اگه میشه دستتون درد نکنه من یه آپشن فایل میخواستم که لیگ آلمان رو هم داشته باشه و چیز اضافه ی دیگه ای نداشته باشه! ممنونم ازتون
Printable View
اگه میشه دستتون درد نکنه من یه آپشن فایل میخواستم که لیگ آلمان رو هم داشته باشه و چیز اضافه ی دیگه ای نداشته باشه! ممنونم ازتون
خدمت Mohamad_87 عزیز عرض کنم که وظیفه بود کاری نکردم ، در جواب سوالتون هم باید بگم که خیر نمیشه.
یه توضیحی هم راجب اون برنامه اسکوربرد سلکتور بگم که این برنامه به شما این امکانو می ده که اسکوربردهای خود بازی که حدود 8 یا 9 هست را به دلخواه عوض کنید ولی اگه می خوای اسکوربرد جدید داشته باشی باید از همون سایت دانلود کنی، ضمنا اسکوربردهایی را دانلود کن که امکاناتی نظیر پخش صحنه آهسته ، نمایش قبل از بازی و غیره رو داشته باشه.
یه راهنماییم اینکه هر چی حجم اسکوربرد دانلودی بیشتر باشه امکانات بیشتری داره.
با سلام خدمت kruser عزیز میخواستم بگم اگه من این فایل cv0f جدید رو جایگزین کنم چه چیزهایی رو از دست می دم.
من یک برنامه میخوام که بشه اهنگهای بازی را عوض کرد واهنگهای خودمان را بزاریم
فقط فايل اديت والسلامنقل قول:
دوستان سلام.....
من از یک پچ آماده ی بوندس لیگا استفاده کردم...الانم یه face از مسعود شجاعی گرفتم می خوام به بازی اضافه کنم...حالا موندم تو برنامه ی PES2009PC Appearance Tool بهش چه شماره ای بدم؟!؟!
می دونم که برا face باید بین 2080 تا 2226 و برا مو بین 5710 و 5818 باشه اما از کجا معلوم قبلا این ها توسط سازنده ی پچ بوندس لیگا اشغال نشده باشه؟؟؟
می ترسم صورتش با یکی از بازیکنان بوندس لیگا جا به جا بشه؟....ار کجا میشه فهمید کدوم شماره خالی هست؟
بروی توی پوشه cv06 در پوسه img در کیت سرور بعد شماره ای که میخوای به فیس مسعود شجاعی اختصاص بدی سرچ کن اگه بود از بین ببرش و و فیس مسعود رو اونجا کپی کن و اگه نیم خوای اون رو نابود کنی به زحت میفتی باید بری و بگردید تا ببینی چون شماره ای خالیه به اون ختصاص بدی
با تشکر از راهنمایی شما....2-3 رقم رو تصادفی انتخاب می کنم....بلاخره یکیش خالی در میاد دیگه...این سیستم سرچ پیشنهاد خوبی بود....مرسی:11:نقل قول:
من چند تا اسکوربرد دانلود کردم....چجوری باید اونا رو به بازی اضافه کنم؟
من نتونستم همه مطالب بخونم ولی به حرهال از همه تشکر می کنم فقط می خوام بدونم از کدوم سایت می شه کیت دانلود کرد یه سایت خارجی....مثل prsfaces.co.uk یه چیزی که کامل باشه البته اون فقط برای فیس لطفا هرکی می دونه آدرس سایت به من بده
توی این سایت همه چیز وجود داره برای دانلود پچ و ... برای پی اسنقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?cat_id=484
سلام اینم یه سری عکس های زیبا از بازیکنان برای کسانی که میخواهند یه منو زیبا برای بازی خودشون درست کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاکد:http://rapidshare.com/files/226292585/Men_s_Soccer_Wallpapers_duyaloxo.softarchive.net.rar
کد:http://www.easy-share.com/1904785598/Men_s_Soccer_Wallpapers_duyaloxo.softarchive.net.rar
ممنون عکس های قشنگی بود...ولی بیشترشون قدیمی بود
عکس های سال 2009 رو نداره؟
سلامنقل قول:
ارمین جان ببخشید ولی من این فایل رو توی ادرسی که گفتین کپی کردم واز ادرس قبلی پاکش کردم
اما ...................
سیوم خراب شد من باید چیکار کنم
:question::question::question:
قربانتان :40:
از اون آدرس برداريد فايل رو درست ميشه ولي قبلا هم گفته بودم استفاده از cv0f جديد به قيمت از دست دادن اديت فايل هست البته روي سيو ها فكر نمي كنم تاثير داشته باشه شما قبلا كه اون رو در مسير خودش كپي نكرده بوديد انگار كه نداشتيد اون رونقل قول:
سلام خلیل جاننقل قول:
ممنون از شما به خاطر این اسکوربرد .
اما شما گفته بودین که من فایل های داخل فولدر های این اسکوبرد سلکتر رو توی کیت در فولدر هم نام کپی کنم ولی هیچ فایلی توشون نبود به هر حال من به وسیله اون فایل بات این اسکور های رو از توی فولدری که توی این اسکوربرد سلکتر بود کپی کردم توی این فولدی های خالی بعد هم این فایل داخل فولدر ها رو توی کیت در فولدر هم نام کپی کردم و بعد کیت رو اجرا واین اسکرها رو نصب کردم .
والان هم توی مسابقات عادی و بال این اسکور ها عمل می کنند ولی ......
الان موقعی که من می رم توی چپمپیونز لیگ اون قسمتی که توی اول بازی یه دوم نشون می ده که نام تیم ها و نام بازیکنان واز این قبیل که قبل از شروع بازی نشون میده همشون زمینه هاش سقید هستش من به همین خاطر .غیر از فولدر cv05 بقیه رو پاک کردم ولی باز هم درست نشد و ضمنا توی بازی بال و بازی عادی که اسکور استار اسپورت هست و عمل کرده. ولی توی چمپیونز نیو مد وکار نمیکنه و عادی هستش .
ببخشید که سر درد دادم وزیاد هم اگه مبهم هست منو ببخشید .
اگه امکان داره منو راهنمایی کنید .
قربانتان :40:
سلام.
بالاخره یه فیس درست و حسابی از باتیستوتا پیدا کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://pesfaces.co.uk/pes2009_others.php?cat_id=80&download_id=198
چطور میشه این بازی رو آپدیت کرد؟ آنلاینم میشه بازی کرد؟
سلام فن اينكه چه طوري چهرتو بزاري جاي بازيكن بلدم خواستيد بگم
رو چشم اگه گیر اوم بازم میزارمنقل قول:
سلام
چطور میشه یه اهنگ رو وارد بازی کنی و تا موقع اجرای بازی اون اهنگ پخش بشه ؟
اخه من میخوام اهنگ euro 2008 رو وارد بازی کنم برای منو و .....
سلام ارمین جاننقل قول:
ببخشید این که گفتم مربوط به cv0f قدیمی هستش من اینو توی ادرسی که گفتید کپی کردم این مشکل به وجود اومد وحالا هم از اون جا به جای قبلی خودش یعنی توی محل نصب بازی توی فولدر img برگردوندم
در ضمن این فایل cv0f به خوبی کار میکنه واشکالی هم تا حالا نداده
و من به خاطر این می گم که خراب شده چون من الان یه بال جدید ساختم واونو به وسیلهی برنامه pes legend توانایی های بازیکن رو بالا بردم واون اول خوب اجرا شد وع کرد واون هم فایل blo1.bin هستش من اان که می خوام این تنظیمات رو ریسیت کنم موقع ای که از بین بین فایل ها می خوام اینو انتخاب کنم وروش مقعی که کلیک می کنم ارور میده و می گه که :can,t load save game
لطفا منو راهنمایی کنید .
خدمت MORTAZA.2FUN عزیز عرض کنم که اسکوربرد champions leage فرق می کنه و قابل تغییر هم نیست
سلام خلیل جاننقل قول:
قبلا که من این بازی رو میکردم هیچ مشکلی نداشت وی الان با این مشکل مواجه شدم من باید چی کار کنم .
ضمنا یه سوال از دوستانی که میتونن من کمک کنن داستم :
اون قسمتی که توی بازی کنار اسم بازیکن هستش و با اون دستور حمله میانه بازی کردن ودفاع رو می ده و با رنگ های قرمز سبز زرد مشخص هستش .
توی چمپیونز لیگ می شه با ال 1 وال 2 بالا پایین کرد من الان دیگه نمی تونم این کار رو کنم وبه تور اتوماتیک دستور حمله ودفاع انجام میشه من باید کجای تنظیمات رو درست کنم تا این قسمت با دستور من انجام بشه .
البته اینو بگم که اول این کار رو خودم میکردم ولی بعدا از دستم در اومد نمی دونم که کجای تنظیمات رو دستکاری کردم
.
جواب بدین لطفاً اگه میشه توضیح بدین چجوری؟ من رفتم ثبت نام کنم کدپستی میخواستو این چیزا راهی نیت بشه آنلاین بازی کرد یا اینم مثل بقیه قابل کرک نیست؟نقل قول:
آپديت گيم پلي بازي از طريق نصب پچ هاي رسمي كونامي هست كه آخرينش 1.30 هست جستجو كنيد تا توي تاپيك لينكش رو پيدا كنيد ده ها بار لينكش رو گذاشتيم آپديت لاين آپ ها و بازيكنان هم از طريق دانلود فايل cv0f ميسر هست كه تا كنون 3 تا موجود هست آخريش رو چند صفحه پيش لينك دادم مي تونيد دانلود كنيد لينكش مال رپيدشير هست البته راه صحيح دانلود اين فايل از داخل بازي هست گزينه دانلود رو مي زنيد اما از اونجايي كه حجمش زياده بهتره زيپ شده دانلود كنيد بعد در مسير مخصوص قرار بديدنقل قول:
اين مشكل شما نميتونه به cv0f مربوط بشه اينا مربوط به تغيير ورژن بازي و استفاده از كرك جديد هست در ضمن cv0f اگه در مسيري كه گفتم نباشه عين اينكه روي بازي شما تاثير ندارهعين اين كه كيت سرور رو كپي كردي سر جاش ولي setup اش نكردي من كه اينطور مي دونمنقل قول:
اين سوال شما بار ها پرسيده شده ولي تا اونجا كه من مي دونم كسي نتونسته البته بازم منتظر باشيد شايد كسي راهي بلد باشه ولي من نميدونم.نقل قول:
آرمین جان میشه من خودم توی pes6 با ggs فایل های بازی رو باز کردم که کلی صدا بود یه قسمت که صدا ها برای گزارش بود اونا رو با فایلی که خودم ضبط کردم و فرمت رو هم دست کاری کرده بودم عوض کردم و صدای خودم رفت توی بازی . حتی گزارش عادل رو از tv ضبط کردم و ریختم تو بازی .نقل قول:
حالا می خوام بدونم با کیت سرور نمیشه یعنی کسی ای دی صدا های بازی رو نداره که بریزیم توی کیت سرور که راحت تر بشه . وگرنه خودت یکم ور برم ok میشه .
سلام ارمین جاننقل قول:
منظور شما از ورزن بازی پچ های 1.20 و 1.30 هستش .
اما منظور شما از کرک جدید چی هستش کدوم منظور شماست .
سلامنقل قول:
اینم ادرس پچ 1.30 :
قربانتانکد:http://pes2009dl.konamionline.com/pes09/-----/366c32421e35d011dfb9e63813739287/PES2009Patch130.zip
نقل قول:
این لینک که کار نمیکنه جای نقصه چین باید چی بنویسی ؟
یعنی با پچ 1.3 میشه انلاین بازی کرد؟
منظور همون PES2009.EXE هست كه كرك شده و براي ورژن هاي مختلف فرق مي كنه اگه تغيير پيدا كنه سيو BAL يا ML لود نميشهنقل قول:
cs0d.img اين داخلش BIN فايل هاي مربوط به گزارشگر هست سعي كن ببين ميتوني يه كارايي روش صورت بدي من امتحان نكردم تا حالنقل قول:
نه با پچ 1.30 هم نمي توني با ورژن كرك شده بازي كني تازه الان كه تعداد كاربرا زياد شده من حتي با سرعت 512 هم نتونستم به سرور كونامي وصل بشم همون موقع كه بازي اورجينال رسيد دستم سرعتم 512 بود مي تونست وصل بشم بعدش يه مدت 64 داشتم كه با اون سرعت نميشد آنلاين بازي كرد. ولي الان هستند كساني كه ميگن سرعت 512 دارند و نمي تونن وصل بشن.نقل قول:
سوال دوممو کسی جواب نداد اصلاً میشه آنلاین الان بازی کرد؟ کسی تونسته؟ چون من فقط آنلاینش برام مهمه اونطور که فهمیدم این بازیم مثل بازی بورن اوت پارادایس شده و چون آپدیت شده کرک جدید میخواد و نمیشه آنلاین بازی کرد اینطوریه یا هنوز میشه انلاین بازی کرد؟ لطفاً توضیح بدین چیکار کنم الانم میرم توی تاپیک هفصد هشصد صفه ای دنبال آپدیت ولی آنلاین برام مهمه لطفاً جواب..
براي آنلاين بازي كردن دريافت آخرين پچ (1.30) لازم هست ولي كافي نيست
من پچو نصب کردم کرکم کپی کردم اما بازم پیغامایی میادو میگه باید ثبت نام کنم ازم کونامی آی دی میخواد فکر کنم هیچ راهی جز داشتن این کده نباشه امااگه راه حلی کسی بلده لطفاً بگه
ورژن جدید این بازی 1.3 نیست 1.4 هست کرکای 1.3 هم بهش نمیخوره.
البته بالاخره تونستم توی بازی ثبت نام کنم (بعد از کلی ایرادگیری سایت) ولی با اینکه پچ 1.4 رو نصب کردم بازم موقع لوگین میگه باید به ورژن 1.4 آپدیت بشم چون کرک 1.3 که گذاشتم جواب نمیده فکر کنم اگه یه کرک برای ورژن جدید ساخته بشه همه مشکلا حل میشه (البته تا وقتیکه پچ جدید نیاد!!) و فقط مسئله سرعته که فکر کنم 380 هم خوب باشه.
درود دوستان.
بچه ها این مشکل برای باره سومه که برام پیش میاد وقتی میخوام تو مستر لیگ سیو قبلیم رو لود کنم این پیغام میاد PES has to stop working و دیگه بازی سیو نمیشه.یعنی کلن سیوم خراب میشه.هر سری هم وقتی از لیگ دسته دو به دسته یک میرم این اتفاق میفته.کسی میدونه مشکل از کجاست.شرمنده که کل تاپیک رو نخوندم ماشالله 776 صفحه خیلیه.
سپاس گزارم
از كجا فهميدي تاثيري نداشت؟انتظار داري بعد نصب پچ چه تاثيري اعمال بشه؟ بگو تا راهنمايي كنمنقل قول:
جواب سوال شما يك جمله هست كركي كه ازش استفاده مي كني با ورژن بازي شما سازگار نيست مثال عرض مي كنم شما اگه هيچ كدوم از پچ هاي رسمي كونامي رو نصب نكني ولي از كرك هاي مخصوص اونها استفاده كني اين مكل بروز مي كنهنقل قول:
خيلي عاليه دلمون واسه شايعه تنگ شده بود ... باز هم شايعه نه دوست عزيز ورژن 1.40 اي وجود نداره آخرين پچ رسمي كونامي 1.30 هست. توي بعضي سايت هاي تازه كار به آخرين آپديت cv0f پچ 1.40 اطلاق مي كنن. آخرين پچ 1.30 هستنقل قول:
اون گيم آيدي و كونامي آيدي رو شما مي تونيد مجاني باز كنيد از سايت كونامي مشكل اينه كه شما وقتي اينها رو باز مي كنيد و در بخش نت ورك وارد مي كنيد به سريال كي كه موقع نصب بازي وارد مي كنيد گير مي ده اون سريال كي Fake هست و كونامي اين رو تشخيص ميده ولي اگه شما بازي رو اورجينال تهيه كني هم اين مشكل رو نخواهي داشت و هم ديگه لازم نيست بعد نصب آپديت پچ رسمي دنبال كرك بگردينقل قول:
فكر آنلاين بازي كردن بدون داشتن DVD اورجينال رو از سرت بيرون كن رفيق:46:
با سلام
من يه سري آموزش مثل : زدن ضربه آزاد، فرستادن صحيح كرنر و .... مي خواستم .
لطفا اگر روش هاي جالب ديگه اي هم سراغ داريد بنويسيد!
با تشكر از لطف شما
( البته من با ps2 بازي مي كنم! )
سلام دوست عزيز!شما در قسمت تنظيمات تركيب،تعويض و... ابتدا به set stactics و بعد به controller support برويد.در اينجا منوي دوم رو روي manual قرار بديد تا دفاعي يا هجومي بودن تيم كاملا در اختيار خودت باشه.منوي اول مربوط به game plan هست كه تنظيماتش از منوي set stactics قابل دسترسيست و ميتونيد براي تيمتون چهار استراتژي به داخواه تنظيم كنيد مثل ضد حمله،تله آفسايدو.. .گزينه سوم مربوط به تعويض اتوماتيك بازيكن و گزينه آخر هم مربوط به تغيير اتوماتيك سيستم تيم شماست كه اگه تيك داشته باشند انجام خواهد شد.پس از انجام تغييرات سيو كن.:20:نقل قول:
كسي نيست اينو بلد باشه؟نقل قول:
ضمنا من يه سري فايل با فرمت png دانلود كردم كه به پلاكاردهاي تماشاگران سري آ مربوط ميشه.اينارو چكار كنم؟؟!:19:
pes 2009 در pc با ps2 متفاوته چون ماله ps2 نسخه کامل شده pes 6 قدیمی هستش و همون روش های قدیمی کارامدننقل قول: