او سوال قبلیم دوباره اومد my computer نمیدونم چش بود!
یه سیستم هست که وقتی خاموشش میکنی بعد از چند ثانیه دوباره روشن میشه چرا؟!!
Printable View
او سوال قبلیم دوباره اومد my computer نمیدونم چش بود!
یه سیستم هست که وقتی خاموشش میکنی بعد از چند ثانیه دوباره روشن میشه چرا؟!!
نقل قول:لطفا از زدن پست های تکراری و پشت سر هم خودداری کنید!!نقل قول:
درمورد مشکل روشن شدن، به احتمال خیلی زیاد مشکل از مودم هستش. توی بایوس باید تنظیم گزینه ی "Allow Modem to wake up the system" رو به Disable تغییر بدید.
درود بر دوستان
رو سیستمم دو تا هارد هست یکی maxtor 250 gb و یک western caviar green 1tb (هارد اصلی maxtor )
1.وقتی می خوام ویندوز نصب کنم نمی تونم درایو C رو انتخاب و فرمتش کنم ولی وقتی هارد 1tb رو بر می دارم می تونم این کار رو بکنم دلیلش چیه نمیشه بدون برداشتن هارد دوم این کار رو کرد ؟
2.بعد از نصب ویندوز xp 64 bit هارد دوم رو نصب کردم ولی بعد از نصبش ویندوز موقع بالا اومدن میره تو یه صفحه ای که دوتا انتخاب گذاشته
microsoft widows
(windows (default
اولی رو انتخاب کنم وارد محیط ویندوز میشه دومی سیستم رو ریست میکنه .مشکل چیه چرا درست بالا نمیاد ؟
با تشکر
سـلام.نقل قول:
من متوجه نشدم منظور از my computer میاد چیه؟!؟ چه خطایی میده؟
اون حجم 40 گیگ رو خودتون موقع نصب بهش دادید.(پیش فرضه)
اگه در حالت Custom نصب کنید میشه تغییرش داد.
درایوها رو باید Share کنید تا دیده بشه.
باید آموزش VMWare تو انجمن داشته باشیم.یه جستجو بکنید.
VMWare به درد بازی نمیخوره دوست گرامی! مگر اینکه بخواهید شبکه درست کنید و ...
دوستان من با یاهو مسنجر در xp مشکل دارم
وقتی لوگین می کنم صفحه افلاین ها باز میشه چیزی نشون داده نمیشه
اگه هم بخوام با کسی نوشتاری صحبت کنم بازم چیزی دیده نمیشه
چند باز ورژن های مختلف ور ریختم اما فرقی نکرد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
هر چند ثانیه صدای شلیک مانندی ( مثل شلیک توی بازیهای آتاری ) از هدفونم پخش میشه . نمیدونم این ویندوزم چش شده . لطفا راهنمایی کنید خیلی رو اعصابه .
پست که تکراری نیست و چند ساعت از زدن اون پست گذشته!!نقل قول:
ممنون درست شد.
من که enable نکرده بودمش که! خودش شده؟ دقیق اون گزینه نبود ولی یه گزینه بود توش wake up نوشته بود.
بازم ممنون
شما مشمول بخش دوم میشدید،پست های پشت سرهم، میتونستید چون آخرین پست مال شماست از "ویرایش" استفاده کنید.نقل قول:
به هر دلیلی ممکنه خودتون اون گزینه رو از ویندوز فعال کرده باشید. بله، خدودا گفتم جمله اش رو، مهم همون wake up modem بود.
اخیرا این مشکل رو داشتم، چاره اش: ویندوز رو عوض کردم.نقل قول:
من امروز یه ویندوز xp سرویس پک 3 نصب کردم
ولی هنگامی که صفحه ها رو maximize یا minimize می کنم تصویر کش میاد.
همچنین هنگامی که صفحه ها رو در درایوها بالا پایین می کنم کش میان.
توی اینترنت اکسپلور هم همینجوری میشه،، ولی تو فایر فاکس درسته
با سلامنقل قول:
درایور کارت گرافیک رو نصب کردید؟
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز به آدرس زیر مراجعه کنید
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
تو ویندوز هم هست؟ کجاست اگه هست؟نقل قول:
سلام
من تازه یه هارد 500 GB از برند وسترن خریدم ، حدودا یک روز هم میشه که ویندوز نصب کردم ، حالا گاهی اوقات که سیستم و روشن میکنم ویندوز که میاد بالا این پیغام و میده.
کد:http://www.shiaupload.ir/images/19027545248926816657.jpg
شما ویندوز رو یه repair بکنید. اگه نشد یه آنتی ویروس بروز نصب کنید فک کنم درست بشه.نقل قول:
با سلام
یه اینترنت adsl داریم و دو تا کامپیوتر که با یه سیم اینترنت رو به اونم وصل کردم بعد چاپگر رو هم share کردم قبلا چاپ میکرد ولی الان چاپ نمیکنه و نمیتونه چاپگر رو پیدا کنه!!
وقتی از my network place بخوام برم تو اون کامپیوتر خطا میده. پس چرا اون اینترنت داره؟ یعنی چی دیگه؟
قبلا چاپ میکردا !!
یه جا دیگه پرسیدم گفتم اینجا هم بپرسم.
بله، توی properties مودم و هردستگاه مشابه ای توی Device Manager.نقل قول:
تنظیمات شبکه ی اون یکی کامپیوتر به هردلیلی یا بهم خورده یا تغییر داده شده. دوباره شبکه رو تنظیم کنید.نقل قول:
ممکن File & Printer Sharing غیرفعال شده باشه.
با استفاده از یه CD/DVD ویندوز که از سلامتش مطمئن هستید، یه بار دیگه ویندوز بریزید. اگر همچنان مشکل برقرار بود از سلامت هاردتون مطمئن بشید.نقل قول:
با سلام
من به تازگی ویندوز xp سرویس پک سه نصب کردم ، ولی به مشکل برخوردم ، نمیدونم چطوری باید حلش کنم لطفا کمکم کنید
یک سری فایل موزیک ویدئو توی یکی از درایو هام (به جزء درایو ویندوز) داشتم که بعد نصب وقتی خواستم play کنم ویندوز پیغام خطا میده (عکسش پایین گذاشتم ) اگه پنچره پیغام ببندم ، کلا همه پنجره های باز روی دسکتاب بسته میشه ،ولی تا زمانی که پنجره خطا نبندم فایل ویدئویی اجرا میشه . گفتم شاید این فایل ها چون از قبل بوده مشکل پیدا کرده باشه و پاکشون کردم ، اما بازم مشکل حل نشد ، حالا اگه دی وی دی موزیک ویدئو از دی وی دی رام هم اجرا بشه بازم این پیغام میده ... منم مجبور میشم ببندمش
در ضمن علاوه بر اجرا نمیتونم فایل هام کپی یا کات کنم ،ولی جالبش این جاست که فقط روی یک سری از موزیک ویدوئو ها (حالا چه روی دی وی دی ، چه ذخیره روی هارد کامپیوتر )پیغام میده و مثلا کلیپ ها یی که توی My document هست بدون هیچ مشکلی باز و اجرا میشه ....
تازگی این مشکل پیدا کرده و منم نمیدونم چرا نسبت به بعضی از فایل ها مشکل پیدا میکنه و پیغام میده ... حتی از طریق اینترنت پیغام گزارش کردم ولی نتیجه نداد
ببخشید که اینقدر طولانی شد ، لطفا کمک کنید
اینم پیغامی که میده :
من احتمال می دم که ویندوزت دستکاری شده باشه واستانداردنباشه یه ویندوز دیگه بریزنقل قول:
به احتمال زیادازویندوزه قبلش سیستم بایک آنتی ویروس بروزاسکن کنید بد نیست به وسیله این دوبرنامه هم که پایین لینک کردم رجیستری ویندوزتون یک اسکن کنیدتاترمیم بشه:20:نقل قول:
لینک دانلودکد:http://45gb.com/?d=AF46DC0E1
با آنتی ویروس هم اسکن کردم اما خبری از ویروس نبود ...
به نظرتون باید دوباره ویندوز نصب کنم ؟؟؟ آخه ویندوز ازداخل مجموعه نرم افزارهای کینگ 2010 ریختم روی سیستمم
راستی رفتم کنترل پنل قسمت system تیک error reporting برداشتم حالا این پیغام میده : (دومی detail پیغامه)
بچه ها کمک کنید خیلی کلافه ام کرده دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟؟ نمیشه بدون نصب دوباره این مشکل حل کرد ؟؟
سلامنقل قول:
کدک نصب کردید؟
امتحان کنید با کدک یا بدون کدک درست میشه!
کجاست رفتم پروپرتیس مودم نبود! کدوم گزینه؟ میخوام بدونم.نقل قول:
file .... هم فک کنم تو شبکه فعاله. توی local area connection تیکش هست اگه اینو میگی. دقیق راهنمایی کن اگه میتونی؟
شما اون لینکی که واسه دانلود گذاشته بودم استفاده کردین که رجیستریتون با اون دوبرنامه ترمیم کنیدشما داخل منوی run ویندوز xp تایپ کنید regedit بعدش یک پنجره باز میشه به این شاخه ای که این زیر هستش برین از طریق همین آدرسنقل قول:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution.options
بعدش این کلیدiexplorer.exe واین یکی explorer.exe رو ازاین مسیر حذف کنیدبعدش رجیستری رو ببندین سیستم ریستارت کنیداما اول ازاون برنامه ای که واسه ترمیم رجیستری گذاشتم استفاده کنید
سلیام : دی
چند وقتیه سیستمم این جوری شده که در لپ تاپو میبندم، طبق برنامه سیستم میره رو اسلیپ، اما بعد از چند دقیقه میبینم برگشته تو سیستم ! خیلی تا حالا اذیت شدم سر این، چون به هوای اینکه استند بای شده، میذارم میرم، میام میبینم 5 ساعت روشن بوده و داغ کرده و باتری خالی کرده و ... !
به صورت دستی هم که اسلیپ میکنم، بیشتر مواقع همین میشه ...
مشکل از کجاست که برمیگرده تو سیستم؟!
نمیخوام هایبرنیت کنم ...
شاید ماوس تکون میخوره یکم بعد دوباره از حالت اسلیپ در میاد؟! شاید سیستم شما ماوس نداره!! D:نقل قول:
سلامنقل قول:
برید تو Device manager به این دستگاهها(Mouse - Keyboard -Network adapters)
روشون کلیک راست کنید و Properties بعد برید به سربرگ Power Management گزینه Enable device to wake up computer (یا عبارتی در مفهوم و شبیه این گزینه) رو غیرفعال کنید.
متاسفانه Power Management نداره اون قسمت ...نقل قول:
خودم یادم هست که همچین گزینهای (enable device to wake up) بود یه جایی ...
اما تو device manager که نبود ...
ضمناً، فکر نکنم فرضیهای که گفتید درست باشه! : دی
چون تو حالت عادی، عمداً هم در لپ تاپو میبندم، فقط واسه اینکه تست کرده باشم، بدون اینکه دست به موس بزنم، دوباره روشن میشه !!
شاید پاور لپ تاپم مشکل پیدا کرده ...
سلام
ببخشید اینقدر دیر تشکر کردم ، از همه دوستان بابت راهنماییشون ممنون
jafarian عزیز مشکلم حل شدم یک دنیا ممنون ... از اون دوتا برنامه رجیستر استفاده کردم و مشکلم حل شد
گفتم بازم کمک بگیرم از دوستان تا بلکه مشکل دوستم حل بشه
دوستم روی لب تاپش خواسته ویندوز نصب کنه (توی همون درایو قبلی که ویندوز ریخته بود و درایو پاک و فرمت کرده )اما حالا دیگه بالا نمیاد و این پیغام میده :
میدونین مشکل چیه ؟فکر کنم همه فایل های ویندوزش از دست داده باشه ، من گفتم بهش که باید ببره پیش یه متخصص ... فکر نکنم خودمون بتونیم حل کنیم ، گفتم بپرسم راهی داره یا نه ؟ و اینکه درایو های دیگه هم از دست رفته ؟ نمیشه بازیابیش کرد ؟ آخه توی درایو دیگه اش یک سری اطلاعات مهم داشته نمیخواد از بین بره
با سی دی ویندوز یه repair بزننقل قول:
سلامنقل قول:
ویندوز رو که نصب کرده این پیغام میاد !؟
بعد از فرمت که همچین پیغامی نباید بیاد!
میتونه با سی دی ویندوز ریپیرش کنه !
اگر درایو ویندوز رو فرمت کرده که مشکلی برای اطلاعات درایو های دیگه پیش نمیاد !
آخه سی دی ویندوز قبلیش نداره ... همون موقع که لب تاب خریده براش ویندوز ریختن ، دوست منم سی دیش نداره ... نمیشه بدون سی دی حلش کرد ؟؟
امروز میخوام ببرم پیش یه متخصص ببینم چی میشه ...
خدا کنه که برای درایو دیگه اش مشکلی پیش نیاد ، آخه خیلی نگران بود ... خودش میگه هرچی بلا آورده فقط سر درایو سی آورده و درایو دیگه اش دست بهش نزده ...
خب بالاخره با کلی کندوکاو سیستم دوباره فرمت کردم ، و ویندوز seven ریختم روش ، دیگه کار به رفتن پیش متخصص نکشید :20:
سلام
سوال: من روی ویندوز xp زبان برنامه نویسی جاوا را نصب کردم پنجره برنامه باز میشود ولی خود برنامه کار نمیکند (اجرا نمیکند)
سلام
چجوری می تونم هویت فایلی که پسوند اشتباهی بهش دادم عوض کنم؟
راستش من یه فایل ویدئویی دانلود کردم که پسوند نداشت ولی فکر می کردم که داخل پوشه RAR باشه برای همین به اسمش پسوند .RAR اضافه کردم جوری که سیستم دیگه اونو به عنوان یک فایل فشرده میشناسه!
البته بلدم چجوری با راست کلیک و open with به وسیله نرم افزارهای پلیر بازش کنم و پخش بشه
منتها همچنان یک فایل RAR هست.حتی اسمش رو هم تغییر دادم و پسوند .avi بهش اضافه کردم و rar رو پاک کردم ولی تغییری نکرد.
این مشکلیه که وقتی ویندوز هم عوض می کنیم همچنان پابرجاست.
لطفا راهنمایی کنید برای رفع این مشکل و مشابهش چجوری عمل کنم؟ممنون
شما دقیقا چی رو نصب کردید؟؟ اسم و نسخه ی دقیق برنامه.نقل قول:
برید داخل Folder Options, اونجا تیو سربرگ دوم یه گزینه هست به اسم Hide Extensions for known file types، (یعنی پسوند فایلهای شناخته شده رو نشون نده) تیکش رو برمیدارید، پسوند همه فایل ها نمایان میشه، تغییر پسوند رو انجام بدید، حالا تیک رو مجددا بزارید.نقل قول:
سلیام دوباره ... !
آقا من چرا اسم کاربریم رو نمیتونم عوض کنم؟! موقع نصب ویندوز هم بخش تعیین نام کاربری و اینا نیومد اصلاً !! خودش یوزری به نام Administrator ساخته که تو تنظیماتش فقط Create A Password داره و Change Picture !! هیچ چیز دیگهای نداره !! :(
نگفتی ویندوزت چیه، اما فک کنم xp باشه:نقل قول:
چون احتمالا دارید از یه ویندوز دستکاری شده استفاده می کنید.
شما مراحل زیر رو طی کنید تا یوزرهاتون حالت عادی بشه:
1- یه یوزر جدید که اختیارات تام (یا همون ادمین) داره بسازید. اسمش رو اسمی که مایلید بزارید.
2-وارد یوزر خودتون که الان ساختید بشید.
3-به مسیر زیر برید:
C:\Documents and Settings
یه فولدر هست به اسم Administrator این فولدر را کامل پاک کنید.
بعدش توی رجیستری، توی آدرس زیر یه کلید DWORD به اسم "Administrator" بساز و مقدارش به طور پیشفرض صفر هستش.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\ CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserListحالا یه restart بده.
میتونی این کار رو هم کنی:
کد:1. Click Start --> All Programs --> Accessories
2. Now, right click on "Command Prompt" and click on "Run as Administrator"
3. A black window should open up
4. Now type "net user administrator /active:no" WITHOUT the quotes.
5. Hit Enter
من مدتی ویندوز 7 که میخوام خاموش کنم این خطا رو میده :
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من وبکم نصب کردم داخل ویندوز 7 یکی Logitech و Genius ولی هیچ کدوم کار نمیکنه برای چی؟؟؟ نرم افزارش نصب میشه اجراش میکنم close program میده ولی کلا نمیاره یا تو یاهو به کسی وب میدم صفحه کلا سیاه هستش نمیدونم چرا؟!!
اینجا انجمن xp هست. در انجمن 7 بپرسید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=308
خب تو انجمن ویندوز XP پست میدم یعنی ویندوزم XP است دیگه! :دینقل قول:
ممنون
فقط بدبختی اینجاست که از اطلاعات و تنظیماتم بکآپ نگرفته بودم و یوزر جدید ساختم ... حالا دیگه غیر از حالت safe mode هیچ رقمه نمیشه وارد administrator شد ... ضمن اینکه از administrator حالت safe mode نمیشه یوزر جدید رو پاک کرد !! عجیبه !!
دوستان به نظرتون واقعا دوران اکس پی مثل 98 تموم شد؟! من فعلا سیستمم طوری نیست که 7 درست حسابی روش جواب بده!!!
الان بهترین ویندوز اکس پی چیه؟! سرویس پک 3 ؟!