ، ممنون میشم کمکم کنین . مدل مودم هم wifi - wixfmm 130
سلام بردوستان عزیز من مودم فضای باز دارم می خوام ورزن برنامش بروز کنم ورزن اولی مدلش هم bm 8301 » کسی تا الان بروز رسانی رو انجام داده ایا مشکلی پیش نیومده ..؟// اگر امکان داره لینک برنامش برام بزارید هرچه گشتم پیدا نکردم با سپاس فراوان
وقتي چند بار رمز ورود رو عوض ميكند بخاطر مسائل امنيتي بايد از مركز درخواست شما ثبت بشه. كلا عوض كردن پي در پي رمز هر چيزي اينجور عملكردي رو واسه يوزر داره.نقل قول:
ولي چند تا دليل ميتونه داشته باشه.
اول از همه مودم رو يه بار قطع و وصل كنيد.
بعدش هم بريد تو سيستم ببينيد كه حالت فعال هست يا نه
بعضي وقتا ممكنه مدارك شما ثبت نشده باشه و قطعتون كنن و شما بايد زنگ بزنيد كه اونا مدارك شما رو با چيزي كه دارن چك كنن يا اضافه كنن!
دوست عزیز من فقط یه بار رمزم رو عوض کردم و مشکلی پیش نیومد . مودم رو هم قطع و وصل کردم ولی مشکل رفع نشد . مدارکمم قبلا ثبت شده و قبلا هم داشتم از حسابم استفاده میکردم که این اتفاق افتاد . امروز صبحم از طرف ایرانسل بهم زنگ زدن ولی نتونستن مشکلمو حل کنند ، تو رو خدا اگه کسی میدونه چجوری مشکلم حل میشه راهنماییم کنه !نقل قول:
اگر وضعيت مودم فعال باشه و مشكلي از داخل تنظيمات مودم نباشه پس در صورت كلي مشكلي وجود نداره.
احتمال خيلي زياده هست كه تنظيمات مودم به هم ريخته ! شما راهنماي تنظيمات رو ازداخل سايت دانلود كنين و تنظيمات IP-SC رو قدم به قدم چك كنيد!
-
كلا مودم هاي بيسيم و وايمكس چون تنها راه ارتباطي با شبكه رو وضعيت مودم و گيرنده داره ؛ 80% در صورت مشكل داشتن وضعيت مودم ارتباط رو قطع ميكنه!
تظيمات مودم هاي وايمكس و كلا مودم ها باتوجه به سورس هايي كه توي ديتا سنتر تعريف شده بايد تنظيم بشه . و اين وضعيت روي مودم هاي ADSL هم وجود داره!
همه تنظیمات رو هم مو به مو طبق همون راهنمای سایت ایرانسل انجام دادم ولی بازم داره چشمک میزنه ، من همون موقع هم داشتم ازش استفاده میکردم که یک دفعه چراغ های آنتن مودم شروع به چشمک زدن کرد و جلوی آیکون مربوط به اینترنت که توی نوار استارت هست یک علامت تعجب زرد اومد . یعنی هیچ مشکل دیگه ای نیست که مودم رو دچار این اشکال کنه ، تازه پشتیبان ایرانسلم همه ی این تنظیماتو بهم گفت و من انجام دادم ولی بازم نتیجه نداد ...نقل قول:
مودم رو به يه سيستم ديگه بزنيد ببينين مشكل هنوز هست يا نه!
از طريق واي فاي كار ميكنيد يا كابل . اگر از كابل استفاده ميكنيد واي فاي هم امتحان كنيد!
يه پينگ هم توي CMD بگيريد!
اگر واقعا مشكل از مودم باشه و كمتر از يك سال از خريدش گذشته باشه ميتونين درخواست تعويض بدين. اگر هيچكس جواب شما رو نداد ميتوين مودم رو ببرين مركز خدمات درخواست تعويض بدين . اگر بشه همونجا درستش ميكنن اگه نه تعويضش ميكنن!
ادرسش هم افريقا بعد چهار راه جهان كودك بن بست آناهيتا!
{ البته اينم بگم ممكنه در منتطقه شما اين مشكل وجود داشته باشه. پيش اومده كه يك روز سيستم قطع شده كه از طرف ايرانسل هم بوده. ولي مركز خدمات كه زنگ ميزنيد از همه ي اينا باخبر نيستن}
یه مگ منطقه دزاشیب ! هروز همین وضعه ..
سلام دوست عزيزنقل قول:
من تنها يك تجربه در اين مورد دارم كه براتون ميگم، حالا نميدونم به درد بخوره يا نه. من مودم BM632w دارم. يك بار رمز حساب كاربري وايمكسم رو از قسمت ecare عوض كردم و بعد از چند ساعت مودمم مثل شما شروع به چشمك زدن كرد و اينترنتم قطع شد. زنگ زدم به پشتيباني گفتن منتظر باشيد تا از بخش فني تماس بگيرن. بخش فني هم كه كلا خيلي دير تماس ميگيره. من رفتم مسافرت و برگشتم و تقريبا بعد 3 هفته (!!!) بالاخره تماس گرفتند و گفتند كه وقتي رمز حساب كاربري رو عوض ميكني بايد رمز مودم رو هم از قسمت تنظيمات مودم عوض كني. من هم همين كار رو كردم و مسئله فوري حل شد. حالا من نميدونم شما هم همين كارها رو كردي يا نه. فقط گفتم شايد اين تجربه به درد شما بخوره.
دوستان من میخوام وایمکس بگیرم ! البته برای مدتی مثل یک ماه
قطعی داره وایمکس ؟
من میخوام مودم USB بگیرم ایا این مودم سرعت خوبی برای من داره ؟ چون نمیتونم مودم قوی تر بگیرم چون در حال جا به جایی هستم !
اگر در منطقه سبز باشم + مودم USB هم داشته باشم + سرعت هم 1024 باشه در اخر خوب هست ؟
یعنی سرعت من چند میشه 512 میشه
چون من خودم فقط از ADSL استفاده میکنم !
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما وقتي وارد حساب كاربري ميشيد و تصميم به تغيير رمز عبور ميكنيد ، در بخش مربوطه اگر دقت كنيد به حالت پر رنگ نوشته شده كه در صورتي كه رمز عبور رو عوض كنيد بايد اين تنظيمات رو هم در روي مودم اعمال كنيد!
دوستان من میخوام مودم وایمکس ایرانسلمو بدمش به کس دیگه .چه کارهایی باید انجام بدم که نشه از حساب من استفاده کنه؟ منظورم مک آدرس و این چیزا هست.
ربطی به تنظیمات نداره . با یه تنظیمات با هر مرورگری میشه متصل شدنقل قول:
دوستان یه سوال ؟ ایرانسل این پیشنهاد تشویقی "سرعتهای ١٢٨ و ٢٥۶ بدون هزینه اشتراک ماهیانه" رو برای سرعت 512 نداره ؟ اگه داره چه جوری میشه فعالش کرد ؟
سرعتهای ١٢٨ و ٢٥۶ بدون هزینه اشتراک ماهیانه :
سلام دوستان
من برای دانلود می خوام یک وایمکس ایرانسل اضافه کنم
کلا دانلود شبانه رایگان نداره؟
مثلا 512 نامحدودش شب و روز جدا جدا چه سرعتی میده؟
شنیدم محدودش هم یه 30 گیگی محدودیت دانلود داره درسته؟
اصفهان منطقه سبز هست مکان ولی ساختمان بلند زیاد هست
آیا نیاز به مودم خارجی دارم؟ تفاوت سیگنالش با داخلی زیاد هست؟
ممنون دوستان
سلامنقل قول:
دوست گرامی ایرانسل کلا شبانه رایگان نداره،در مورد محدودیت هامن اطلاع درستی ندارم
ولی در مورد سیگنال دهی میدونم بهترین کار اینه که شما مودم یکی از دوستان رو قرض بگیرید و امتحان کنید اگرچه خود اون کسی که از طرف ایرانسل برای نصب میاد هم
اگر وضعیت سیگنال شما خیلی بد باشه فکر نکنم نصب کنه
راستی دوستان فروش ویژه نیمه شعبان احتمالا باید پنجشنبه و جمعه باشه دیگه؟
اشتغال به تحصیل دانشگاه رو گفتمنقل قول:
سلام
برای اطلاع اساتید عرض کنم من سرویس وایمکس ایرانسل در کرج دارم و کلیه چراغهای سیگنال من خاموش هست یعنی سیگنال به شدت ضعیف ...
ولی براحتی و بدون قطعی و سرعت دانلود 30 روی سرویس 256 دارم استفاده میکنم.
نتیجه منطقی با شما
سلام
من سرویس یک مگ دارم و چند ماهی هست که سرعت fix ندارم. با پشتیبانی که صحبت کردم گفت از حالت bridge به حالت router تنظیمات مودم رو تغییر بده، رو سرعت تأثیر می ذاره. اینکارو کردم به نظر میاد تأثیر گذاشته و بعضی وقتا سرعتش fix میشه. اما مشکلی که هست اینه که وقتی این تغییر حالت رو می دهم آی پی رو نمی شناسه و نمی تونم وصل شم. بخاطر همین آیپی رو با راهنمایی پشتیبانی دستی وارد کردم. چه جوری می تونم این مشکل رو حل کنم تا آی پی رو خودش بشناسه. باعث و بانی چندتا مشکل شده
ممنون می شم راهنمایی کنید...
ايرانسل ١٤ و ١٥ تير تخفيف وايمكس گذاشته ميشه مدم جيبي كه ١٩٩ تومنه رو نصف خريد لطفا يكي جواب مارو بده
اکانت وایمکس دارم و الانم استفاده میکنم.حالا میخوام یک مودم اضافه بگیرم که دو مودم روی یک اکانت کار کنه.این تخفیف نیمه شعبان شامل خرید مودم تنها هم میشه یا فقط برای ثبت نام جدیده؟
اعطاي دقايق رايگان مکالمه و عرضه نيمبهاي مودم وايمکس به مناسبت فرارسيدن نیمه شعبان
ايرانسل از اهداي دقايق رايگان مکالمه و عرضه نيم بهاي مودمهاي USB و Wi-Fi وايمکس، به مناسبت فرارسيدن سالروز میلاد باسعادت حضرت مهدی (عج) و عید نیمه شعبان، خبر داد.
به گزارش روابط عمومي ايرانسل، ايرانسل به تمامي مشترکيني که در روزهاي 14 و 15 تیرماه 91 ثبت نام سيم کارت ايرانسل خود را تکميل، مدارک شناسايي خود را به ايرانسل ارسال کرده و در همين روز اولين تماس را از سيم کارت خويش برقرار کنند ۲۰ دقيقه مکالمه رايگان با اعتبار يک ماهه اهدا ميکند.
ضمن آنکه اين دسته از مشترکين، از يک سيم کارت هديه در بستهبندي ويژه سيمکارت دوقلوي ايرانسل، يک آهنگ پيشواز رايگان، شارژ شگفت انگيز 25درصدي و همچنين 100کيلوبايت GPRS رايگان يک ماهه نيز بهرهمند خواهند شد.
همچنين تخفيف ۵۰ درصدي مودمهاي وايمکس ايرانسل نيز مشمول آن دسته از مشترکيني ميشود که در تاريخهاي 14 و 15 تیرماه 91 نسبت به ثبت نام سرويس وايمکس با مودم Wi-Fi يا USB اقدام و از زمان ثبت نام، مراحل مربوط به آن و عمليات پرداخت خود را حداکثر ظرف مدت ۳ روز انجام دهند.
در اين بازه زماني، مودمهاي داخلي با امکانات Wi-Fi و مودم USB به همراه سامانه تقويت کننده وايمکس ايرانسل با ۵۰ درصد تخفيف به قيمت 499 هزار و 500 ريال عرضه خواهند شد و در طول دوره اين پيشنهاد تخفيفي، هر فرد تنها مي تواند يک حساب وايمکس ثبت نام کند و در صورت ثبت نام براي بيش از يک حساب، ثبت نام هاي اضافي ملغي ميگردند.
ثبت نام وايمکس ايرانسل از طريق وبسايت رسمي اين شرکت به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، فروشندگان مجاز منتخب ايرانسل که اسامي آنها در وبسايت ايرانسل آمده، مراکز خدمات ايرانسل و يا تماس با مرکز تماس شبانه روزي وايمکس ايرانسل به شماره ۷۰۷ براي تماس از خطوط ايرانسل و ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰ براي تماس از ساير خطوط ممکن است.
پرداخت هزينه اشتراک وايمکس ايرانسل از طريق پرداخت اينترنتي به وسيله سيستم کنترل حساب اينترنتي (e-Care)، خريد کارت شارژ و بارگذاري اينترنتي، خريد کارت شارژ و بارگذاري از طريق سيم کارت ايرانسل از طريق شماره گيري کد دستوري، پرداخت با استفاده از خدمات شارژ الکترونيکي از طريق مراجعه به فروشندگان مجاز ايرانسل و يا مراجعه حضوري به شعب بانک هاي عامل امکان پذير است.
بنا بر اعلام، درحال حاضر خدمات اينترنت پرسرعت بيسيم از طريق وايمکس ايرانسل، با پهناي باند بين ۱۲۸ کيلوبيت تا دو مگابيت بر ثانيه و براساس تقاضا، در 30 شهر اصفهان، انديشه، اهواز، تبريز، تهران، خميني شهر، خوراسگان، نجف آباد، شاهين شهر، شور آباد، محمودآباد، شهر قدس، شهرک صنعتي اطلس، شهرک صنعتي چرمشهر، شهرک صنعتي طوس، شهريار، شيراز، فرديس، قرچک، کرج، اسلام شهر، ورامين، دزفول، گلستان، سردرود، کاشان، انديمشک، ري، هشتگرد و مشهد مقدس ارائه ميشود.
Help Please :42:نقل قول:
نه نداره فقط 128 و 256نقل قول:
1 هفته است به این وضعیت دچار شدم هنوز همینجوری است(نه پینگ خوبه نه سرعتش )من با این چی کار کنم موندم :9:
کسی از مشکلات تغییر حالت از bridge به router خبر نداره؟ وقتی من این تغییر حالت رو می دم آی پیمو نمی شناسه و باید دستی وارد کنم. هیچ کس نمی دونه باید چی کار کنم؟
بالاخره ایرانسل یه طرح واسه شبها گذاشت البته ساعتش خیلی بدجوره اما میشه سیستم رو گذاشت واسه دانلود
در تابستان امسال کاربران اعتباری خدمات وایمکس ایرانسل می توانند از تخفیف ۵۰ درصدی ویژه بهرهمند شوند. بدین ترتیب، از ساعت ۲ تا ۶ بامداد، هزینه هر مگابایت ترافیک مصرفی با ۵۰% تخفیف معادل ۵۰ ریال محاسبه میشود.
• لطفا توجه داشته باشید که تنها مشترکین اعتباری ایرانسل قادر خواهند بود از این پیشنهاد تخفیفی استفاده کنند.
داداش یکم بیشتر توضیح بدهنقل قول:
واسه ما که طرح های ماهیانه داریم هم اینجوریه ؟
مثلا من 128 ماهیانه 3 گیگ دارم
این چطور محاسبه میشه ؟
كاربران با سرويس نامحدود هم كه اصلا داخل آدم نيستند. خوب يك تخفيفي هم براي اين جور كاربرها بايد بذارن.نقل قول: