کمک کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5000717#post5000717
Printable View
کمک کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5000717#post5000717
با سلام!من Adsl از مخابرات گرفتم ولی تو قسمت "Connecting Trough To Wan Miniport" ارور می ده! ایراد از کجاست به نظر شما؟
بعدش اگه امکانش هست این 2 تا فایل که تو سایت مخابرات هست رو یکی اگه داره جایی آپلود کنه،چون دانلود نمی شه :
how to make pppoe on pc.rar
how to make pppoe modem.rar
نقل قول:
قربوتن داداش برای کمکت ولی من استفاده کردم ولی شرکت برام کتنفیگ کرد الام ری استارت شد باز کانفیگ نمی شه چراق وارلس چشمک زنه واره اسم هم ÷یدا می شه ولی وقتی با موبایل وصل می شم ارور می ده ارور هم اینعه no get away replay
error اصاب خورد کنییه
با همه چی مودم هم ور رفتم
با نرم افزار نیست مودم من با همون آی ÷ی کانفیگ می شه الان کخ خونخ نیستم ولی اگه رفتم چند تا عکس می زارم کمک کنین حیاتیه
ممنون از همه من شب عکس مس زارم کمک کنین
کمک ........نقل قول:
سلام
من طبق گفته شما tp-link 8811 گرفتم و از فن اوا هم سرویس دارم. حالا خودم از روی manual انگلیسیش که توی cd ش بود کانفیگش کردم و وصل هم شدم که نسبت به مودم قبلیم که زیمنس خود شرکت بود حدود 5 کیلوبایت به سرعتم اضافه شده. حالا می خوام بدونم توی کانفیگش برای فن اوا کار خاصی دیگه ای باید انجام بدم؟ چون من فقط یه pppoe ساختم و یوزر و پسورد و vpi و vci شرکت رو وارد کردم و به بقیه قسمت ها که نمی دونستم چی هستن دست نزدم.ولی خیلی تنظیمات دیگه هم داره.
کلا لینک کانفیگ tp-link برای فن اوا رو اگه بدین خیلی بهتره. تاپیک فن اوا هم خیلی خلوته
سوال دومم این که مودم موقعی که به اینترنت وصله خیلی داغ می کنه مخصوصا موقع شبانه که همش دانلود می کنم.حتی موقعی که online هم نیستم باز نسبتا داغه.حالا طبیعیه این؟
نمی خوامم خاموش روشن کنم مودم رو چون تجربه خوبی ندارم از این قضیه و مودم قبلیم (همین زیمنس شرکت) بعد از یه ماه، یه بار که خاموش روشنش کردم سوخت
مرسی
داغ شدنش مشکلی ایجاد نمیکنهنقل قول:
تنظیمش هم اگه به اینترنت وصلید ، نمی خواد دست بزنید
شما اگه به اینترنت وصلید دیگه چه انتظاری از مودم دارید؟؟
من خودمم tp Link Td 8811 دارم نترس دوست عزيز مودم رو خاموش كن هيچ اتفاقي نمي افته :31:
داغ شدنش هم طبيعي هيچ مشكلي نداره من با همين مودم يكسره بدون وقفه تا 10 الي 11 ساعت مدام كانكتم و هيچ مشكلي هم پيش نمي ياد.
با سلام
دوستان لطفا در مورد تنظیمات Linksys wag120n که چطور باید برای صبانت تنظیم شود راهنمایی کنید ،
به عنوان مثال مقادیر زیر (برای استفاده از lan بدون وایرلس )چگونه باید باشد؟
DSL Modulation
Local IP Address
DHCP Server: Enable Disable DHCP Relay
DHCP Relay Server IP
چه گزینه ای برای غیر فعال کردن وایرلس وجود دارد؟
با تشکر
راستي بهترين مودم چيه؟ لينكسيس؟
اگر كسي ترتيب تقريبي كيفي مودم ها را داره بگذاره
مثلا بگه اول زايكسل بعد زايكسل ، لينكسيس بعدش ايسوس بعدش سيمفوني و ...(البته اين ترتيب واقعي نيست و مثال هست)
:11:
لینک سیسنقل قول:
asus
tp link
c net
dlink( خیلی مزخرفه..)
بهترین linksys هست ///
يك جوري ميگي كه به زايكسل ، سيمفوني هم برسي؟نقل قول:
چون من به دليل محدوديت هاي پارس آنلاين يا بايد زايكسل ، يا سيمفوني و يا ايسوس بگيرم(البته من الان مودم معمولي دارم و مي خوام بفروشم و مودم وايرلس بگيرم پس ترتيب كيفيت مودم هاي وايرلس را بگذاريد):11:
نقل قول:
ببین افرادی که با زاکسل کار کردن تعدادشون زیاد نیست که بشه با مودم های دیگه مقایسه شه.
ولی کسایی که با زاکسل وایرلس کار کردن دیدم مثل خودم راضی بودن.
