دوستان من باطری گوشیم باد کرده طوری که قابش خوب جا نمیره
کسی قیمت باطری فابریکش رو نداره ؟
Printable View
دوستان من باطری گوشیم باد کرده طوری که قابش خوب جا نمیره
کسی قیمت باطری فابریکش رو نداره ؟
من از مشهد نماینده رسمی نوکیا پرسیدم گفت 33000نقل قول:
ممنون j a n
یا ابوالفضل!!!!!!!!!نقل قول:
خوب از این بدلهای درجه یک بگیر 15 تومن!!!
15 تومن تو پایتخت قیمت دارم.بطرف یه خورده آشنا هست و میگه اصله
یه باطری 6300 ازش خریدیم 10تومن الان داره خوب کار میکنه
بچه ها من خواستم با nss پروداکت کد گوشیمو عوض کنم واسه اپدیت(فارسی) اما وقتی کد0515760 رو میزنم ارور میده.
اشکال از کده؟ و اینکه برنامه ی دیگه ای نیست که اینکارو کنه؟؟
گوشي من هم حدود 5 ماهي ميشه كه باطريش باد كرده و در ان خوب جا نميره!!!. حود يك سال و نيم هست كه دارمش..!!!.ميخوام بفروشمش اخه رنگ قرمز گرفتم و از روز اول هم قاب كريستال بهش گذاشتم تا سياه نشه!!..ديگه خسته شدم از بس قاب گرفتم و مرتب ميشكنه يا ترك ميخوره!!...ميخوام e66 بگيرم..نظر شما ها چيه...گوشي خوبي هست يا نه!!!!
وقتی گوشی رو بیش از حد به شارژ بزنید همینجوری میشه.به محض اینکه گوشی شارژش فول شد باید جداش کنید از شارژر.واسه بعضیا که اون قلاب درشون هم شیکسته بخاطر ازدیاد حجم باطرینقل قول:
ٍE66همه جوره از 5700 بهتره.خوراک شما هم هست که از گوشی خوب مراقبت میکنی نه مثل من که هر کی گوشیمو میبینه کف میکنه که چرا اینجوریه:13:البته در مورد کیفیت صدای e66من چیزی نشنیدم
مگه آپدیته جدید اومده؟ اگه میخای فقط با گوشی فارسی بنویسی پیشنهاد میدم هک کنی گوشیتو و فارسی رو بهش اضافه کنی.:21:نقل قول:
خواهش می کنمنقل قول:
نه اونا به درد نمی خورهنقل قول:
من خودم تا حالا گرفتم ولی چون خراب بود بردوم پیش طرف و 4 یا 5 بار برام عوض کرد ولی باز هم خوب نیست باطریم مال من هم باد کرده
نه اشکال از کد نیست-من خودم گوشیم همین پروداکته و فارسینقل قول:
چه اروری می ده؟
من هم که اول خریدم قابش قرمز بود ولی براش یک قاب مشکی خریدمنقل قول:
گوشی با کریستالی جالب نیست
میتونم بفهمم باطری ها به چه دلیل باد میکنند؟:20:نقل قول:
برنامه که درست نصب شد. من اسکن میکنم گوشی رو میشناسه,بعد پروداکت کد رو تیک میزنم و کد رو مینویسم وقتی فرمان رایت رو کلیک میکنم اون پایین مینویسه رایتینگ ارور(که در حالت عادی مینویسه رایتینگ دان)نقل قول:
نه اشکال از کد نیست-من خودم گوشیم همین پروداکته و فارسی
چه اروری می ده؟
حتی اگه یک شب هم مدت زیادی توی شارژ باشه اینطوری میشه ....نقل قول:
گوشیهای جدید به محض اینکه باتری فول شارژ بشه خودش ارتباط گوشی با برق رو قطع میکنه ولی گوشیهایی قدیمی ( البته جسارت نشه ) این قابلیت رو ندارن ....
دوستم هم 6260 داشت در پشت باتری اصلاً جا نمیرفت ....
فکر می کنم گوشی ما هم قطع میکنهنقل قول:
چون وقتی باطری در حال شارژ هست اگر دستت رو به پشت شارژر بزنی گرمه
ولی وقتی فول شارژ بشه و تو شارژ باشه به شارژر دست بزنی گرم نیست
ممنوننقل قول:
گارانتی هم داره
نقل قول:
فکر کنم سیمبیانهای جدید همه این ویژگی رو داشته باشند .
پیام تسلیت P30world برای Mojtaba N87 عزیز (همکار انجمن موبایل)
forum.p30world.com/showthread.php?p=3482098
تایید میشه:10:نقل قول:
#92702689#*
ببخشید از دوستان کسی نمی تونه کمک کنه؟؟نقل قول:
برنامه که درست نصب شد. من اسکن میکنم گوشی رو میشناسه,بعد پروداکت کد رو تیک میزنم و کد رو مینویسم وقتی فرمان رایت رو کلیک میکنم اون پایین مینویسه رایتینگ ارور(که در حالت عادی مینویسه رایتینگ دان)
در اون موقع با گوشیت کاری انجام نمی دی (برنامه ای باز نیست؟)نقل قول:
آهنگا رو بايد تو كودوم پوشه بريزيم كه تو Music Player نشون بده!!
من كه ميريزم تو پوشه ي Music تو Memory card تو Music Player نشونشون نميده!
چرا؟؟!
:23:
توی پوشه attachments یا این راه: (soundsسپس در پوشه digital ) بریز...میتونی با پوشه هم بریزی...حتما نیاز نیست که فایل تنها باشهنقل قول:
موفق باشی:46:
فرقی نمی کنه هرجا بریزی برای اینکه توی موزیک پلیر بیاد باید موزیک پلیرت رو رفرش کنی :8: :8:نقل قول:
فرمت amr رو تو میوزیک پلیر نشون نمیده.از طریق گالری باید برید ببینید.گفتم شاید آهنگ شما فرمتش اینجوری باشه که نمیتونید ببینید
سلام.
میشه یکی لینکه آموزش فلش گوشیا رو بده . هرچی گشتم راجع به فلش 5700 چیزی پیدا نکردم.
ممنون.
باز هم ممنون از توجهت j a nنقل قول:
در اون موقع با گوشیت کاری انجام نمی دی (برنامه ای باز نیست؟)
احتمالا اشکال از nns بود,با نسخه جدید درست شد.
مرسی
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)نقل قول:
ویدئوی آموزشی فلش گوشی(حتی خاموش) بوسیله نرم افزار Phoenixکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291752
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
کاملا درسته!!نقل قول:
خيلي ممنون همين كارو كردم درست شد :11:نقل قول:
نقل قول:واسه من هيچ وقت بعد از رفرش كردن موزيك پلير mp3 هاي جديدو پيدا نميكرد سه ساعت تو همون رفرشينگ بدون اينكه چيزي پيدا كنه ميموند!!نقل قول:
ولي الان درست شد:31:
سلام
5700 هندی هم داره آخه زو بستش هولوگرام هند رو زده ؟
(یعنی مرتیکه کرده تو پاچم ؟ ):18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
میکشمش :5::5::5::5::5:
نقل قول:
من كه نديدم ..
سلام
یه سوال: میشه به 5700 هدفون وصل کرد؟
بله که میشه...مثلا Xpressmusic هست دیگه:8:نقل قول:
روشن نگه داشتن فلاش دوربين در 5700 بدون نرم افزار خاص!
جوي استیک عكس بكيريد و درست در لحظه اي كه فلاش گوشي شروع به روشن شدن كرد
(خیلی سریع) پایه گوشی رو 90 درجه بچرخو نيد تا فلاش گوشيتون تا زماني كه
شما بخواهيد و البته باتري گوشيتون اجازه بده و دوربین به حالت Stand By نره روشن بمونه!!!
حتي مي تونين تو شب با اين ترفند فيلم هم بگيرين البته اينم بگم كه شدت نور يه ذره كم مي شه كه طبيعيه.
موفق باشید:31::27::21::18::11::headphone:wub:
من گوشی رو علائدین طبقه هم کف دست چپ یه مغازه ی خیلی کوچیکه (یه دخمه تقریبآ)
باطری رو که در بیاری زیر برچسپ داخلی لبه یکی دیگه معلومه و برچسپ رو کارتن هم انگار جابجا شده (کندن دوباره زدن چون یکم از چسپ قبلیه بیرونه)
فکر کنم اینو من معرفی کرده بودم:31:نقل قول:
چه چیزا:18::18::18::18: چطور این همه چیز رو موقع خرید متوجه نشدی؟ با این چیزایی که گفتی منم به گوشیت شک کردم.نقل قول:
سلام .آره برنامه ینی دیکشنری قابل نصبه.من خودم رو گوشی دارمش.برا برنامه ضبط مکالمه به آدرس زیر برو و هر نوع برنامه خواستی دانلود کن
تا وقتي قلب عريان کسي را نديدي بدن عريان خودت را نشان نده هيچ وقت چشمانت را براي کسي که معني نگاهت را نمي فهمد گريان مکن قلبت را خالي نگاه دار اگر هم روزي خواستي کسي را در قلبت جاي دهي سعي کن که فقط يک نفر باشد و به او بگو که تو را بيشتر از خودم و کمتر از خدا دوست دارم زيرا که به خدا اعتقاد دارم و به تو نياز ...:11::11::11::40::11::11::40::11::11::40:کد:http://www.------------/Softwares/Category.aspx?category=24
جدیدا من هر برنامه ای بخام نصب کنم پیغام مموری فول پلیز کلوزه اپلیکیشن را میده مموری خود گوشی20 مگ خالیه مموری کارتمم که 4 گیگه و حدود 1 گیگش خالیه.البته موزیک پلیر همیشه بازه.نمونۀ برنامه ای که این پیغام را میده این:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=298331
نقل قول:من فکر نکنم بشه چون همه هدفون ها 3.2 میلیمتری هستند ولی سوراخ هدفون 5700 به گمانم 2.5 میلیمتری باشه پس با این حساب این گوشی از نظر هدفون استاندارد نیست وهر هدفونی به 5700 نمیخوره.نقل قول: