دقیقا الان تمام ISP های ایران سر و ته یک کرباسن همه شون سیستم هاشون مثل همه گرون حجمی و نامحدود منصفانه و شبانه محدود یا پولی فعلا هم هیچ راهی جز اعتراض به اوضاع اینترنت و یا استفاده از اینترنت ماهواره ای نیستنقل قول:
Printable View
دقیقا الان تمام ISP های ایران سر و ته یک کرباسن همه شون سیستم هاشون مثل همه گرون حجمی و نامحدود منصفانه و شبانه محدود یا پولی فعلا هم هیچ راهی جز اعتراض به اوضاع اینترنت و یا استفاده از اینترنت ماهواره ای نیستنقل قول:
این سرویس که قرار شد به من بدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم گرونه هم شبانه هاش سرعتش پایینهنقل قول:
شما جای میدونی که 40 گیگ شبانه رایگان رو ارزون تر از ماهی 57تومن بده؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بگو تا منم ازونجا بگیرم
آره ۱۲۰ گیگ شبانه با سرعت بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت فقط ۵۰ هزار تومان که مال ایرانسل هست بعدشم سرویس ۲ مگ ۴۰ گیگ ماهی ۱۰۸ هزار تومانه حالا برای شما اینقدر ارزون در اومده رو نمیدونمنقل قول:
اره دیگه ماهی 108 تومن این قیمت گرونه اما با این تخفیف که داده فکر کنم خوب باشه من مصرف روزانم واسم مهمه نمیتونم فقط رو شبانه حساب کنمنقل قول:
باز مثله اینکه حجم خوری شده، درسته؟
دوستان کسی دیشب براش حجم خوری اتفاق نیفتاده؟
دوستان یه سوال 1024-bu با 1024-gu چه فرقی داره
دوستان یه سوال 1024-bu با 1024-gu چه فرقی داره
منظورش برنزی و طلایی هست که برنزی سرعت اسمی هست و طلایی دو برابر اسمی منتها این سرویس ها منصفانه است مثلا برای نامحدود برنزی ۱ مگ بعد از یک گیگ استفاده سرعت اسمی تقسیم بر هشت میشه بین ۱۰ تا ۱۶ کیلوبایت بر ثانیه اصلا بدرد نمیخوره جز این که اعصابت خورد بشهنقل قول:
سلام دوستان می خواستم سرویس 2048 یک ساله رو بگیرم قیمتش بهم گفتن 240 تومن دانلود شبانه هم داره و همینطور پهنای باند روی 8 مگ میبندن
نظرتون چیه ؟؟؟ جای بهتری سراغ دارید ؟؟؟ سرعت شبانش چطوریاس؟؟؟
همین که 40 گیگ هم ماهیانه داره؟؟؟؟؟ یک سال رو 240 اگه میدن رو هوا بگیر به نظر مننقل قول:
به من 3 ماه را 171 داد.
یعنی چی اونوفت اصن مگه یه شرکت می تونه کمتر از سرعت قرار داد (128 کیلوبایت بر ثانیه) بدهنقل قول:
بله میتونه چون ضریب اشتراک 1/8 میتونه با سرعت 8 کیلوبایت بدهنقل قول:
در ضمن شبانه رایگان هم سرویس تشویقیه و شرکت هیچ تعهدی نداره!
کلا شرکتا هرکار دلشون بخواد میتونند بکنند و بیچاره کاربر
اینترنت 1 مگ ، 1024 که شما میگیری به خاطر تبدیل بیت به بایت که در سرعت دانلود استفاده میشه تقسیم به 8 میشه و در میاد 128 و هیچ ارتباطی با تقسیم بین 8 کاربر نداره یعنی اگه سرعت 128 داد به شما در دانلود ، در اصل ضریب 1 به 1 اعمال شده ! حالا تو قرار داد قید شده ضریب 1 به 8 هست یعنی اجازه داره این پهنای باند اینترنت 1 مگ شما رو که قبلا به تنهایی با سرعت دانلود 128 استفاده میکردی رو بین 8 نفر در اصل تقسیم کنه و به سرعت 16 برسه یعنی اینترنت 128 در اصل.نقل قول:
شاتل محدودیت دانلود داره ؟ تا چقدر دانلود محدود نمی کنن ؟نقل قول:
اون که بله ، گفتم که همه جا دارن ، ۲ صفحه آخر تاپیک شاتل و بخونید اونجا کامل برای یکی توضیح دادم که به چه صورتهنقل قول:
Sent from my iPhone 6 Plus
هیچوقت شش ماه یا یکساله نگیرین اومد سرویس هاشون رو عوض کردن و شبانه رو برداشتن بعدش میخواین چکار کنین جز این که پولتون دود میشه میره تو هوا یا با کسری زیاد پولتون را بابت فسخ قرارداد بر میگردونن این حرف ها هم که میگین طبق قرارداد باید فلان جور باشه تو ایران همش کشکه شرکت هر کار دلش بخواد میتونه بکنهنقل قول:
دوستانی که همین 1 مگ 40 گیگ با شبانه رایگان گرفتن، اولا میشه یه بار دیگه بگید چطور این اتفاق افتاد که بهتون این تعارفرو کردن؟ و بعد میشه بگید گرفید یا نه؟ چون به نظر بد نمیاد.... اگر گرفیتن سرعتش در شب و روز رو بگین
نه این نیست سرعتش همینه ولی گیگش خیلی کمتر هست
از من تا 2 روز دیگه وصل میشه اطلاعات کامل رو بت میگم در مورد سرعت روز و شبشنقل قول:
اوکی ولی چطور شد که بهت زنگ زدن؟ میخواتسی خط رو تخلیه کنی بعد این پیشنهاد رو دادن یا شکایت کرده بودی یا چی؟
195 که شکایت کردم بعد زنگ زدن و چند بار حرف زدیم هر دفعه یچی میگفتن که من قبول نمیکردم میگفتم دنبال شکایتم که این پیشنهاد را داد که دیدم به صرفه واسه 3 ماه 170 تومن الان هم انگار فعال شده سرعت دانلود شبانش 250نقل قول:
اینم سرعت روزانش
نتیجه تجدید نظر اول من امروز مشخص شد و جالبت اینجاست که من شکایتم برای کم فروشی تو ارائه حجم تبادل با سرعت اسمی بود. یعنی رو این قضیه تمرکز کردم که شرکت برای اون 1.4 گیگ در روز باید بهم سرعت اسمی بده که میشه 120-130 کیلوبایت در ثانیه ولی در حال حاضر بهم 70-85 کیلوبایت درثانیه ارائه میده. منتها نمیدونم چرا کارشناسان سامانه پاسخگویی جوابشون اینه که سرعت دانلود نباید از 16 کیلوبایت پایینتر بیاد که براای شما هم نمیاد! نمیدونم چرا خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ. ولی موضوعی که برام جالبت بود این بود که ظاهرا قراره یک اتفاقاتی بیوفته در مورد نامحدود. کسی اطلاع بیشتری نداره که جریان چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسخره است درسته ضریب 1/8 اما باید حداقل در 80 % زمانها سرعت 128 داشته باشه سرویس های نامحدود:n21:نقل قول:
سلام دوستان
وضعیت سرویس ۲ مگ بدون دانلود رایگان شبانه چطوره؟
سرویس روی چند بسته میشه؟
چون من اصلا دانلود ندارم و فقط وبگردی
سرعت توی روز و شب چطوره؟
سرعت تک کانکشن و گیم چطوره؟
ممنون میشم سریع پاسخ بدین چون از پارس تخلیه کردم دنبال شرکت خوبم
سلام
چند سوال مهمی دارم، اینکه آلان نزدیک به یک ماه از این موضوع می گذره، خیلی ها تخلیه کردن، خیلی ها همهنوز در حال پیگیری هستن.
اما همونطور که خیلی از شما می خواستین این بود یک اعتراض کنی به این موارد مثل سرعت کم، قیمت زیاد و حذف سرعت های نامحدود داشته باشیم.
آیا هنوز هم این حس در شما هست که بخواین اعتراض کنید یا اینکه این حس و حال فقط برای همون چند روز اول بود؟
آیا هنوز هم حاضر هستید برای گسترش از دوستان دیگتون هم بخوایین که به شما اضافه بشن؟
خیلی برام مهمه که بدونم همینطور که سریع گرم میشیم، همینطورام به سرعت سرد میشیم؟؟؟
سلام
چند سوال مهمی دارم، اینکه آلان نزدیک به یک ماه از این موضوع می گذره، خیلی ها تخلیه کردن، خیلی ها همهنوز در حال پیگیری هستن.
اما همونطور که خیلی از شما می خواستین این بود یک اعتراض کنی به این موارد مثل سرعت کم، قیمت زیاد و حذف سرعت های نامحدود داشته باشیم.
آیا هنوز هم این حس در شما هست که بخواین اعتراض کنید یا اینکه این حس و حال فقط برای همون چند روز اول بود؟
آیا هنوز هم حاضر هستید برای گسترش از دوستان دیگتون هم بخوایین که به شما اضافه بشن؟
خیلی برام مهمه که بدونم همینطور که سریع گرم میشیم، همینطورام به سرعت سرد میشیم؟؟؟
دوستان سرویس 1 مگ در حال حاضر سرعت دانلود شبانه اش رو چنده؟؟؟
من با اینکه سرویس یک ماهه میگیرم و این دوره هم حدود نصف سرویسم گذشته بود که اینجوری محدود شد باز هم شکایت کردم و امروز هم تجدید نظر دوم رو فرستادم و کوتاه نیومدم. بعضی ها هم با پیشنهاد هایی که شرکت بهشون داد موافقت کردن و بیخیال شدن. البته من بهشون حق میدم چون بلاتکلیفی خیلی بده. ولی امروز من دیدم سامانه 195 بعد از بررسی شکایت من و اعلام نتیجه به این موضوع اشاره کرد که با تغییراتی در نحوه ارائه سرویس مشکل محدودیت تو چند روز آینده تا حد زیادی رفع میشه. من نمیدونم منظور از تا حد زیادی یعنی چقدر ولی تغییر سیاستی که دارن پیش میگیرن بابت همین شکایتهاییه که ما ثبت کردیم. شما میتونی با 195 تماس بگیری و بابت این خبر پرس و جو کنی ببینی داستان دقیقا چیه؟نقل قول:
حتما اینکار و انجام میدم اما لطف می کنید و عین جمله بگذارین اینجا که من دقیق سوال کنم؟نقل قول:
در ضمن منظورام از اعتراض نسبت به موارد کلی مثل سرعت بسیار کم- حذف نشدن سرویس های حجمی- قیمت نجومی...؟
من تو چند پست قبل عکس جوابیه سامانه 195 رو گذاشتم اونجا گفتن تو چند روز آینده اوضاع محدودیت این سرویس تا حد زیادی بهبود پیدا میکنه. شما اگه مایلید میتونید بپرسید جریان این بهبودی اوضاع محدودیت که قولش رو تو چند روز آینده دادید دقیقا به چه ترتیب و شرایطیه و تا چند روز دیگه اعلام میکنند؟نقل قول:
در مورد سرعت بسیار کم باید مشخص بشه کدوم شرکت و کدوم سرویس؟ مثلا من 256 حجمی آسیاتک داشتم سرعت دانلودم تا 1.2 مگابایت در ثانیه هم میرسید!! پس نمیشه گفت سرعت پایینه در مورد نامحدود هم ظاهر اعتراض ها یک اثری داشته و اینطور که خودشون میگن قراره وضعیت تا حد زیادی بهبود پیدا کنه. باید دید چی میشه.در کل دوست خود وزیر ارتباطات هم از روزی که اومده سر کار از وضعیت سرعت و قیمت اینترنت کشور ناراضیه و تو همه سخنرانی ها و مصاحبه هاشم اینو بیان میکنه ولی میبینیم که عملا روز به روز داره وضعیت برای ما بدتر میشه.
