در هر صورت شما بريد به اين آدرس و كارتتون رو پرينت كنيد ! ملاك فكر نكنم آمدن يا نيامدن به صفحه اصلي باشه ! در هر صورت الآنم صفحه اصلي سايت هستش. مداركشم موجوده تقديم كنم ؟!! :31:نقل قول:
کد:http://92.242.195.1/sherkat88/azmoon/kart/m8/index.php
Printable View
در هر صورت شما بريد به اين آدرس و كارتتون رو پرينت كنيد ! ملاك فكر نكنم آمدن يا نيامدن به صفحه اصلي باشه ! در هر صورت الآنم صفحه اصلي سايت هستش. مداركشم موجوده تقديم كنم ؟!! :31:نقل قول:
کد:http://92.242.195.1/sherkat88/azmoon/kart/m8/index.php
چه میکنه این جام جهااااانی!!!:31:نقل قول:
منم دیشب سالن فوتسال بودم خیلی حال داد. خدا رو شکر مصدومیت هم تو کار نبود:31:
سامان جان امیدوارم هر چه سریعتر حالت خوب بشه .:11:
راستی من هم میرم سنجش.(سوالات قلم چی رو هم میگیرم تو خونه کار می کنم)
پ.ن:این همه رفتیم قلمچی چیزی نشد بزا یه بار بریم سنجش شاید فرجی شد :19:
ای بابا...شماها چطوری اینقدر ریاضی بالا میزنید؟:دی
من درصدم از 60 تجاوز نمیکنه!
ممنون/:5:
سلام بچه ها یه سوال
من تسلطم روی ریاضی کمه و از 30 درصد بیشتر نمیزنم در حالی که وقتی جواب ها رو نگاه میکنم به نطرم سوالا راحت میاد.
توی فیزیک هم با اینکه خوبم ولی نمیتونم اونجوری که خودم میخوام بزنم و از 45 به اینور درصد نمیارم .
فکر میکنید توی این مدت باقی مونده چی کار گنم؟
بچه ها یه سوال آسون شیمی دارم وقت کردین یه نگاهی بندازین :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5039842&posted=1#post5039842
نقل قول:
منم همین مشکل و دارم و بعدا" که درسا رو یه دونه یه دونه میزنم درصدام 10 تا 20 درصد بیشتر میشن :41:
سلام فکر میکنم روشی که نیکخو گفت کمکت کنه(احتمالا حداقل تا 30 درصد میکشتت بالا(یعنی خودش اینطوری میگه))یعنی همون بررسی تست به تست یه دفترچه ی ریاضی رو بردار (مثلا معمولا تو تلویزیون میگه 84 تا 86)سوال 1 رو نگاه کن اگه بلدی که بزن اگه بلد نبودی حق نداری جوابشو نگا کنی تا اینکه با کمک جزوه و کتاب و .. به جواب برسی (هر چقدر هم طول کشید ناراحت نباش ممکنه دفترچه ی اول 1 هفته طول بکشه)نقل قول:
در ضمن این روش یه فایده ی دیگه هم داره که خودم بهش پی بردم: وقتی میخوای آزمون بدی دقیقا میدونی با چه جور سوالی قراره روبرو شی(مخصوصا تو فیزیک)
موفق باشی:46::46::46:
من امسال خيلي اميدوار بودم بتونم پزشكي قبول شم . روزي 5-6 ساعت هم درس ميخوندم و تا عيد همه دروس اختصاصي رو تموم كردم و عمومي ها رو گذاشته بودم واسه بعد عيد. اما سال 89 براي من به جز بدشانسي چيز ديگه اي به همراه نداشته. خودم كه 8 فروردين تصادف كردم پاهام شكستن و پدرم هم 24 فروردين به دليل انفاركتوس قلبي فوت كرد و عمرشو داد به شما. تمام اميدمو از دست دادم . تا همين 7 و 8 خرداد هم نميتونستم درس بخونم. الان شروع كردم به درس خوندن ببينم آزاد غيرپزشكي قبول ميشم يا نه! مثل اينكه قسمت نيست من رشته مورد علاقم قبول بشم! فكر كنم حداقل لياقتشو داشتم پزشكي آزاد قبول بشم (ميانگين تراز قلمچيم قبل عيد 6200 بود ). دعام كنيد !
البته ما باید به این نکته توجه داشته باشیم که ای سوالات کنکور را بارها توی طول سال در کلاس ها و کتاب ها حل کردیم و قطعا درصد واقعی با این درصدا تفا وت داره:31::31:نقل قول:
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
واقعا تسلیت میگم.:sad::sad:نقل قول:
توکلت به خدا باشه.من داداشم از 2 فروردین خوند 2500 شد.
بهت یه تسلیت کلیشه ای میگم...:41:نقل قول:
می دونم سختی هایی که کشیدی برای خیلی از ما قابل لمس و احساس نیست. اما خود خدا می گه "با هر سختی، آسانی است." پس امیدت رو از دست نده.
مطمئن باش نتیجه ی زحماتی رو که تا قبل عید و از این به بعد می شی رو می بینی.:11:
سلامنقل قول:
هیچکی یعنی نظری نداشت ارایه کنه؟؟؟؟؟؟!!!!
میخوام سر سنجش خوراکی ببرم بخورم شاید اثر کنه
چجور چیزی ببرم؟ بیسکویت؟ ادامس!! ؟ نوشابه؟ کا کا ئو ؟ (شما چی استفاده میکنین؟)
الان 38 دقیقه بامداده ومن خوابم نمیبره!!!
نمی دونم کانون فردا صبح چی میشه!!
نقل قول:
سلام
ببین من یه مشکلی شبیه مشکل تو رو دارم ، مثلا سر آزمون ریاضی میزنم 50 ولی بعد ازمون که حوصله دارم با دقت بیشتر 20-30 درصد بیشتر میزنم. توی تخصصی ها این طوریم.
توی آخرین آزمونی که دیروز دادیم تو مدرسه اولین بار تخصصی رو از فیزیک شروع کردم ، خارج از اینکه بیشترین درصد فیزیک تو امسالم رو زدم ، ته آزمون یه 15 دقیقه وقت اضافه اوردم .
حالا به نظر منم شما توی آزمونایی که از خودت میگیری یا کانون یا سنجش یسری تغییرات توی ترتیب درسهات بده شاید کمکت کنه . درضمن شاید تاثیر منفی هم داشته باشه ، اما سعی کن بهترین ترتیب زدن رو تا کنکور پیدا کنی.
یه مورد دیگه هم هست اینکه اکثر ماها توی یه ساعت خاصی خسته میشیم ، باید اون ساعت بیاد دستت ، مثلا من معمولا 1.5 ساعت از وقت اختصاصی ها گذشته معمولا خسته میشم و اون موقع یه چیزی میخورم(البته تو 2 تا آزمون این کارو کردم )یه دو سه دقیقه ای وقت میگیره ولی خیلی خوبه .
خوراکیش و نمی دونم من یه کلوچه میخورم ، ولی نوشابه و کاکائو فک نکنم مناسب باشه ....
موفق باشی.
خرما و کشمش هم خیلی خوب جواب میده...البته آب هم با خودت آب هم ببر چون با خوردن این ها تشنه میشی...فقط مواظب باش زیاد آب نخوری که دستشوییت بگیره...چون من یه بار سر آزمون قلم چی وقتی به فیزیک ها رسیدم همینطوری شدم...هر چی هم به مراقب گفتم بزار برم بیرون نمیزاشت...در ضمن شو کول هم چیز بدی نیست ....
این تاثیر نمره های نهایی کسی میدونه چطوریه؟منظورم اینه که روی درصد هات اضافه میشه یا نه؟
من این طوری شنیدم که می گن مثل درصدامون که تراز می شن نسبت به درصدای بقیه همین طوری میان نمراتمونم جداگانه تراز می شن و بعد میانگین وزنی تراز درصد و تراز نمراتمونو به نسبت 85 و 15 به دست میارن که می شه نمره ی تراز اون درس موننقل قول:
در مورد تغذیه توصیه دکتر نکویی شکلات و آب پرتقال هست نظرشونم اینه که اگه صبحانه رو کامل خورده باشیم ساعت 10 قند خون مون میاد پایین (و گرنه زود تر این اتفاق می افته) که باید شکلات و آب پرتقال بخوریم البته من شخصا آب نبات رو به شکلات ترجیح می دم :46:
بچه ها ایا میشه سوالات جامع سنجش و قلم چی رو گیر اورد
مثلا اگر سر امتحان نرفتیم از جایی میتونیم بگیریم
خودشون میزارن تو سایت
سلامنقل قول:
به شما تسلیت میگم و امیدوارم من را در غم خودتون شریک بدونید
به نظر من الان شما باید تمام سعی خود را بکنید که به هدفتون برسید و نباید غم گذشته رو بخورید .مطمئنا در صورت تلاش و قبول شدن در رشته مورد علاقتون می توانید روح آن مرحوم را شاد کنید ... پس این شادی از از پدر بزرگوارتان دریغ نفرمایید.
شما تا قبل عید به گفته خودتون خوب درس میخوندید و حتما نتیجه آن را خواهید گرفت
در رابطه با دروس عمومی هم بگم حتما بخونش چون 100% جواب میده
من خودم یه 2-3 هفته ای هست دارم میخونمشون افزایش درصد شدیدی داشتم:
مثلا دینی رو 14 اردیبهشت بود فکر کنم 87 تجربی رو زدم 5% چند روز پیش شد 50% (انسانی 87) تازه کلی به دقتی هم کردم که این شد!
ادبیات 20-30 درصدی رو رسوندم به 50 درصد ، عربی 14% شدش 62%!
تازه رو همه اینها به 80% امیدوارم :20:
شما هم با توکل به خدا تلاشت رو بکن ما هم برات دعا می کنیم ، ان شالله نتیجه خوبی خواهی گرفت:40:
سلام.
خارج 88 :
ادبیات: 29 !! :13: (8 تا غلط داشتم با یه عالمه نزده!!)
عربی: 66
دینی: 58
زبان: 70
ریاضی: 57
فیزیک : 70
شیمی: 54
ای بابا!!! اصلا پیشرفت که نمی کنم هیچی پسرفت هم می کنم!!!
چیکاررررررر کنم با این هندسه تحلیلــــــــــــــــــــ ــــــــــــی ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! همش از این کم میارم!! هر دفعه یه عالمه از هندسه تحلیلی نمی تونم جواب بدم! چیکار کنم؟؟؟
سلام
امروز 86 خارج رو زدم تا حالا اینجوری گند نزده بودم
میشه یکی تخمین بزنه میخوام ببینم واقعا سخت بوده یا من خیلی شنگول بودم
ادب:60
عرب:60
دینی:50
زبان:66
ریاضی35 :18::18::18:
فیزیک:50:18::18::18:
شیمی:66:13::13::13:
بين 5000 و 5500 منطقه1نقل قول:
سلام
امروز 86 خارج رو زدم تا حالا اینجوری گند نزده بودم
میشه یکی تخمین بزنه میخوام ببینم واقعا سخت بوده یا من خیلی شنگول بودم
ادب:60
عرب:60
دینی:50
زبان:66
ریاضی35 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیزیک:50 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیمی:66 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریاضی رو 35 زدی؟نقل قول:
من هم این مشکل رو داشتم همیشه میرسیدم اون آخرا شدیدا خسته میشدم و دوست داشتم سریع مراقب بیاد برگه ها رو جمع کنه اصلا خیلی از سول های حل کردنی شیمی رو بیخیال میشدمنقل قول:
وسه همین فکر میکردم شیمیم ضعیفه:دی
یه سری 2 تا دونه شکلات کاکائویی بردم وسط اختصاصیا خوردم همون 2 تا دونه خیلی تاثیر داشت
از اون به بعد همش یه چیزی با خودم میبرم کیکی شکلاتی....
وسه کنکور هم برنامه های ویژه ای دارم:27:
کاش این جناب سجاد فولادی(hackerboy) بعد امتحاناتشون بازم بیاد فروم و نت! بسی دوست داشتنیه!
آخ آخ برای منم سخت بود هرچند که 5 6 تا سوال رو بلد بودم ولی به شدت بی دقتی کردم:19: مثلا یه سوال تو شیمی گفته بود که به ترتیب از چپ به راست اونوقت من از راست به چپ جواب دادم !نقل قول:
ادب:37
عرب:20
دینی:52
زبان:55
ریاضی22
فیزیک:40
شیمی:55
این عکس رو دیدم دلم کباب شد
دوستان من که دیگه 90% رشته ای که میخوام قبولم امیدوارم همه هر رشته ای که میخوان قبول بشن.کد:http://-----.net/img/56701249017545617638.jpg
آخ ! قلبم!نقل قول:
این رو از اطرافیانم دیدم:
1) رتبه سراسری 32000 / سهمیه شاهد ----> معماری دانشگاه تهران قبول
2) رتبه 1300 / سهمیه منطقه 1 ----> معماری دانشگاه تهران قبول نشد
اینا هم کلاسی بودن!
------------------------------------
امیدوارم اون 90% بشه 100% . :46:
مهم فقط ورود به دانشگاه نیست. اونی که با رتبه ی بالا یه جای خوب قبول بشه توی دانشگاه کم میاره و ادامه ی کار براش سخت می شه..نقل قول:
وحشتناکه!!!!!!نقل قول:
ولی اینا تعدادشون زیاد نیست ...
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
---------------------------------نقل قول:
MyEnd (عضو تعلیق شده) هستم
و اونی که با رتبه ی پایین تو یه دانشگاه بد قبول میشه, میتونه گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون.نقل قول:
اما به نظر میاد این عکس تقلبی باشه, اینطور نیست؟
البته میدونم همچین جریاناتی وجود داره ولی این نوشته رتبه اش شده 416. این که خیلی خیلی پایینه.
یعنی یه نفر پیدا نمیشه این کارو بکنه ؟؟؟!نقل قول:
جدا ایولا ...... !
بیا امین جان این نرم افزار تخمین رتبه که دوست عزیزمون sky man آپلود کردندنقل قول:
یعنی یه نفر پیدا نمیشه این کارو بکنه ؟؟؟!
جدا ایولا ...... !
با تشکر از sky man
نقل قول:
من نمیدونم ما سهمیه شاهدی ها چه گناهی به درگاه ایزدی مرتکب شدیم که با ما اینجوری رفتار می کنید...:31:
جدا از شوخی باید بگم...
عکس کاملا معلومه که درستکاری شدست...
اگه خواستید من هم واستون سند میارم که باور کنین این عکس دستکاری شدست ...:11:
بچه ها شما می خواین روز قبل از کنکورو چکار کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هنوز بهش فکر نکردم اما شبش زود میخوابم که صبح خواب نمونمنقل قول:
:5:
سلام به همه کنکوریهای عزیز(نمیدونم این جمله رو کی گفته یهو یادم افتاد!!!:31:) دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه تو این چند هفته پیشرفت فوق العاده ای بکنید:11:
واقعیتش اومدم هم یه خبر بدم یه سوال بپرسم!:31:
خبر:!فردا ساعت 17 شبکه آموزش یادتون نره!!! مهندس محمد مهربان مهمان برنامه فرصت برابر!!! امروز واسم اس اومد!
سوال!!! این که میگن میشه کارشانسی مدرک آزاد گرفت بعد واسه ارشد دولتی شرکت کنی درسته ؟؟؟ یعنی میشه مکانیک کارشانسی آزاد بگیری بعد مدرک ارشد از دانشگاه دولتی بگیری؟؟؟؟!!!
نقل قول:
یک دنیا ممنون سعید جان ..... . (و البته با تشکر از اقای sky man)
پ.ن : مثل اینکه این نرم افزار با win7 64 بیتی سازگاری نداره . راهی واسه اجرای درست و کاملش در این ویندوز هست ؟
خوب پسرفت دلیلش چشمت بود ، که انشاالله خوب شده. فکر کنم بهترین کار الان اینه که تمام آزمون های قبلی رو ارزیابیشونو نگاه بندازی. جزوه خلاصه نویسی هم مفیده الان.نقل قول:
خوب تحلیلی به نظر گلواژه خوبه ، اگه داری ، مخصوصا جلد جدیدش که تست هم داره ، دوباره بخونش.
تا ظهرش یک درس اختصاصی رو مرور میکنم (فیزیک رو شاید) و بعد میرم استخر بعدش میشینم Eurvovision 2010 رو نگا میکنم :31:نقل قول:
ما اون رو دیگه کار نداریم! فعلا به این کار داریم که جای اونا چه افراد دیگه ای که کم نمیاوردن میتونستن بشین توی دانشگاه!!!نقل قول:
و اینکه جای نگرانی واسه اونا وجود نداره. اونا هر چقدر بخوان می تونن تحصیلاتشون و طولانی کنن و هِی بیفتن!! ولی مثل سهمیه های عادی اخراج نشن!!! خب معلومه که بالاخره تموم می کنن و مدرک رو می گیرن!
خوشحال نباش امیر!
دمت گرم خیلی باجنبه ای.نقل قول:
کار شهدا و خانواده هاشون واقعا بزرگ و ارجمند. من دست همگی شون رو می بوسم و خیلی براشون احترام قائلم. خیلی دوستشون دارم.
ولی مسعود هرچی جای خودش باشه ارزشش رو بهتر حفظ می کنه. جهاد و ایثار یه طرف و بنیان علمی یه طرف دیگه. فرزندان اون آدمای بزرگ برتری مغزی نسبت به دانش آموزای دیگه که پدر دارن ندارن..... شما در نظر بگیر که دولت بخواد یه امتیاز خاص برای خانواده های شاهد و ایثارگر و اینا قائل بشه به خاطر زحمتی که کشیدن و یا نمی دونم اینکه پدر اون خانواده مسئله ی جسمی داره و .... بخواد در واقع تسهیلات فراهم کنه. من از خدامه. خوشحال می شم دولتمون اینقدر مهربون باشه و به مردمش برسه. ولی مسائل رو با هم قاطی نکنه!! علم یه چیزه و آسایش یه چیز دیگه!! دولت می خواد کمک کنه لطفا منطقی کمک کنه! این همه زمینه که میتونه کمک کنه.... ولی قاطی کردن یه مقدار کار آدمای ... چی بگم خب نمی تونم چیزی بگم به اونایی که قانون می نویسن!!!
اینطوری بنیان علمی جامعه سست می شه... کیا قراره پایه ها رو بسازن؟ ...... اونی که می تونه با رتبه 1300 بشینه معماری تهران و 4 ساله همه مهندسیش رو تموم کنه از نظر کاری و اعتبار و پیشرفت خیلی می تونه با اونی که با 32000 نشسته معماری تهران و ترم در میون مشروط میشه (اونی که می بینم اینطور هست!!) خیلی فرق می کنه! ولی به هر حال ظرفیت دانشگاه ها تقسیم شده!!! یعنی اگه هیچ کدوم از بچه ها شاهد و جانباز از سهمیه شون استفاده نکنن جاهاشون خالی می مونه و با افراد عادی پر نمیشه. پس عملاً ورود این داوطلبای خیلی مهربون، توی قبولی بقیه تاثیری نداره!!
من با دانش آموزا و دانشجوهای شاهد و جانباز هیچ مشکلی ندارم بلکه خیلی هم باهاشون خوبم. دارم توی دوستام آخه. آخه اونا کاره ای نیستن بیچاره ها.
من با قانـــونـــــــــــــــش مشکل دارم اساســـــــــــــــــــی!! !!
با اجازه امین عزیز(dehtoday)
اینا رو میزارم واسه رفع شبه....
مربوط به سال 87 هست.؛سهمیه شاهد.
خودتون قضاوت کنید
:11:
کارنامه سراسری 87
انتخاب رشتهکد:http://img.----------.com/images/d6875_Karname.jpg
نتیجه انتخاب رشتهکد:http://img.----------.com/images/h6587_Entekhab_reshte.jpg
نشد که بقیه آمار و ... رو قرار بدم.چون توی تصویر جا نمیشد ؛کد:http://img.----------.com/images/d9265_aaaaa.jpg
کی گفته من خوشحالم؟!:31:نقل قول:
من هم کاملا موافقم که نباید اینجوری باشه و حرف هات رو قبول دارم! من فقط آینده ی کسایی که با سهمیه قبول می شن رو گفتم!!! حتی اگر هم مدرک بگیرن( که اگه مشروطی هاش زیاد بشه اخراج می شه!) توی شغلش نمی تونه خیلی بدرخشه!