سلام.نقل قول:
1-با بودجه شما انتخاب بهتری نیست.بهترین ها تو این قیمت.
2-نه با این بودجه نمیتونید یه سیسستم جمع کنید.ولی سعی کنید چشم بسته هم خرید نکنید.حتما صدای مدل های مورد نظر از نزدیک بشنوید.
Printable View
سلام.نقل قول:
1-با بودجه شما انتخاب بهتری نیست.بهترین ها تو این قیمت.
2-نه با این بودجه نمیتونید یه سیسستم جمع کنید.ولی سعی کنید چشم بسته هم خرید نکنید.حتما صدای مدل های مورد نظر از نزدیک بشنوید.
[mr_rayan: سپاس
جناب amin_g_p چنتا سوال درباره ي مدل 727:
1- در كنار كيفيت صداي اين مدل، آيا كيفيت تصوير هم مطلوب است.( من dvd پلير سوني مدل ns758 دارم با كيفيت hd . البته در صورت خريد اين مدل، تصميم به فروش دارم)
2- آيا قادر به پخش زير نويس فارسي است؟
3- چنانچه حرف نگفته اي هم در باره ي 727 وجود دارد چه از لحاظ زيبايي و چه از نظر فني و حرفه اي، عنوان بفرماييد.
4- آيا امكان گذاشتن عكس سيستم وجود دارد.
1- کیفیت تصویر هم خوبه فقط از پخش دی وی دی روی 46 اینچ زیاد راضی نیستم که فکر کنم توقع زیادی داشتم شایدم نه (البته فقط فیلم های ایرانی روی دی وی دی دارم) فیلم های دیگه یا 720 یا 1080 که از کیفیت صدا و تصویر راضیم فیلم ها را من 1080p 24p می بینم(البته کابل hdmi خوب هم تاثیر داره)نقل قول:
2- برای srt خیر ولی vob/sub مثل اینکه می تونه. راستیتش من چندباری سعی کردم ولی نشد ولی دوستان اینجا روش هایی گفتن که می گن جواب داده من زیاد ور نرفتم از پلیر tv برای زیرنویس استفاده کردم مخصوصا 3D اگر فایل mkv باشه باید زیرنویس هم دوتایی باشه مثل تصویر که من نتیجه نگرفتم باسه همین دیگه ادامه ندادم. من بیشتر بدون زیرنویس یا با انگلیسی می بینم خانواده فارسی.
3-از لحاظ زیبایی که زیباست سطحش براقه کمی قد اسپیکرها نسبت به سینما خانگی هایی که دیده بودم کوتاه تره از لحاظ فنی هم که قبلا هم گفتم منوش زیاد کاربرپسند نیست (سیاه و سفید). اکولایزر دستی نداره 4تا اکولایزر بیشتر نداره اخبار بازی فیلم وموسیقی. حالت ساروند هم سه حالت سه بعدی از کم تا زیاد دو حالت 5 اسپیکر و دو حالت دالبی فیلم و موسیقی. با پخش فایل هم مشکل خاصی نداشتم جز با بعضی flv در مورد بلندی صدا من روی فیلم با کیفیت و موسیقی از نصف بیشتر نمی کنم
4- متاسفانه خیر مثل همون عکس توی سایت خود پایونیر هست و پست قبلی ((در مورد پست قبلیم) به جز سابش و یکم براق تر و مشکی تره به نظرم عکسش و بد انداخته)
می تونی برای آشنایی بیشتر و قابلیت ها دفترچه اش را از سایتش دانلود کنی.
یه پست قبلم هم اصلاح کردم:
نقل قول:
ویرایش: مشکل حل شد توی تنظیمات spdif صدا را روی dts گذاشتم و از arc هم 6 کاناله حروجی گرفتم (البته فقط از پلیر خود تلویزیون)
سپاس از راهنمايي شما
منظور "از پلير خود تلوزيون" چيه؟
منظورم یو اس بی مستقیم به تلویزیون یا allshare سامسونگ هستنقل قول:
سلام به همگي
لطفا عنايت بفرماييد.
1- از بين دو مدل 717 و 272 پايونير، ارجحيت( از نگاه كاربران اين دو مدل) با كدام يك مي باشد.
2- قيمت727 يك ميليون و 240 تهران و قيمت 717 در شيراز 1يك ميليون و 550. آيا اين اختلاف قيمت توجيه خاصي دارد، به غير از چوبي بودن مدل 717
3- فروشنده پايونير در شيراز مي گفت در صورت خريد از تهران گارانتي محصول تنها براي خود تهران مي باشد و در شيراز اعتبار ندارد؟ آيا اين موضوع صحت دارد؟
4- نظر شما درباره ي مدل 414 با قيمت 1.400 در شيراز چيه؟
سلام.نقل قول:
1-مدل 717 ارجحیت داره.
2-توجیه خاصی نداره و با این تفاوت قیمت خرید مدل 727 توصیه میشه.
3-نه صحت نداره.
4-این مدل هم مدل خوبیه.مدل 424 هم وجود داره که جدیدتره و حدود 200 الی 300 تومنی تفاوت قیمت داره.
سلام دوباره
رايان عزيز سپاس
1- آيا تهران جايي هست كه مدل 717 داشته باشه؟ لطفا با تلفن تماس ذكر كنيد. قصد خريد اين مدل را دارم.امروز از نمايندگي شيراز( كه يه مغازه بيشتر نيست ولي خود مختار) 727 قيمت گرفتم، گفتش 1.650.
فكر كنم چون رقيب نداره دولا پهنا حساب مي كنه. متاسفانه شيراز نوسان قيمت، از اين مغازه به اون مغازه گاهي 600، 700 تومان هم مي رسه.
سلام.خواهش می کنم.نقل قول:
021-66719101 فروشگاه راستین نمایندگی مرکزی پایونیر
و یا سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دستگاه پخش دی وی دی با آمپلی فایر و تیونر ADV-M71 دنون آیا گزینه خوبی برای خرید هست یا نه؟ اگه میشه سریع جواب بدید عجله ایه
حدود قیمتشم اگه لطف کنین بگین خیلی خیلی ممنون میشم
سلام
يه سوال فني
آيا تفاوتي بين ساب ووفر اسليم با مدل عريض، در ارائه صدا ي بهتر، وجود دارد؟ "مدل هاي 727 اسليم و 424 عريض"
اگه منظورتون اجناس فروش ویژه سایت چاره هست باید بگم این اجناس خیلی قدیمی هستند و از نظر من قیمت اولیه ای که براشون تعریف شده خیلی بالاست و در واقع اون 70 درصد تخفیفی که ازش صحبت میشه جنبه تبلیغاتی داره ...... حالا اگه شما دوست دارید بابت این دستگاه این مقدار پول بپردازید میتونه گزینه خوبی باشه ..... یه مثال بزنم الآن مینی m39 دنون که دوتا اسپیکر هم داره و محصول سال هستش حدود 1.7 قیمت داره در صورتی که جنسی مثل m31 که حداقل مال 5 سال پیشه بدون اسپیکر 1.7 قیمت گذاری شده و با کلی منت 70% تخفیف زدن و میگن 600 تومن ... که به نظر من اصلا ارزش خرید نداره ..... البته این ربطی به فروشگاه نداره و سود جویی فروشنده اصلی رو میرسونه که در بهترین حالت داره اجناس تو انبار مونده رو به این قیمت میفروشه .... البته باید امیدوار باشیم که اجناس استوک نبوده و یا مثلا اجناس مانده در انبار سایر کشور ها نباشند که به قیمت نهایتا هر عدد 50-60 دلار خریداری شده باشند.نقل قول:
بله تفاوت هست منتها این تفاوت بر می گرده به طراحی و ساخت و تفاوت صدا تو بعضی از مدل ها.توی صدا ساب ووفرهای اسلیم به نظرم کمی صدای ضعیف تری نسبت به هم رده های خودشون دارند ولی این به معنی این نیست که هر ساب ووفری که عریض هست صدای بهتری از اسلیم داره.نقل قول:
پايونير BCS-414 را خريدم به مبلغ 1.200 ( شيراز)
*مدل 717 گيرم نيومد، طراحي سري جديد هم چنگي به دلم نزد (727 و 424)
*تفاوتش با 717 تنها در اتصال آيفون و اگه اشتباه نكنم LAN وايرلس هست. باقي موارد يكسان بر اساس كاتولوگ
*بلوري ديسك BD212
*اسپيكر BD707T
*ساب ووفر BD 212
*هنوز نصبش نكردم، اما طراحي وظاهرش چشم نوازه، باند و ساب كاملا چوب
*بلوري ديسك ساخت اندونزي
*باند و ساب ساخت چين
به محض راه اندازي عكس و ديگر موارد ميذارم.
خوندن نوشته هاي اين سايت به من براي انتخاب بهتر، با توجه به بودجه، فضا، كاربري و....، كمك شايسته اي كرد و مي كند.
سپاس بيكران از يك يك شما
سلام
من سینمای خانگی پاناسونیک دارم..همانطور که میدونید این دستگاه پخش از طریق USB رو هم ساپورت میکنه..اما من هر ورژنی از فیلم با ورژن mp4 رو میریزم نشون نمیده ..میشه دوستان بگن با چه نرم افزاری باید فیلمهارو تبدیل کنیم تا بشه از طریق USB پخش بشه...ممنون
ffبرای تنظیمات اکولایزر اول دگمه ----- رو که بالای ریموت هست می زنید بعد دکمه Audio Parameter بعد با دکمه چهار جهتی گزینه اکولایزر رو اگه خاموش هست به وضعیت روشن تغییر می دین بعدش همین طور که بین گزینه ها می تونید بالا و پایین برید و تمامی تنظیمات هست مثلاً میزان Trible و Bass و هم چنین تنظیمات اکولایزر دستی 7 باندی (یعنی توی 7 تا رنج فرکانسی مختلف می تونید تنظیم کنید)نقل قول:
پخش MP3 پشتيباني ميكنه. تصوير بايد ببينيد چه فرمتي پخش ميكنه يا اصلا پخش ميكنه يا فقط صوتي.نقل قول:
سلام دوستان . امکان برقراری ارتباط بین کامپیوتر و آمپ 922 از طریق پورت شبکه و نمایش فایل های تصویری توی کامپیوتر از طریق آمپ وجود نداره . چون رادیو اینترنتی رو تست کردم راحت کار میکنه شاید بشه یه ارتباط فایلی بینشون ایجاد کرد.
سلامنقل قول:
فایل تصویری هم پشتیبانی میکنه .(Divx,Mp4) اما باهر نرم افزاری فایلهارو تبدیل میکنم باز هم نشون نمیده.
می شه این کارو کرد با یه کابل CAT5 یا CAT6 آمپ رو به سوئیچ یا روتر وصل می کنید همچنین کامپیوتر رو بهتره DHCP توی روتر فعال باشه تا آمپ اتوماتیک IP دریافت کنه. بعد باید عکس ها رو توی Library ویندوز مدیا پلیر یا مدیا سنتر وارد کنید و Media Streaming رو توی کامپیوتر فعال کنید و توی لیستی که باز می شه Full Access رو به آمپ بدین بعد تمام لایبری ویندوز رو می تونید توی آمپ ببینید.نقل قول:
رزولوشني كه اتخاب مي كنيد بالاتر از فرمت استاندارد هست. با رزولوشن زير 720 امتحان كنيد.نقل قول:
من امپ 922 خریدم ایا راهی میشناسید که بشه فایل تصویری رو مستقیم لود گرفت همچنین فایلهای DTS با فرمت Wave رو هم پخش نمی کنه ولی در کل سیستم فوق العاده ای هست مخصوصا نرم افزار icontrolerAV که برای ipad داره
از دوستان یک سوالی دارم
من از داخل هارد و درون لپ تاپ فیلم میبینم
یعنی امکان داره با شبکه ای که آمپ 921 داره مستقیم تو کامپیوتر پخش کرد و آمپ یک پخش تصویری رو به تلویزیون انتقال بده ؟
چنین امانی هست ؟
به عبارت ساده تر برای انتقال یک فایل ویدیویی در حال پخش از طریق شبکه بایستی حتما پلیر داشته باشیم یا آمپ به تنهایی اینکارو انجام میده
با تشکر
این آمپ قابلیت dlna داره با هر نرم افزاری که شیر از طریق dlna داشته باشه می تونید فایلاتون را به اشتراک و از طریق آمپ پخش کنید.نقل قول:
نرم افزار مثل:
Allshare که مال سامسونگ هست زیاد با پایونیر سازگاری نداره حداقل من که تست کردم یکسری از فایل های تصویری را که با خود سامسونگ به اشتراک می گذاره ولی با پایونیر خیر.
Serviio
XBMC
PS3 media server
(البته معمولا با فایروال مشکل دارند یعنی فایروال جلوی اشتراک را می گیره که یا باید غیرفعال کرد یا تنظیمات انجام داد.)
اصلاح می کنم: با توجه به پست پژمان عزیز فقط فایل صوتی را پخش می کنه که می تونی از نرم افزار های بالا استفاده کنی یا ترک های موجود در ویندوز مدیا پلیر را گوش کنی که فقط کافیه media streaming فعال باشه.
خیر آمپ 921 فایل های ویدئویی رو ساپورت نمی کنه پس برای این کار حتماً باید پلیر داشته باشید.نقل قول:
سلام ، از دوستان کسی حدود قیمت بلندگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میدونه.....؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز با دلار 3200 2200 بود
پایه های ارجینال هر جفت 380
اما الان نمی دونم زنگ بزن آکوستیگ قیمت بگیر
من دارم نسبتا راضی هستم.
بسیار جمع وجور و شیک وبسیار عالی برای فیلم
اما برای موزیک زیاد جالب نیست مخصوصا سابش که کاملا سینمایی هست.
اما اینطور هم نیست که نباید خرید. کیفیت ساختش و دیتیل صداش حرف نداره
در کل فوکال هست دیگه
در ضمن آکوستیک دموش رو هم داره برو صداش رو بشنو از قدرت صداش شوکه خواهی شد.من تابحال بیشتر از 60 درصد سیستم نتونستم گوش بدم
موفق باشی
سلام
خواهشا منو برا خرید سینما خانگی راهنمایی کنین
LED SAMSUNG 3D دارم برا همین دوس داشتم سینما سامسونگ بگیرم کلی دنبال سامسونگ 6750گشتم پیدا نکردم
اگه از دوستان کسی جایی این مدل رو سراغ داشت یه آمار بهم بده ممنون میشم
یه مدل ال جی هم هست LH-885XBH که دیگه زیادی گرونش کردن میگن 1600
سونی E970هم هست بدون گارانتی 1200
اگه مدل پایونیر خوبی هم هست معرفی کنین
تعصب خاصی رو مدل بخصوصی ندارم در کل تا 1500 بهترین سینما خانگی 3d که میتونم بخرم چیه؟
نقل قول:
بعضی از دوستان پایونیر خریدند 717 ویا 727 و یا 414 و یا 424
برو به فروشگاه راستین
نمایندگی پایونیر
قیمت هاش همین حدود هست
مرسی.نقل قول:
چند وقت پیش برای خرید ویدئو پروجکشن رفتم آکوستیک همونجا هم فیلم آواتر رو با همین اسپیکر تست کردم.... فوق العاده بود ولی اون موقع قسط خرید نداشتم...
خیلی مسخره شده.... اونموقع پول داشتیم نخریدیم احالا باید خیلی بیشتر هزینه کرد...
شما با چه آمپی ست کردید؟
حقیقتش من هم از آکوستیک خریدمنقل قول:
من با 1912 دنون ست کردم
در این خصوص با آقای برزین و همینطور دوست عزیزم رایان مشورت کرده بودم. خیالت راحت مچینگ خوبی با هم دارند.
حقیقتش من اطلاعاتی در زمینه آمپ های یاماها نداشتم اما می تونی در این خصوص از آقای برزین که علاقه خاصی به آمپ یاماها دارند اطلاعات بگیری اما فکر کنم از دنون گرون تر در بیاد
در ضمن من پایه های ارجینال رو هم خریدم که خودم رو محدود نکنم
باز درخدمتم
یعنی این مدلهای پایونیر که فرمودین از مدلهای سونی و سامسونگ و ال جی که گفتم بهتره؟نقل قول:
این چند مورد که فرمودین چه تفاوتهایی با هم دارن
شماره فروشگاه راستین رو اگه کسی لطف کنه بهم بده ممنون میشم
424 , 727 جدید های 717 و 414 هستند
فرق زیادی با هم ندارند
717 اما از همهشون گرون تر هست به نظر من هم از همشون زیباتر
من استفاده نکردم اما هر چی باشه پایونیر در تصویر بهتر از بقیه هست.
در هر صورت پکیچ های تجاری هر کدام مزایا و معایب خودشون رو دارند و در کل زیاد با هم تفاوت ندارند.
بعضی از دوستان هم از اینکه هارد رو به 717 وصل کردند و زیر نویس فارسی رو پخش کرده بود راضی بودند.
سری 7 با 4 در وصل شدن به اینترنت با هم فرق دارند
در اینترنت سایت پایونیر کامل توضیح داده
عکس هاش هم هست
ساب 717 خوشگلتر هم هست اما در کل ساب نسبتا ضعیفی دارند.
باز هم تحقیق بفرمایید.
دوست عزیز ممنون از اینکه لطف میکنین جواب میدیننقل قول:
پس با این حساب دیگه کلا بی خیال برندهای ال جی و سامسونگ و سونی . .. میشم
انتخابم میشه بین 727 و424
حالا اگه کسی از دوستان اختلاف بین این 2 مدل رو برام توضیح بده ممنون میشم یعنی فقط تو وصل شدن به اینترنت با هم فرق دارن؟؟؟
فک کنم حدود 200 تومن با هم اختلاف قیمت دارن میخوام بدونم می ارزه یا نه
شماره راستین رو اگه لطف کنین برام pm کنین ممنون میشم
فقط اینا هیچ کدوم گیرنده دیجیتال ندارن؟؟
تفاوت این دو در چند صفحه قبل توضیح داده شده:نقل قول:
727 ساب اسلیم، لن بی سیم (Wi-Fi) و پایه اتصال آیفون و آیپاد داره (یک سری توضیحات دیگه قبلا دادم و داده شده در صفحات قبل می تونید پیدا کنید)
گیرنده دیجیتال خیر (رادیو fm دارند)
دوستان سلام
قصد خرید یک عدد سینمای خانگی رو دارم . فقط میخوام بدونم چه مارکی زیر نویس فارسی srt رو بهتر پشتیبانی می کنه . ممنون میشم پاسخ بدید
سلام، من هم مثل شما خيلي دنبال 6750 سامسونگ بودم حتي دبي هم گيرم نيومد. اما با خوندن نوشته هاي اين انجمن از سامسونگ و الجي و... كنارگرفتم به سمت پايونير اومد الان چند روزي كه مدل 414(424 جديد) را به مبلغ 1.200 از شيراز خريدم، ساده بگم، كاملا از خريدم راضي هستم. دو مدل جديد 424 و 727 توي بازار تهران يافت مي شود چندان تفاوتي ندارند مگر چند موردي كه دوستمون اشاره كردند. 10 روز پيش قيمت گرفتم 727- 1.240نقل قول:
و
424 -1.140
اما اگر بتوني گير بياري مدل هاي 717 و 414 بهتر هستند.
مغازه اگه اشتباه نكنم سه راه امين حضور پاساژ الماس(مطمئن نيستم پاساژدقيقا همين باشه)
شمارش و دارم اما الان گوشي همراهم نيست .اگه خواستي فردا بهت ميدم.
سلام،
يه سوال فني
1- خروجي صداي اپتيكال بهتر است يا خروجي hdmi.
سپاس
خیلی با هم متفاوت است ..... خروجی رو میخواهید به چی وصل کنید؟نقل قول:
منظورتون از HDMI همون ARC (کانال برگشت صدا) هست یا اتصال مستقیم HDMI به ورودی سینما چون مثلا اگر کامپیوتر را به تلویزیون وصل کنید (معمولا) نمی تونید صدای 5.1 از ARC بگیرید و باید مستقیم به سینما وصل کنید. ("معمولا" هم برای این هست که بیشتر تلویزیون ها ورودی بیش از 2 کانال قبول نمی کنن پس خروجی شون هم 2 کاناله هست قبلا هم البته توضیح داده بودم فکر کنم)نقل قول:
الآن یه مقاله در مقایسه خروجی صدا از طریق HDMI و S/PDIF که نوشته اپتیکال کیفیت خیلی بالا را نمی تونه انتقال بده ولی برای استفاده خروجی تلویزیون و ماه-واره و ... مناسب هست چون کیفیتشون بالا نیست.
در مورد ARC هم این را پیدا کردم که محدودیت انتقال صداش مثل S/PDIF هست. (تنظیماتش هم در تلویزیون همون تنظیمات S/PDIF هست)کد:http://www.pcworld.com/article/215202/hdmi_vs_spdif.html
کد:http://www.hdmi.org/manufacturer/hdmi_1_4/hdmi_1_4_faq.aspx#15