پینگ آسیاتک افتضاح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پینگ آسیاتک افتضاح
بعضی تعرفه ها برای اشتراک توی لیست هست که توی سایت اصلی نیست. قضیه چیه ؟
مثلا 256 با حجم 20 گیگ 45200 هست و 256 با حجم 70 گیگ ( که توی لیست نیست ) 68300 هست !!! حجم 3 برابر و فقط 20 تومن اختلاف !! عجیب نیست ؟؟
با اکسپلورر اصلا لاگین نمیشه !!!نقل قول:
با اکسپلورر میاد... ببین وقتی نکس زدی اگه دروازه بانک نیومد یه بار توو همون صفحه back مرورگرتو بزن دروازه میاد...
میشه ip قسمت چک کردن حساب رو بزارید بی زحمت ؟!
ممنون.
چی کار کنم.200 مگ بیشتر تهش نمونده میخوام تمدید کنم............... :n13:
آره تعرفه هاش که کلا تخیلیه:n02:... اون تعرفه هایی که توو سایت زده دکوریه... فقط همین تعرفه هایی که توو حساب کاربری هست میشه انتخاب کرد... فرق 3 ماه 3 گیگ با 3 ماه 6 گیگ سرعت 128 5هزار تمنه :n02: منظورتون متوجه نشدم... منظورتون اینهنقل قول:
من یک ماهه 512 با 3 گیگ ترافیک گرفتم....نقل قول:
دوستان همیارنتی سرعت شبانه من 2 ساعت اول ترافیک شبانه میشه 120 کیلوبایت...ولی بعد از 2 ساعت برمیگرده رو همون 220 تا...مال شما هم همینطوره؟؟؟
فقط بگم تو روحشون.... قبلا شارژ که میکردی میرفت توی صف و تا زمان یا حجم تموم نمیشد دوره جدید شروع نمیشد....
الان زدم یهو شارژ شد و خجمم سوخت...........
من شبانه 50 60 :n28:...نقل قول:
امشب سرعت دانلود شبانه من 30-50 هست. (همیارنت)
به امید شبانه همیارنت از بیست نت زدم بیرون اینم اینجوری شده!!
مال من متوسط 120 تا میگیره شبانه.....
اوایل ساعات شبانه ملت همه با هم شروع به دانلود میکنن....خوب طبیعتا میاد پایین سرعت.....ولی از 4 به بعد چون ملت میرن میخوابن سرعت بهتر میشه....
دوستان کسی نرم افزاری که از سرعت اینترنت در یک بازه زمانی گراف تهیه کنه سراغ نداره؟؟؟
من دانلود منیجر رو تنظیم میکنم که از ساعت 2:05 دقیقت شروع کنه به دانلود تا 6:55 دقیقه صبح..بعد میرم لالا...صبح پامیشم دسترنج شب رو برداشت میکنم.....میخوام بدونم سرعت دانلود شبم چه تغیراتی داشته...یه نرم افزار اگه سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید
داداش ما رسما شانس نداریم!!
متاسفانه سرعت دانلود روزانه ام هم بین 80 تا 100 شده.
روزانه من همون 240 هستش...نقل قول:
دوستان ظهر تا حالا کسی مشکل افزایش پینگ نداره؟؟؟؟:n08:
خداییش پایدار بودن اینترنت کشور رو داشته باش...:n08::n08:
این 4 تست به فاصله 2 دقیقه گرفته شدن....هر 30 ثانیه یه تست:
این شب جمعه ای فقط دعا می کنم که خدایا هر موقع وقت کردی این دزد خونه ها ( شرکت مخابرات ایران و شرکت های ارائه دهنده اینترنت) رو روی سر صاحباشون خراب کن!!!!:n09:
مال من هم حدود یک ساعت خیلی افت کرده بود و کم و زیاد میشد شدید....
ولی از 10 دقیقه پیش استیبل شده دوباره رفت رو همون 240 تا
الان ساعت 9 شب وضعیت نرمال...
عزیز برو خدارو شکر کننقل قول:
شما گفتی سرعتش خوبه ماهم رفتیم از همیار 1 ماهه 3 گیگ گرفتیم 512
شبا که دانلود می زارم سرعتش روی 10 کیلوبایت
کل شب بیشتر از 500 مگ دانلود نمی کنه
قربون شاتل لااقل با اینکه سرعت شبانش کم بود ولی شبی 1.5 گیگو می زد
ما که پشیمون شدیم همیارنت گرفتیم تموم که شد می ریم یه شرکت دیگه
مخابرات امروز ظهر پینگ خارجی زده بود بالا ولی بعد یکی دو ساعت درست شد . مخابرات یه مدت هست که خوب شده وضعیتش و اوکی هست .
داداش مال من شبا سرعت پایین میاد ولی نه 10 یا 20...حداقلش میشه 100 تا...ولی از 4 به بعد میشه همون 200 تا...تازه بدترین مرکز مخابراتی هم هستم..مرکز دستغیبنقل قول:
یه زنگ بزن به پشتیبانی ببین مشکل چیه شاید قابل حل باشه...کدوم مرکز مخابراتی هستید؟؟؟
سرعت روزتون چقدره؟؟؟
من دیشت قسمت های 13 سریال سوپرنچرال و اررو و انیمه ناروتو شیپودن و قسمت 3 و 4 ویلای من و فیلم سرباز جهانی 2013 و مسابقه مرگ رو کامل دانلود کردم...حدود 2 گیگ حجم همشون بود...البته من دانلود منیجر رو تنظیم میکنم که از ساعت 2:05 تا 6:55 خودش اتومات دانلود کنه و میگیرم میخوابم..نمیدونم سرعت چه حدودی بوده...ولی صبح ساعت 6 که بیدار شدم دیدم فیلم آخری رو داره با سرعت 214 دانلود میکنه
دوستان کسی نرم افزار سراغ نداره بتونه سرعت اینترنت رو در یک بازه زمانی چند ساعته به صورت نمودار نشون بده؟؟؟
سلام
دوستان نظرتون در مورد سرویس اینترنت 2048 کیلو بیت حجمی 05 گیگ در ماه اسیاتک چیه ؟ کسی تا حالا این سرویس گرفته؟
من الان سرویس 128 دارم که سرعت شبانه 30 کیلو بیشتر نیست می خواستم بدونم سرویس 2 مگ چجوریه ایا سرعت شبانه بیشتره یا فقط پول اضافی دارن میگیرن ممنون
من دستغیبمنقل قول:
دیشب تست کردم یه فایل از پارس انلاین گرفتم سرعتم رفت رو 200
پی سی دانلود روی 60 بود بقیه ی سایتای خارجی هم که می گیرم روی 20
مشکل از چیه ؟
خدا خیر پارس آنلاین نده...کلا خیلی آشغاله شبانش...چه 2 مگ داشته باشی چه 128 فرقی نداره..سرعت شبنت حداکثر 20 هستنقل قول:
در مورد اون اختلاف سرعت هم بر میگرده به نصب تجهیزات اینترنت ملی که گاهی اوقات برخی درگاه های خروجی رو برای نصب تجهیزات محدود میکنند...البته اینترنت ملی رو فقط به اینترنت مخابرات دادند...شرکت های خصوصی هنوز مجوز اتصال به اینترنت ملی رو ندارند....
ولی در کل تو روح پارس آنلاین
نه دوست عزیز سرعت فرق داره.....من یه مدت 256 داشتم شبانم 60 کیلوبایت بود...الان 512 حجمی 5 گیگ دارم و سرعتم دقیقا 2 برابر شد یعنی 120!!!!!! حدس من اینه که سرعت شبانه سرویس دو مگ بالا 350 کیلوبایت باشهو البته اگه طبق همین جدول پیش رفته باشه( 128=30 کیلوبایت، 256= 60 کیلوبایت و 512=120 کیلوبایت) پس شبانه 2 مگ باید طبیعتا 480 کیلوبایت سرعت داشته باشه!!!!!:n09:نقل قول:
من این سرویس رو دارم :n05:نقل قول:
سرعت دانلود شبانه ارتباط داره به اینکه از چه سایت هایی یا سرور هایی دانلود کنی
اگه سرور سرعتش بالا باشه بین 300 تا 200 سرعت هست بعضی وقت ها حتی به 400 هم میرسه
گاهی اوقات هم سرعت روی 100 یا 80 برای تک لینک هست که اگه 3 لینک یا 4 لینک دانلود هم زمان بگزاری سرعت هر کدوم 80 میشه و در کل حدود 300 انگار در حال دانلود هستی
مثلا الان که ساعت 7 صبح هست من از سایت تهران موزیک در حال دنلود هستم سرعتم 200 تا 240 این ها هست
سرعت شبانه آسیاتک در حال حاضر
دوست عزیز افتضاح ترین سرورها برای دانلود همین تهران فلان و فارس فلان ها هستن اونم به خاطر اینکه از سرورهای نابود هاست خریداری می کنن و شب ها هم همه ایرانی ها میخوان ازشون دانلود کنن.....به نظر من شما از سرور رپیدباز و با چند لینک همزمان دانلود کن ببین سرعتت نمیره بالا 400؟؟؟؟؟:n06:نقل قول:
سلام. ببخشید میشه بگید این چه شرکتیه؟:
"pjsc fars telecommunication "
سایت داره؟
سلام دوستان ! بالاخره تعرفه های جدید ADSL که اخبارش اعلام شده بود عملی شد و مخابرات اولین جایی هست که این سرویس رو ارائه میده !! با پشتیبانیشون که صحبت کردم گفتن تعرفه های سابق حذف نخواهد شد و این تعرفه سراسری به عنوان یه سرویس جدید کارش رو شروع خواهد کرد !!!! دیگه راست و دروغش گردن خودشون !!!:n02: نحوه محاسبه هزینه ها دقیقاً مشابه سرویس جشنواره سابق هست که دوستان بیست نتی اطلاع دارند از این نحوه محاسبه و اینکه اکثریت خاطره خوشی از اون سرویس ندارن!! البته خودشون جرئت نمی کردند با صراحت این جمله رو بگن که شبیه جشنواره حساب میشه و می گفتن جدیده و هنوز توجیه نشدیم در مورد محاسبه اما جوری باهاشون صحبت کردم که مجبور شدن بگن احتمالاً مثل جشنواره محاسبه میشه !!! :n08:
اینم عکس :
بله... مخابرات فارس هستش...نقل قول:
سایتش
ممنون. خوش به حالتوننقل قول:
ما توی شهرمون آرزوی چنین چیزی رو داریم:
خواهش... ولی فکر کنم این تست شانسی در رفته.... اکثرا اینجا از مخابرات مینالن... البته چند مدت اخیر بهتر شده ولی بچه ها که تستاشونو میزارن اصلا در حد این تست نیستش...نقل قول:
نه بابا چه خبرهنقل قول:
من 2048 داره چند ماهه بیشتر از 220 230 نمیشه
تو اکانتینگ 2مگ تعریف کردن با وجود اینکه 4مگ بستن رو خط روزانه نهایت 220 230 هست
دوستان این اینترنت مخابرات 512 نامحدود و محدود چه سرعتی میده ؟!
همین طور 1 مگابایت نامحدود....
تشکر..........
بله تایید می شه حتما باید 4 لینک داشته باشی تا نهایت سرعت رو بهت بدهنقل قول:
دیشب تست کردم با 4 لینک تا 220 سرعت داد
سلام
ما طرف زرهی هستیم . آقایی
اوایل اینترنت مخابرات که سرعتم هم 1 هست خیلی عالی بود . یک فایل 80 مگی ظرف 3-4 دقیقه دانلود میکرد
الان از دیال آپ هم بدتر شده و خیلی اعصاب خرد کن
کسی در جریان هست چرا اینجور شده ؟
حرف یکی 2 روز نیست الان 20-25 روزه خیلی سرعت اومده پایین
طوری که الان خود سایت بیست نت که میخوام برم 15 ثانیه طول میکشه تا بارگزاری بشه تا وارد سایت اصلی بشه
سلام به همگی.
بچه ها کسی این تعرفه های جدید مخابرات نا محدود نگرفته؟
من الان زنگ زدم بهشون گفتم قیمت اومده پایین ولی چرا توی پنل کاربری من همون 34000 تومن حساب میشه گفت اینا دو تا سرویس جداست
اینا رو واسه دهه زجر آوردن
بهش گفتم سرعتشون چجوریه گفت کمتر از واقعی . 1 مگ نا محدود گفت رو 100 هست بعد از ماه دیگه هم سرعتش رو درست و واقعی میکنیم گفتم محدود که نمیکنید بعد از دانلود زیاد ؟ گفت نه
حالا نمیدونم 1 مگ نامحدود بگیرم یا نه؟ میترسم بگیرم یه چیز گند از توش در بیاد بعد هم نشه برگشت بدم رو همین سرویس قبلی
ولی قیمت هاش واقعا عالیه!!!
حالا من احتمالا بگیرم ببینم چی میشه. اگه گرفتم خبرش رو میدم
منم میخوام بگیرم....نقل قول:
ببین چه طوریه
مشکل اسپیلیتر بود
حل شد
:n02:
بچه ها یه مشکل داره آسیا تک توی شهر ما اولش فکر می کردم از خودمه چن جای دیگه شهر رفتم دیدم عمومیه ... اینکه نت بدون هیچ مشکلی 10 دقیقه وصله بعد برا 3 دقیقه کاکل قطع می شه و تایم اوت می گیره این روند هز ازده دقیقه تکرار می شه. کسی هم این مشکل رو داره؟
تعرفه رو عوض کردم 1 مگ سراسری نا محدود
نسبت به قیمتش عالیه.43 تومن ماهیانه
سلام
اين رو امروز با اكانت مخابراتم گرفتم
نامحدود سراسري 512 ماهي 24000 تومن