زاکسل هم تقریباً یه ساله که اومده و دو تا شرکت شاتل و پارس آنلاین رو میدونم که به عنوان مودم اول برای خودشون میشناسن. ولی برندهای دیگه از خیلی وقت پیش تو ایران استفاده میشده.
پس شما ميگي زاكسل مودم خوبيه(البته دقت داشته باشيد منظورم وايرلس هست)نقل قول:
ببينيم بقيه نظري دارند
فقط روی فرش یا موکت قرار ندهید. جای صاف بزارید که جریان هوا از زیر عبور کنه اگه سنگ باشه که دیگه بهتر.نقل قول:
نقل قول:
زایکسل همچین کمتر از لینکسیس نیست یه سری قابلیت مدیریتی هم داره که بقیه ندارن البته فقط وایرلس داراش.
از بازار تهیه کنید 10 20 تومن ارزونتره.
فن اوا توی سی دی اموزشیش که برای مودم های خودش به صورت pdf ساخته، کلی تنظیمات مختلف انجام داده.مثلا firewall رو غیرفعال کرده، کلی ip های مختلف توی قسمت های مختلف وارده مثل ip host و ip url و internet ip و ... و در قسمت WAN و LAN و DNS چندتا عدد وارد کرده و بعضی گزینه ها رو دستکاری کرده. حالاگزینه های tp-link با زیمنس های فن اوا فرق داره. برای همین پرسیدمنقل قول:
خب همه اینا برای اینه که به اینترنت وصل بشی ، وقتی وصلی دیگه چه احتیاجیه؟نقل قول:
DNS هم وقتی رو اتوماتیکه ، DNS های خود شرکت هست
صفحه اول تنظیمات مودم ، DNS ها رو میبینی و با DNS هایی که فن آوا توی اون PDF وارد کرده ، مقایسه کن
اگه مشکلی هست ، آدرس PDF رو بده تا برات توضیح بدم اون عددا چیه
سلام
شرکت شاتل میگه فقط باید مودم زاکسل از خودم بخرین ! ولی من میخوام مودم asus am604g یا tp-link 8901 بخرم ... کسی از دوستان که شاتل داشته باشه از این مودم ها استفاده میکنه ؟
نصب این مودم ها راحته ؟ خودم میتونم انجام بدم ؟ با شاتل به مشکل نمیخورم ؟
شرکت شاتل غلط زیادی کردهنقل قول:
نصب این مودم ها هم راحته
حتی اگه زاکسل هم خواستی بخری ، برو از بازار بخر ، مطمئنا ارزونتره
بگو مودم خودم دارم برو از بازار بخر. همون زایکسلو اینا 95 میدن بازار 80 تومنه !
البته همون 8901 هم خوبه هم ارزونه.
نقل قول:
عکس مربوطه به صفحه اول کانفیگی که خودم انجام دادم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pdf فن اوا هم اپ کردم :
کد:http://www.mediafire.com/?yggml5cd4kw
==========================
پ.ن : این p30world چرا قابلیت اپلود نداره... خیلی بده
يعني شما ميگيد من ايسوس نگيرم زايكسل بگيرمنقل قول:
Zyxel-P660 HW
اين مدل زايكسل خوبه؟
قيمتش را كسي نميدونه؟
كسي ديگه اي نظري نداره؟
به نظر من هم زايكس خيلي بهتره
.
اينم عكس:نقل قول:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم نحوه ي عملكردم البته اينرو گذاشتم براي اونا كه پست چند صفحه قبل را نديده اند:
من خط تلفن را بدون اينكه هيچ دستگاهي روش باشه به لاين مودم وصل ميكنم بعدش سوكت فون را به ميكرو ف.ي .ل.ت.ر وصل ميكنم بعد ميكروفيلتر را به گوشي ميزنم .فقط هم يك گوشي دارم .
خوبه تو بازار 80 تومن. پارس آنلاین و شاتل میدن 95 تومن.نقل قول:
P660 HN هم هست سری N هست 110 تومن.
اگه مساحت محل استفاده تا 250 متر هست. همون اولی کار شما رو به خوبی راه میندازه.
سلام خدمت دوستان عزیز.من الان یک مودم زایکسل مدل p-660ru دارم.مدتیه که یه مشکلی دارم.وقتی مدتی با اینترنت کار میکنم و بعد از اینترنت خارج میشم دفعه های بعد هم میتونم راحت کانکت بشم ولی بعد از یه مدت چراغ dsl خاموش میشه و دیگه نمی تونم کانکت بشم.وقتی مودم رو ریست میکنم و دوباره تنظیم میکنم مشکل حل میشه ولی چند ساعت دیگه دوباره همین مشکل پیش میاد.میخوام بدونم که مشکل چیه؟؟؟چجوری حلش کنم؟؟؟
ممنون
نقل قول:
سیمفونی ها اسپلیتر سر خودن. مال من که فقط USB هست اندازه کف دسته ولی اسپلیتر سرخوده :31:.
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
مودم رو اتوماتیکه یا با کانکشن وصل میشید؟نقل قول:
مودم اتوماتیک وصل میشه.نقل قول:
حتما باید ریست کنید با روشن و خاموش کانکت نمیشه؟
شاید یه جایی رو بد تنظیم میکنید.
الان با کانکشن وصل میشی؟نقل قول:
خب این یعنی اینکه بریدج تنظیم کردی که اگر هم تنظیم نمیکردی ، وصل میشد
ولی اگه یه موقعی خواستی PPPOE تنظیم کنی ، یه فایل اجرایی روی مودم هست که راحت تنظیم میکنه
خب منم فکر میکردم همینطور باشهنقل قول:
اگه اسپلیتر سرخود داره ، دیگه چه احتیاجی به میکروچیزتره؟
البته اگه اسپلیتر باشه نه اینکه مستقیم از داخل مودم از لاین به فون وصل باشه
میکروچیزتر روی مودم بود یا خودت خریدی؟
خريدم آخه گفتم شايد لازم بشه بعدش وقتي فهميدم كه نويز داره گفتم بگذارم سر راهش شايد درست شدنقل قول:
ميگم نكنه به خاطر دستگاهي، كابل برقي يا هر چيز ديگه اي كه نويز ايجاد ميكنه هست چون دوباره امروز قطع شد.
اگر اينطور باشه مشكلي نيست چون من ميخواستم اين مودم را بفروشم مي خواستم مطمئن بشم كه مودم خراب نيست كه بعدا كسي كه خريده نگه لعنت به پدرش مودم خراب بهمون داد
خب امتحان کردن اینکه مودم یا اسپلیتر داخلیش سالمه یا نه که راحتهنقل قول:
شما سیم فون رو کلا قطع کن یعنی گوشی تلفن رو کلا از روی خط بردار، بعد ببین قطع میشه یا نه؟
سلام دوستان
ارور 735 رو چطور می شه برطرف کرد
ممنون
سلام دوستان
من تا حالا با مودمم که tp-link 8811 هست هم با کامپیوتر و هم لپ تاپ وصل میشدم به اینترنت ولی جدیدا مخابرات(که من ازش گرفتم سرویسمو) یوزر و پسورد داد(تا حالا نداشتیم) و الان باید با کانکشنpppoe که رو ویندوز میسازم کانکت بشم.در واقع روی مودم هرچی سعی میکنم به صورت pppoe تنظیم کنم وصل نمیشه
لطفا اگه کسی میدونه مشکل از کجاست بگه.ضمنا ای پی رو هم بصورت دستی وارد میکنم باز جواب نمیده
مرسی
نه.با خاموش روشن کردن درست نمیشه.من با کمک راهنمای خود شرکت پارس آنلاین مودم رو تنظیم میکنم.فک نکنم اشباه تنظیم کرده باشم.نقل قول:
الان با کانکشن PPPOE که توی خود ویندوز ساختم وصل میشمنقل قول:
یعنی PPPOE که توی تنظیمات خود مودم ساختم مورد استفاده قرار نمی گیره الان؟
کلا فرق بریدج با همین PPPOE چیه؟
دوستان لطفا در مورد این پست راهنمایی بفرمایید.نقل قول:
این کانکشن PPPOE از طریق کامپیوتره ولی حالت مودم روی Bridge هست که پیش فرضه و احتیاجی به تنظیم ندارهنقل قول:
برای تنظیم حالت مودم روی PPPOE ، باید یوزر و پسورد رو به خود مودم بدید تا اون کانکت بشه نه کامپیوتر
مودم روشن بشه ، خودش هم به اینترنت وصل میشه ، حتی اگه کابل لن رو جدا کنید
اگه خواستی ، میتونی از راهنمای فارسی am602 پست اول استفاده کنی ، و ضمنا مقادیر vci و vpi رو 8 و 35 بدی
البته چون فن اوا روزانه و شبانش جداست ، باید روی همون بریدج تنظیم کنی
یه گزینه تو کانفینگ مودمها هست که وقتی دیسکانکت میشه دوباره اتوماتیک کانکت بشه ببین اون فعاله یا نه.نقل قول:
یه بارم مودم رو از کامپیوتر جدا کنید بزارید چند ساعت روشن باشه ببینید باز این اتفاق میوفته؟
یا اینکه با یک کامپیوتر دیگه امتحان کنید.
اگه عیب از کامپیوتر نباشه و اگه کانفینگ مودم اشتباه به شما گفته نشده باشه احتمال داره مودم خراب شده باشه.
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
وقتی مودم رو اتومات میزارید آیپی باید اتومات باشه نه دستی.نقل قول:
مودم رو ppoe LLC تنظیم کنید.
VPI=0
VCI=35
یوزر پسورد را بدهید سیو کنید بعد مودم رو ریستارت (نه ریست) یا خاموش روشن کنید.
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
اونارو دستکاری نکنید فقط برید تو قسمت وایرلش اونو غیر فعال کنید.نقل قول:
چي قطع ميشه يا نه ميشه بهتر توضيح بديننقل قول: