اینو دوربین های قبلی شون رقم زدند همون راه رو هم این دو جلو امدندنقل قول:
بعد دوستان زیادی این جا از بین این دو fz40 رو انتخاب کردند که کیفیت عکس فیلم و امکانات نرو و سخت افزاری بیشتری ارائه کرده
اینو دوربین های قبلی شون رقم زدند همون راه رو هم این دو جلو امدندنقل قول:
بعد دوستان زیادی این جا از بین این دو fz40 رو انتخاب کردند که کیفیت عکس فیلم و امکانات نرو و سخت افزاری بیشتری ارائه کرده
[QUOTE=ELSIN;5754808]برای حرفه ای شدن بهتره HS10 بخرید hx1 کلا از رده خارجه اما sx30 دوربین خوبیه اما در مقابل HS10 کم میاره بخصوص برای شما که قصد حرفه ای شدن دارید :46:
دوست عزیز این که میگید کم میاره منظورتون چیه آیا کار با hs10 دشوارتر نیست همچنین مگه sx30 جدیدتر از hs10 نیست؟من کیفیت فیلمبرداری hd برام کافیه و لزومی نداره حتما full hd باشه فقط در مورد یکی سرعت عکسبرداری پیاپی میخواستم ازتون سوال کنم که آیا این که کنون sx30 سرعتش پایین هست و همچنین حداکثر حساسیت کمتری داره این موارد کجا بدرد میخوره که نقص بحساب بیاد.ببخشید اگه سوالا براتون سطح پایینه دیگه منتظر جوابتون هستم.ممنون:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما گفتید که hs10 از sx30 بهتره آیا کار با hs10 سخت تر نیست؟ همچنین sx30 سرعت پیاپی و حداکثر حساسیت پایینی داره این موارد کجا لازم میشن و آیا جزء نواقص sx30 محسوب میشن؟منتظر جوابتون هستم ممنون
سلام.
من دنبال یه دوربین تو رنج 340 تا 420 می گردم.
چیز زیادی از عکاسی نمی دونم پس بهتره کار باهاش سخت نباشه
اندازه تصویر زیاد مهم نیست ،مهم شارپ بودن عکساس
ترجیحا دارای فناوری CMOS باشه.
به برند خاصی هم علاقه ندارم.
خودم تا حالا canon sx210 canon ixus 1000 nikons8100 رو پیدا کردم نظرتون چیه؟
s8100 nikon فکر نکنم تو بازار اومده باشهنقل قول:
بنظر من SX210 کانن گزینه خوبیه البته یه نگاهی هم به سونی HX5 بندازی بد نیست :5:
اقا تو رنج نیمه حرفه ای بنظرم سمت nikon نرید خیلی جالب کار نکرده حتی اون p100 نیکون
در مقابل hs10 بیشتر دوربینا کم میآرند (امکانات نرم و سخت افزاری)نقل قول:
چرا کار باهاش سخته بیشتر اولش
بدرد که میخوره مثلا برای عکس گرفتن از یه چیزه سریع ،سرعت رو بالا میبریم یا در شب حساسیت رو بالا میبریم تا نور بیشتری بگیره
:11::10:
:40:
[QUOTE=ijady;5756445]در تایید حرفای دوستان بسیار خوبم (ELSIN & vvc) باید بگم من خودم 6 ماهه که hs10 دارم کار کردن باش سخت نیست اتفاقا اکثر امکاناتش دم دسته و برای بعضی از انتخابها نیازی به رفتن تو منو نیست من خودم همین دوستمون ELSIN اگه یادش باشه خیلی در مورد دوربینا سوال می کردم حدودا 5 یا 4 ماه کارم گشتن تو دوربینا بود تو انتخابام fz35 و hs10 و hx1 بود اما hx1 رو همه رد میکردن چون ظاهرا تو عکاسی SONY خوب عمل نکرده در مورد fz35 هم که ELSIN بیشتر میدونه ولی hs10 امکاناتش و کار کردن با زومش تقریبا شبیه slr هستنقل قول:
با تشکر از دوستان خوبم
درود
دوستان میخوام یه دوربین بخرم که زوم بالایی داشته باشه(واسه عکاسی از ماه و سوژهای دور)کیفیت عکساش تو شب خوب باشه(عکس از ستاره ها و محیطهای تاریک)فیلمبرداریش فول اچ دی باشه..بودجهم تا 600 هست.
نظرم رو اس ایکس30 هست!!!!!!!!!!!!
ممنون میشم راهنماییم کنید:20:
SX30 دوربین خوبیه ولی فلیمبرداریش فول اچ دی نیستنقل قول:
بنظر من دوربین فوجی HS10 میتونی بگیری با زوم 30X یا پاناسونیک FZ100 با زوم 26X
که هر دوتاشون فیلمبرداری فول اچ دی دارن :5:
بنطر من روی دوربینهای عکاسی برای فیلمبرداری حساب نکنید
ممنونمنقل قول:
fz100 و hs10 سنسورش ccd هست یا نه..اخه شنیدم که ccd کیفیت عکس بهتری برای محیط تاریک یا عکاسی از ستاره ها داره..بعد یه مسئله اینکه چشمی این دوربینها جوری هست که بشه جای دوربین تک چشمی منظره ازش استفاده کرد و یا همشون الکترونیکی هست..
با تشکر:20:
اتفاقا این قابلیت فیلمبرداری با کیفیت نسبتا خوبی که دوربینهای جدید دارند در بسیاری از مواقع کار راه انداز هستندنقل قول:
البته در مورد full hd زیاد نباید با full hd دوربینهای 10-15 میلیونی مقایسه کرد
در مورد سنسور زیاد حساس نباشید مهم خروجی مناسب و با کیفیت هستنقل قول:
در مورد سوال دوم هم این قابلیت رو دارند
:40:
hs10 و fz100 هر دو cmos هستند
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
[QUOTE=tirdad_60;5758455]اتفاقا این قابلیت فیلمبرداری با کیفیت نسبتا خوبی که دوربینهای جدید دارند در بسیاری از مواقع کار راه انداز هستند
البته در مورد full hd زیاد نباید با full hd دوربینهای 10-15 میلیونی مقایسه کرد
شما خودت داری میگی کار راه انداز
زیاد خودتون رو در گیر نوع سنسور نکنید که هر کدوم مزایای خاص خودش رو داره
ولی اینجوری که مشخصه سنسور های Cmos قابلیت عکاسی پی در پی با سرعتهای بالا رو دارند مثلا 10 فریم در ثانیه
در مورد چشمی هم فکر کنم بشه :5:
اقا معین شما دوربینت چی بود؟
پس به این شکل
fz100 قیمت بالایی داره و فقط فول اچ دی فیلمبرداری میکنه و زوم کمتر داره
hs10 زوم خوبی داره و قیمت خیلی خوب که اچ دی هم فیلمبرداری میکنه که بازم میشه با اضافه پولش لوازم براش خرید.
sx30 هم زوم خیلی خوبی داره فول اچ دی فیلمبرداری نمیکنه و قیمت مناسبی داره که باز هم میشه لوازم براش خرید.
حالا با این اوصاف شما اگه جای من بودید کدوم یکی خرید میکردید..!!!؟؟
البته باز هم تاکیدم بر عکاسی تو شب و ستاره ها و زوم بالا و بعدش فیلمبرداری فول اچ دی هست!
با تشکر فراوان از دوستانی که نظر و راهنماییشون نصیب من میکنند:20::40:
در مورد کیفیت فیلم برداری دوربینهای عکاسی جدید باید بگم من یه دوربین فیلمبرداری هندی کم پاناسونیک DV داشتم
با کیفیت خوب ولی اونو فروختم و یه دوربین عکاسی SX210 کانن گرفتم که فیلمبرداریش به مراتب بهتر از اون دوربین فیلمبرداری قبلیم بود مخصوصا وقتی با کیفیت HD رکورد میکنم و با کابل HD در تلویزوین نگاه میکنم کیفیتش فوق العاده است
البته این دوربینها مشکلات خاص خودش رو هم داره که قابل تحمله :5:
از اونجاییکه فیلمبرداری در دوربین عکاسی در اولویت نیست و sx30 زوم بالا و کیفیت خوبی داره انتخاب من sx30هست
با توجه به قیمت و کارایی فکر کنم بین SX30 و HS10 باید یکی رو انتخاب کنید که معقولتر بنظر میرسه :5:نقل قول:
نقل قول:به نظر من hs10 با توجه به قیمت بهتر از بقیه در میادنقل قول:
اما کمی کار باهاش سخته (بیشتر اولش)
شما امکان خرید از اون ور یا از وب رو دارید ؟؟؟
چطور ...من میخواستم برم اون پاساژ کنار علاءالدین خرید کنم!!نقل قول:
در مورد سخت بودن کار sx30 چطوره؟
منم hs10 خودم رو از همون پاساژ خریدم :31::3:نقل قول:
بانظراتي كه دوستان ديگه دادن من سر تعظيم فرود ميارم
منوهای تنظیم دوربینهای کانن جزء ساده ترین منوهاست :5:نقل قول:
ميخواستم ببينم پاناسونيك GF2 lumix الان تو بازار تهران هست براي فروش؟؟؟؟؟؟قيمت تقريبا چقدره؟
لنز 3dش چطور؟؟؟؟
ممنون
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
دوربين عكاسي (فقط عكاسي باشه) مدل خوب رنج قيمت 500 (يا يه ذره هم بالاتر) چي پيشنهاد ميكنيد؟
مهمترين نكته براي من اندازشه!(تو جيب جا شه حتما!!!!) منظورم اينه كه حملش راحت باشه....
این مدل پاناسونیک فعلا قیمت بالایی داره و مقرون به صرفه نیست واسه خریدنقل قول:
دوربین کامپکت نیمه حرفه ای هم میتونی به G12 کانن یا S95 وپاناسونیک LX5 فکر کنی :5:
خوب اگر از اون ور خرید کنید قیمت ها خیلی بهترندنقل قول:
دوستمون گفتند کار با کنن پانا و سونی به علت اینتر فیس بهتر ساده تره اما هر چیزی اولش سخته
در باره HS10 من بیشتر کار با رینک زوم و فوکوس رو گفتم
خیرنقل قول:
لنز معمولیش نیست چه برسه به 3d (بازار داغونی داریم :19:)
زوم چقدر مهمه کیفیت عکس و فیلم چقدر مهمه؟؟
سلام - من دوربین hx5 گرفتم - اما از کارش اصلا راضی نیستم - نمی دونم مشکل عکاسی منه یا عیب دوربینه! عکسها اصلاح شفاف نمیشن و با هر مدل تنظیمی هم جواب نگرفتم .
وقتی عکسها رو روی کامپیوتر زوم میکنم انگار فیلتر های فوتوشاپی روش اجرا شده! درحالیکه با یه دوربین بیخودی بهتر از اینها تونستم عکس بگیرم - کسی اینجا میدونه مشکل چیه؟
با سلام خدمت اساتید محترم ما اگه خدا بخواد اسفند ماه نوزادمون بدنیا میاد بنابراین دنبال یه دوربینی میگردیم که بشه باهاش عکسایی از نزدیک و در محیط خونه و محیطای بسته از نوزادمون بگیریم و یا تو مهمونی ها و مسافرت ازش استفاده کنیم. کلاً عکاس حرفه ای نیمه حرفه ای و شایدم اصلاً آماتور هم محسوب نمیشیم.بنابر این فکر کنم دوربینی که تو حالت اتو عکسای خوبی بگیره رو باید انتخاب کنیم.تنها کار یه ذره تخصصی که با عکسا ممکنه انجام بدیم میتونه کار روی عکس ها تو فتوشاپ باشه.(ببخشید انقدر طولانی شد چون دیدم تو اکثر پست ها میپرسید که از دوربین میخواین چه استفاده ای بکنید) نتیجه تحقیقاتمون به 2 تا دوربین ختم شده Hx5 سونی و g12 نیکون که نزدیک 200 تومن با هم اختلاف قیمت دارن میخواستم راهنماییم کنید که آیا می ارزه من 200 تومن اضافه تر هزینه کنم و g12 بگیرم (با توجه به اینکه تازه اومده و شاید قیمتش یه ذره کاذب باشه) یعنی انقدر کیفیت عکساش با هم متفاوته که افراد عادی هم میتونن تشخیص بدن؟یه موضوع دیگه هم هست اگه g12 رو بگیرم کیفیت فیلمبرداریش در حدی هست که بیارزه من به جای g11 ، جی12 بگیرم؟ کیفیت فیلمبرداری Hx5 که FullHD هست بهتره یا g12؟ خیلی ببخشید که انقدر سوال پرسیدم ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام خسته نباشید
میخواستم 1دوربین عکاسی فیلم برداری بخرم با مشخصات فوق که خواهش میکنم کمکم کنید تا بهترین انتخابو داشته باشم
قیمت تا 300-350
عکاسی با کیفیت وبخصوص کیفیت بالای عکاسی در شب
برندخاصی مدنظرم نیست فقط امکاناتش بالا باشه مهمتره تا برندش (اگه اشتباه فکر میکنم بهم بگید)
فیلم برداری با کیفیت بالا و قابل پخش روی کامپیوتر و قابلیت اتصال به تی وی (ترجیحا)
دارا بودن امکانات خوب طوری که تا حداقل چندین سال قدیمی نشه وقابل استفاده وارتقا باشه
و البته این موارد به اضافه شرایط اولیه خوب بودن دوربین مثل زوم و فوکوسو ....این چیزا باشه ممنون میشم اسمشو با قیمت وامکاناتش بهم معرفی کنید با تشکر
علاوه بر سوال قبلی یادم رفت بگم که نویز گیر حتما مهمه برام وکار کردن باهاش راحت باشه طوری که هرکسی بتونه باهاش عکسای خوبی بگیره ممنون
بهترین گزینه براتون کانن SX210is هستش
با قیمتی حدود 320 که با مموری و کیف و محافظ LCD حدود 350 میشه
فکر کنم منظورتون از نویز گیر همون لرزشگیر باشه که داره :5:
بهترین دوربین که مخصوص عکس برداری از آکواریوم باشه چیه تا 300 تومن..ممنون
G12 كنون هست نه نيكوننقل قول:
به نظر من ارزش 200 تومن اضافه داره كه اين دوربينو بخريد و از كيفيت بالاي عكسها لذت ببريد. G11 به دليل كيفيت پايين فيلم برداري پيشنهاد نميشه شما ميتونيد به اين 3 دوربين فكر كنيد :
Canon G12
Panasonic LX5
Canon S95
تو اين 3 مدل به صرفه ترين دوربين G12 هست. قيمت اين دوربين كاذب نيست چون G11 كه حدود 2 سال پيش وارد بازار شده الان تازه به 520 تومن رسيده در حالي كه G12 حدود 580 تومنه با امكانات بيشتر.
سلام من بلاخره دوربین fz 100 رو خریدم البته جمعه به دستم میرسه امیدوارم انتخاب خوبی باشه الان درگیر امتحاناتم بعد از امتحانات تست میکنم نتایج رو میگم به دوستان فعلا بای
سلامنقل قول:
ببخشید اما به احتمال زیاد از شما چون تازه خریدید و باهاش آشنا نیستسد دوربین قبلیتون چی بوده
این که کمی فوتوشاپیه معمولیه چون سونی دوربیناش این جوریه
محدوده قیمت رو نگفتید اما فکر کنم یه دوربینی مثل g12 ارزش دارهنقل قول:
شما به سوپر زوم ها فکر نمیکنید
راسی تو راهی مبارک :40:
سلامنقل قول:
همون جور که vvc عزیز گفتند SX210is
اما باید کیفیت بالای عکاس در شب رو بی خیال بشید
اما بقیه در موارد دوربینه خوبیه
برای عکاسی از زیر آب یا از پشت شیشه آکواریوم ؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
سلامنقل قول:
مبارک باشه عکس های خوب بگیرید :10:
از کجا و چند خریدید
سلام یه دوربین نیمه حرفه ای به من معرفی کنید.
بودجه :600 هزار تومن:11:
نقل قول:
اگر منظورتون داخل ابه که باید حدود بوجتون رو بگید چون اینجور دوربینها
یا وسایلی که ئبه دوربینها برای عکاسی زیر اب استفاده میشه قیمت بالایی دارن
ولی اگر از پشت شیشه منظورتونه که همه دوربینها :5:
سلامنقل قول:
اگر با اولویت کیفیت بالای عکس باشه G12 یا LX5
اگر زوم فیلم و کیفیت خوب عکس باشه FZ100