choori جان دوستات مارو خودمونی نمیدونن و سوالات را جواب نمیدن شما بگو آیا psp3000 که توسط lite blue tool هک شده تو ایران میفروشن و آیا رم 16 گیگ رو psp جواب میده
choori جان دوستات مارو خودمونی نمیدونن و سوالات را جواب نمیدن شما بگو آیا psp3000 که توسط lite blue tool هک شده تو ایران میفروشن و آیا رم 16 گیگ رو psp جواب میده
نه بعید می دونم ..نقل قول:
من الان روی pspم update جدید سونی رو ریختم....
بعدا که کپی خورش (شاید) بیاد مشکلی که پیش نمیاد ؟؟؟
آقا سلام یکی به تایپیکی که برایه patapon2 زده شده سر بزنه
مرسی
choori جان دوستات منو خودمونی نمیدونن برای همین جواب سوالامو نمیدم لطفا شما بگو که آیا psp 3000 که توسط lite blue tool هک شده تو ایران هست اگه خوده شما بودی psp3000 کپی خور نشده میخری یا psp2000 کپی خور شده درضمن میشه مطمئن شی که 16 گیگ رو psp جواب میده یا نه
من انقدر میپرسم تا یکی جوابم را بده تو تاپیک patapon2 هم گفتم اما کسی جواب نداده
دوستان من یک جا از بازی patapon2 گیر کردم نمی دونم باید چی کار کرد توی mission 43: Once upon a time in pata-pole زمانی که hero مون خاطراتش یادش میاد که چه بلایی سر ارتش اومده و این omen karmen میاد از آسمون مثل هشت پا هست اما روی هوا معلق و یک بار چکش می زنه و یکبار هم آتیش و از این کارا آقا من تا ته این lvl رفتم و کلی هم این را زدم اما انگار نه انگار هیچ بلایی سرش نیامده؟راه خاصی داره کشتنش؟
لطفا من را راهنمایی کنید،باتشکر
نقل قول:
اگه من جزو مدیران گیم اسپات بودم به این بازی 7 بیشتر نمیدادم!!
سونی با این بازیش من را که خیلی ناامید کرد. من نمیدونم چرا انقدر برای این بازیه بیمزه تبلیغات شده بود. خداییش خیلی بدرد نخوره. با اون دشمنهای خنگ و تکراریش هیچ هیجانی نداره! یعنی شما جدا فکر میکنی وقتی بازی ای مثل god of war نمره 8.5 گرفته ممکنه این بازی ارزش 9 داشته باشه!!
تو این سبک بازی syphon filter صدبرابر بهتر و جذابتره! من که اصلا با بازیش تا الان حال نکردم...
از شما متشکرم به خاطر همون کاری که کردی .نقل قول:
با کمک شما و هر دوستی که می خواد می خوام راهنمای کامل بازی پاتاپون 2 رو در وبلاگ بذارم .
اگه می تونی با یه پیغام خصوصی به هم خبر بده .
کد:www.pspblog.blogfa.com
برای ساختن کانکشن اینترنت باید چی کار کنیم ؟؟؟؟
ممنون
نه بابا این چه حرفیه میزنی.اینجا همه مثل داداش می مونن.نقل قول:
به نظر من lite blue tool اصلا ساخته نشده.(لینک ندید که کدام سایت میفروشه.اگه وجود داشت سایت دارک الکس تائید میکرد و تا الان هم به ایران رسیده بود.)
مطمئنا کپی خور شده میخریدم.چون اونقدر پول ندارم که بازی ارجینال تهیه کنم.اگه هم داشتم بازی ها توی ایران فوق العاده کم هست.
رم هم تا کسی نخره امتحان کنه نمیشه در موردش 100 درصد حرف زد که ساپورت میکنه یا نه.اما به نظر من 80 درصد ساپورت میکنه چون روی پک رم عکس دستگاه هایی که میشه از این رم داخلش استفاده کرد را کشیده که psp هم جزو آنها هست.
choory با Y هست معنی جوجه زرد :46: لطفا ویرایش کن.
کسی نبود ؟؟؟نقل قول:
به اینترنت بروزر میری بعد سرچ میکنی اگه اکسس پوینتی بود که بتونی بهش وصل بشی x رو میزنی روش بعد مراحل رو رد میکنی خودش یه دونه میسازهنقل قول:
برای ساختن کانکشن اینترنت باید چی کار کنیم ؟؟؟؟
نقل قول:
پس psp 3000 هم هک شده میشه این هک رو خودمون هم انجام بدیم یا باید هک شدشو از همون lite blue tool بخریم واز کدوم کشور می شه گیرش آورد
راستی psp2000 با فرم ویر استاندارد4.1 بالاخره هک شد یا نه فقط دوستان سریع جواب بدن تا شرط رو نباختم
تو بعضی جاها دیدم این باتری رو می فروشن ولی این که کاربردش چطوریه و واقعا کار میکنه یا نه رو نمی دونم !نقل قول:
پس psp 3000 هم هک شده میشه این هک رو خودمون هم انجام بدیم یا باید هک شدشو از همون lite blue tool بخریم واز کدوم کشور می شه گیرش آورد
راستی psp2000 با فرم ویر استاندارد4.1 بالاخره هک شد یا نه فقط دوستان سریع جواب بدن تا شرط رو نباختم
نه نشده هنوز ! آخه برادر آدم عاقل که همچین شرط هایی نمی بنده ! هر چند به من ربطی نداره !
تو چندتا از سایتها نوشته که فرم ویر 4.1 هک شده ولی به دلیل مثائل امنیتی که سونی گذاشته خوب کار نمیکنه سونی اینقدر حرفه ای شده که هم سره ps3 هم psp 3000 فکر نکنم بگذاره الکس جون هکش کنه
بچه ها خواهش می کنم یکی در مورد اسپیکر psp منو راهنمایی کنه ! می خواستم بدونم قیمتش چنده و تا چه حد صدا رو قوی می کنه ؟
یه کم بیشتر توضیح بده یا عکسی ازش بزار ببینیم چیه اصلا !!نقل قول:
بچه ها خواهش می کنم یکی در مورد اسپیکر psp منو راهنمایی کنه ! می خواستم بدونم قیمتش چنده و تا چه حد صدا رو قوی می کنه ؟
کلا بهتره از هدفون استفاده کنی
دوستان قیمت رم 16 گیگ چنده؟
در ضمن ایا psp رم 16 گیگ رو ساپورت میکنه؟مشکل هنگ نداره؟
choory عزیز و دیگر دوستان حالا مثلا من رم 16 گیگ گرفتم ساپورت نکرد چی میشه منظورم اینه که چه مشکلی پیدا میکنه(بالا نمیاد/ هنگ میکنه / روشن نمیشه / کند کار میکنه)
درسته گرافیکه بازی خیلی ضعیفه ولی گیم پلی جذابی داره .نقل قول:
البته با توجه به اینکه دو تا بازی سیفون ف.ی.ل.ت.ر و این بازی ساخت شرکت sony bend هست انتظار میرفت این بازی از سیفون ف.ی.ل.ت.ر ها بهتر بشه اما نشد .
من حدود 103 تومن خریدم.نقل قول:
مشکلی نداره و به خوبی جواب میده.
دوست عزیز نگران نباش من خودم الان حدود 3 ماهه که روی psp مموری 16 گیگ انداخته ام و به خوبی جواب میده.حدود 14 گیگ psp رو با بازی پر کرده ام و به سرعتش به هیچ وجه تاثیری نگذاشته(اصلا مشکل هنگ و غیره دیده نمیشه)نقل قول:
موفق باشید.
اینم عکس !! یه اسپیکره واسه تقویت صدا ! خواستم بپرسم کسی می دونه قیمت اینها چنده ?و می تونم کجا پیداش کنم ؟نقل قول:
یه کم بیشتر توضیح بده یا عکسی ازش بزار ببینیم چیه اصلا !!
کلا بهتره از هدفون استفاده کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه چیه ؟:18::18::18::18::18:نقل قول:
اصلاً اینجوری می شه بازی کرد ؟
به نظر من اصلاً نگیری بهتره .
نگاه کن آدم دستش از کنار به پی اس پی وصل می شه اگه تاینجوری باشه که باید پی اس پیو بخوابونیم دکمه ها رو همینجوری فشار بدیم . منظورمو که می فهمی ؟ اگه ازبغل بگیریم دستمون به دکمه ها نمی خوره .
صد در صد شما که پی اس پیو فقط برای گوش دادن موسیقی و دیدن فیلم نمی خوای . می خوای ؟
مطمئن باش بازی کردن برات سخت می شه .
تازه اگه با هدفون یا خود اسپیکر پی اس پی بازی کنی که چیزی نمی شه .
اگه هم نه واقعاً می خوایش دیگه من نمیدونم از کجا باید بگیری :31:
مؤفّق باشی .
بهترین و مطمئن ترین جا برای خرید این جور اسپیکرها مجتمع کامپیوتری پایتخت هست من از اون بالایی تو مجتمع پایتخت دیده ام ولی قیمت نپرسیدم چنده.نقل قول:
آها از اینا ! اینا تقویت کننده نیست دیگه ! اینا اسپیکر محسوب میشه ! اینا فقط به درد فیلم دیدن و ویدئو دیدن می خوره نه بازی کردن !نقل قول:
اینم عکس !! یه اسپیکره واسه تقویت صدا ! خواستم بپرسم کسی می دونه قیمت اینها چنده ?و می تونم کجا پیداش کنم ؟
توپخونه بهترین جاست به نظرم پایتخت گرون میدن
دوست عزسز ممنون که اطلاعاتتو دادی شما با گارانتی ایران رهجو خریدی؟ یا اینکه مموریت fake هست (تقلبی) ممنون میشم اگه اطلاعاتتو به من بدی:40::19:نقل قول:
خب وقتی بازی می کنیم که نیازی نداره ولی وقتی می خوایم آهنگ گوش بدیم لازم داریما !! می خواستم ببینم حدودا قیمتش چنده ؟ چون تا 50-60 باشه می خرمش ولی اگه گرون تر بود فکر کنم منصرف بشم !
مدل دومی که عکس را گذاشتی چند ماه پیش اصفهان قیمت کردم 30 تومن.نقل قول:
یک سوال شاید عجیب باشه ولی چون هنوز نخریدم این ابهام ها برام هست
الان psp با مموری 16 گیگ بخری قیمت xbox 360 در میاد شما بودین کدومو میخریدین و تنوع بازی برای کدوم بیشتره کمک کنید ممنون میشم
خب به هر حال قصد داری تو خونه آهنگ گوش کنی دیگه ؟ چون بیرون که نمی تونی ببری ! خب توی خونه کامپیوتر هست که !!نقل قول:
خب وقتی بازی می کنیم که نیازی نداره ولی وقتی می خوایم آهنگ گوش بدیم لازم داریما !! می خواستم ببینم حدودا قیمتش چنده ؟ چون تا 50-60 باشه می خرمش ولی اگه گرون تر بود فکر کنم منصرف بشم !
به نظر من به جای خرید این پول بده یه هدفون خیلی خوب بگیر که تو بازی هم به دردت می خوره مثلا وقتی نصفه شب خوابت نمی گیره می خوای تو رخت خواب بازی کنی !! :دي
دوستان سلام پی اس پی یکی از دوستام(((( جویستیک و دکمهlال(خراب شده حدودا" چند خرج بر میداره تعمیرش و کجا مطمئن ترین جا برای تعمیر هستش ؟؟خود نمایندگی سونی با دریافت هزینه تعمیر میکنه ؟؟؟؟؟؟البته دکمهl((ال))که اصلا" گمش کرده اصلا"موجود هست این دکمه؟
نظر من هم همین هست.فقط به درد خونه میخوره که به قول علی آقا خونه pc هست که اگه هم نخواستی pc روشن باشه کافیه کابل اسپیکر کامپیوتر را در بیاری بزنی به psp تا آهنگ از اسپیکر پخش بشه.نقل قول:
در ضمن اون دستگاه ها قدرت و شفافیت صدای خوبی ندارند.
شما 50-60 تومن را خرج خرید یک هدفون حرفه ای کن که هم بتونی در psp موبایل و ... استفاده کنی.
دوستان سلام پی اس پی یکی از دوستام(((( جویستیک و دکمهlال(خراب شده حدودا" چند خرج بر میداره تعمیرش و کجا مطمئن ترین جا برای تعمیر هستش ؟؟خود نمایندگی سونی با دریافت هزینه تعمیر میکنه ؟؟؟؟؟؟البته دکمهl((ال))که اصلا" گمش کرده اصلا"موجود هست این دکمه؟
سلام به همه ی دوستان گل
من همیشه عادتمه یکی دو ماه یه با ر میام و لیست بازیهای جدیدو میپرسم:d
تو این یکی دو ماه بازی جدیدی چی اومده؟
بازی خوب خیلی زیاد اومده :نقل قول:
resistance retribution
patapon 2
prinny can i realy be a hero
phantasy star portable
,...
tenchu shadow assassins هم پس فردا میاد .
یعنی یه نفر هم نمیتونه در این مورد مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟حداقل بگین وسایل یدکی پی اس پی پیدا میشه یا نه ؟؟؟؟نقل قول:
تمام وسایل یدکی برای تمام کنسولها موجوده و پیدا میشهنقل قول:
اگه به فروشگاههای فروش کنسول سر بزنید میتونید پیدا کنید قیمتهاش یکم متفاوته همونجا هم خودشون برات نصب میکنن
سلام از یکی که تو این کارا استاده می خواستم بپرسم فرق بین رم PSP با رم معمولی چیه ؟
یا کلا رم مخصوص psp هست؟
قیمت 4 گیگش چنده ؟
توضی کامل بدین خیلی خیلی ممنون میشم:40::31:
یه بازی ترسناک بود که خیلی دربارش بحث کردیم(اسمش یادم نیست) اون رلیز نشده هنوز؟نقل قول:
دوست عزیز راستش رو بخواهی من با گارانتی ایران رهجو نخریده ام ولی میدونم اصلیش رو خریده ام.من همیشه این جور وسایل رو از مجتمع پایتخت میگیرم.درسته که وسایل تو مجتمع پایتخت گرونتر از توپخونه در میاد ولی مطمئن میشی که جنس اک بهت میدن.در پایین هم عکسی از مموری کارتم گذاشته ام که میتونی ببینی.نقل قول:
کلا psp یک کنسول قابل حمل هست که تو مسافرت و جاهایی که نمیتونی از کنسولهای بزرگی مثل ps3 و xbox360 و یا Wii استفاده کنی خیلی بدردمیخوره.شما اگه زیاد خونه نیستی و بیشتر کارت بیرونه میتونی psp بگیری من خودم با اینکه هم psp دارم و هم ps3 ولی از psp بیشتر کار میکشم.با اینکه ps3 یه چیز دیگست ولی خوب وقت نمیکنم زیاد با ps3 بازی کنم.پس psp برای کار کشیدن و بازی کردن میتونه بهترین گزینه باشه.نقل قول:
موفق باشید.
سلام. ساله نو همتون مبارک باشه.
من به تازگی یه psp خریدم ولی از اونجای که ایران تهیه نکردم اطلاعات کافی در باره اون ندارم اطلاعاتم فقط در حد نصب و اجرای بازیه.
حالا مشکل اینه که از کله بازی های که با این خریدم ( 20 dvd که هر کدوم 4 تا بازی توش بود ) فقط 2 تا از بازی هاش کار میکنه. یکی پرنس 3 و او یکی هم یه بازی مسخره که اسمش یادم نیست. وقتی هم بازیهایه دیگرو اجرا میکنم یه پیغام به این شکل میده :
. the game could not be started
(80020148)حالا از بزرگترای فروم کمک میخوام که راهنمایم کنن که باید چیکار کنم تا درست بشه.
در زمن ورژن نرم افزار روش هم از تویه خودش در آوردم که اینه :3.90m33-3راستی من نمیدونم این اسلیمه یا نیست یا اصلا چی هست می بخشیدالبته.