دوست گرامی وقتی عرض می کنم سرعت پایین هست، منطورام نسبت به پولی هست که شما پرداخت می کنید و در ازای اون خدمات دریافت می کنید، اینکه که شما به جای دریافت سرویس 1 به 1 سرویس 1 به 8 یا 10 دریافت می کنید، اینکه کم فروشی توی سرعت خریداری شده شما صورت می گیره. قیمت ها هم بر اساس هزاران بار آماری که همین جا ادام و شما احتمالا مشاهده کردین با قیمتی که به مشترکین عرضه می شه فرق 30 تا 40 برابری داره!!!نقل قول:
در مورد سرویس نامحدود باید عرض کنم، حذف کلی سرویس های حجمی از سرویس های خانگی هست، نه فقط یک تعرفه سرویس نامحدود جدا داشته باشیم. چون سرویس های حجمی لااقل از بسیاری از کشورهای دیگه مثل کره جنوبی، لهستان، هنگ کنگ و آمریکا خذف شده و اون ها سرویس ها رو بر اساس سرعت به مشترکین عرض می کنن.
نه با این مسخره بازی های گیگی انقدر یا شبانه رایگان با این سرعت یا دانلود مزخرف منصفانه (نامنصفانه)...
یعنی کسی نیست جواب بده؟؟نقل قول:
منم به عنوان یک مصرف کننده اینترنت با شما هم عقیده هستم ولی چه فایده؟! این قانون مسخره ضریب اشتراک برای من و شما نوشته نشده. یعنی قانون گذار خبر داره بعد از اعمال محدودیت سرعت من و شما میاد روی 16 کیلوبایت و به نظرش این چیز عجیبی نیست. من ماهی 70 تومن میدم که بیشتر از 90 درصد دوره یک ماهه رو باید با ماهی 16 کیلوبایت باید سر کنم اونم در سال 2015! حالا ظاهرا که قراره یک اتفاقاتی بیوفته و اوضاع بهتر بشه ولی بر فرض اینکه اتفاقی نیوفته باید یک برنامه ریزی کرد و یک عده زیادی بسیج بشیم و یک متنی رو تهیه کنیم بابت اعتراض به این قانون مسخره تا اینجوری شاید صدای ما شنیده بشه.نقل قول:
شرکت فن آوا متاسفانه به بدترین شکل ممکن که همون ضریب تسهیم 1/8 باشه داره کاملا قانونی سرویس نامحدودش رو محدود میکنه و تو این قضیه دست من و شما به جایی بنده نیست. ولی اینکه حجم روزانه 1.4 گیگ رو که باید با سرعت اسمی 1 مگ ارائه بده که داره با سرعت 75-85 کیلوبایت در ثانیه میده بحث جداست! این میشه دزدی و منم بابات همین قضیه شکایت کردم. تازه اگر فرض کنیم شرکت روزانه 1.4 گیگ رو دار بدون محدودیت میده که فکر نمیکنم بیشتر از 1 گیگ در روز باشه و بعدش محدود میکنه.
دوستان کسی سرویس حجمی نداره جوان منو بده؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اینجا یه سوال در مورد سرویس های نامحدود بکنی 100 نقر بهت جواب میدن ولی در مورد سرویس های حجمی 100 بار هم سوال کنی کسی جواب نمیده.
سلام دوست عزیزنقل قول:
من تازه سرویس حجمی 1 مگ با شبانه رایگان گرفتم تا دو سه روز دیگه به طور کامل براتون جزییاتش رو به همراه عکس از سرعت دانلود در تایم رایگان و روزانه توضیح میدم.
دوستان سرویس 1 مگ در حال حاضر سرعت دانلود شبانه اش رو چنده؟؟؟
نقل قول:
حالا نظر شما و دوستان دیگه چی هست؟