آشنایی با دفاع مقدس اختیاری شد ولش کن پاسش نکن:n01:
Printable View
آشنایی با دفاع مقدس اختیاری شد ولش کن پاسش نکن:n01:
منم فیزیک 2 رو خلاصه با نمره 10.5 پاس کردم کلا از جمع 14 دانشجویی که تو دانشکده ما این درس رو برداشتن 4 نفر موفق به پاس کردن درس شدن و 10 نفر موندن برای سماق مکیدن :n09: کلا این ترم من درس ها رو خیلی خوب خونده بودم ولی انصافا خیلی تو طرح سوالات سخت گیری شده بود :n27: به نظرم تو ترم پیش رو به دلیل فشردگی امتحانات یه مقدار سختگیری ها کمتر بشه باید دید و امیدوار بود
دوستان یه دفه دیگه اینو تکرار می کنم ! بیشتر توضیح بدین ! اگه اختیاریه و تو معدل کل تأثیر داره بردارم ! ( ضمن اینکه مازاد بر سقف انتخاب واحد میشه ورش داشت ... درسته ؟نقل قول:
ضمنا جریان چی بود یه عده ناراضی بودن در مورد این درس ترمای قبل ...
کسایی که خوندن بگین آسونه ؟
یعنی چی آشنایی با دفاع مقدس اختیاری شد؟من برداشتمش.یعنی برندارم؟
یعنی قبلا حتما باید پاس میکردی ( جزو عمومی های الزامی شده بود ) اما الان اختیاری شده . یعنی اختیار برداشتن با خودت . برداشتی اشکال نداره.نقل قول:
ماشاءاله ترم پیش 300 نفر برداشته بودن ... رفته بودن سالن اجتماعات :n02: ... این درسها واسه بالا بردن معدل خوبننقل قول:
دفاع مقدسو بردارید خیلی ساده اس و حالت داستانی داره. هیچ چیز سختی نداره. نگاه به حجم کتاب نکنید. نزدیک 200 صفحه هم حذف میشه ازش واسه امتحان.
این استادای مزخرف برنامه سازی پیشرفته و فیزیک هنوزم که هنوزه نمره تشریحی رو نزدن :n29: معلوم نیست باس تا کی صبر کرد. فعلا که جز مشروطی هام :n02: خدا کنه اینا خوب نمره بدن از این اوضاع در بیام :n02:
انتخاب واحد تازه از دیروز صبح واسه ما باز شده. کسی از دوستان میدونه تا کی میشه انتخاب واحد کرد ؟
فکر میکنم 72 ساعت ... واسه ما هم دوتا تشریحی نیومده :n11:نقل قول:
نقل قول:
سلام عزیز
72 ساعت زمان داری.
پست امین جان رو ندیدم شرمنده .
براش کلاس تشکیل میشه ؟ شما پاس کردی ؟نقل قول:
* ضمنا حذفیات نداره !! شاید چون اختیاری شده اینطوری شده
کتاب آشنایی با دفاع مقدس عوض شده ! انتشارات سمت
دوستان توجه کنید ...
اونهایی که درس های اختیاری دارن میتونن آشنایی با دفاع مقدس رو بردارن . اونایی که همچین واحد هایی ندارن اصلا لازم نیست این کتاب رو بردارن ، چه بسا اگه بردارین هیچ تأثیری تو معدل کل ـتون هم نذاره !
اول ببینید دروس اختیاری دارین یا نه بعد اقدام به برداشتن این کتاب کنید ... من نزدیک بود این اشتباهو بکنم ! ولی چون واحد های اختیاری ندارم لازم نیست اصلا پاسش کنم .
من که برداشتمش آره کلاس دارهنقل قول:
بین این درسای اخلاق اسلامی کدومشون راحت تره؟بین تفسیر قرآن و نهج البلاغه چی؟
والا کسایی که پاس کرده بودن گفتن آیین زندگی و نهج البلاغه راحت تره.منم این ترم نهج البلاغه رو برداشتمنقل قول:
میگم حد نصاب یه درسی که ظرفیتش 35 نفره چقدره؟اگه به حد نصاب نرسه چی میشه؟
سلام . نیازی نیست به حد نصاب برسه . همین که به 4 ، 5 نفر برسه کفایت میکنه و کلاس تشکیل میشه .نقل قول:
چرا انتخاب واحد اینقدر زود بسته شد:n13:
هنوز استاده نمره دوتا درس نزده که بدونم قبولم من دوتا درس که پیش نیازشون هنوز نتیجه اعلام نشده برداشتم
الان دانشگاه ما فارسی رو تو 11 تا گروه ارائه داده این گروهی که من برداشتم 4 نفر ثبت کرده بودن توش یعنی کلاسش تشکیل میشه؟نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که نمره ی یکی از درسام تو کارنامه اعمال نشده یعنی اعلام شده و نگاه کردم ولی تو کارنامه تاثیر داده نشده و زده 3 واحد اعلام نشده هنوز میخواستم ببینم مشکل چیه؟
عجله نکن بازم ورمیدارن و کلاس تشکیل میشه .نقل قول:
مشکل خاصی نیست . هنوز از طرف دانشگاه تایید نشده و در معدل اعمال نشده . خودش تایید میشه و اعمال میشه . اگه رنگ نمره هم قرمز یعنی هنوز زمان اعتراض داری و میتونی اعتراض بزنی .
هنوزم 2 تا از درس ها نمره شون نیومده ای خدا :n23:
من الان خواستم انتخاب واحد کنم میگه مهلت به پایان رسیده. هنوز 72 ساعت هم نشده 2.5 روز کمتره به خدا. منتظر نمره 2 تا از درس ها بودم.
چیکار باس بکنم بنظرتون ؟ تو مهلت حذف و اضافه میشه انتخاب واحد کرد ؟
آره میشه .نقل قول:
یعنی وجدانی داستانی داریم با این پیام نور
ظاهرا سایت برای انتخاب واحد بسته شده جریان این گروه ما که 4 نفره چی میشه؟یعنی تشکیل میشه؟اگه حذف کنن اعلام میکنن دیگه؟نقل قول:
نقل قول:
دوستان دقت کنید به زودی دوباره سایت باز میشه . همه ساله اینجوری بوده . ( منظورم قبل از حذف و اضافس )
خب واسه من هم نیومده مسعود جان ... دو تا درسها نمره تشریحی هنوز نیومده و بقیه هیچ کدوم تایید نشدن ... خب انتخاب واحد میکردی بعد درستش میکردینقل قول:
تاریخ انتخاب واحد تموم شد ولی من هنوز انتخاب واحد نکردم . سایت مشکل داشت و درسای رشته ی ما رو تو لیست نذاشته بود . اعتراض کردیم هی گفتن چند روز دیگه درست میشه و میتونین انتخاب واحد کنین ولی نشد ... حالا که انتخاب واحد نکردیم به نظرتون مرکز ما و بخش کامپیوترش میتونه این قسمتو برامون بازکنه ؟ یا بسته شدن سراسریه و کاری از دستشون برنمیاد ؟
اگه نتونن باز کنن ، میشه تو حذف و اضافه انتخاب واحد کرد ؟ یا حذف و اضافه برای کساییه که اول تو دوره ی انتخاب واحد ، واحد برمیدارن و اونموقع میتونن توش تغییر بدن نه واسه کسایی که اصلا انتخاب واحد هم نکردن از اول ؟
همونطور که دوستان گفتن میتونید توی حذف و اضافه انتخاب واحد کنیدنقل قول:
دوستان میشه تو پیام نور همزمان 2تا رشته رو خوند؟
سلام دوستان
این ترم ریاضی 1 ریاضی 2 شیمی عمومی و فیزیک پایه 2 برداشتم.به نظرتون همینارو بخونم یا صبر کنم حذف و اضافه یه چیزای دیگه بردارم?
دوستان سیستم انتخاب واحد دوباره باز شده. واسه دوستانی که هنوز انتخاب واحد نکردن مثل من :n02:
حذف و اضافه کی هست ؟ بهمون گفتن باید وایستیم تا حذف و اضافه !
11 اسفند فک کنم . الان که باز شده میتونی انتخاب واحد کنی :n13:نقل قول:
نه ! از اول هیچی واسه مون ارائه نشده بود الانم نمیتونیم چیزی برداریم همه ـش اون پایین ارور میده !نقل قول:
خبر خش برای مهندسان تهرانی پیام نور
از این به بعد کلاسها در ساختمان آباد یا همون ویلای سابق برگزار میشه:n19:
حالا چی هست چرا اینقد خوشحالی ؟ یخورده بیشتر توضیح بدهنقل قول:
مکان ساختمون قبلی خیلی دور بود و مخصوصا زمستونا رفت و آمد مشکل..پشت کوه بود:n19:نقل قول:
الان اومده وسط شهر ...به راحتی میشه تو 20 دقیقه به دانشگاه رسید...:n02::n19:
این بود داستان امشب ما:n01:
6 نمره درسهایی که خودخوان هستنو چه جوری میدن?من هر نمره ای از 14 نمره از درسهایی که خودخوان بودن گرفتم نهایت یکی دو نمره از اون 6 نمره بهم دادن و نهایت 3_4 نمره مثلا زبان شدم 10 نمره نهایی بهم دادن 13,50 مگه نباید 6 نمره درسهای خودخوانو همینطوری بدن?اگه نه چرا از 14 نمره امتحان میگیرن?این ترم 3 تا درس خودخوان داشتم هیچکدوم 6 نمرشو بهم ندادن
نمره نهایی شما در 10/7 ضرب میشه ... 6 نمره همینجوری نمیدن ... شما از 14 چند گرفتی در 10 ضرب و تقسیم بر 7 کننقل قول:
برای ریاضی عمومی1 کلاس نذاشتن و خودخوانه و فیزیک1 هم یدونه کلاسه و تو 1مین اول انتخاب واحد پر شد و بما نرسید و خودخوان موند برای ما.صبح برم دانشگاه ببینم قضیه چیه