بی زحمت یه عکس میزاری ببینم چطوری نوشته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بی زحمت یه عکس میزاری ببینم چطوری نوشته؟
جالبه.واسه من گرون تره :(نقل قول:
مالک جان شاید سرویس نقدی این مدله ؟ پنل من پس پرداخت، البته من هنوز سرویسم شروع به کار نکرده
دوستان این مودم 8245H رو پیمانکار به من داده پورت آبی که قرار بود سیز باشه الان میگه این سرعت بالاتره و همه کانکشن ها رو برات آبی کار کردیم اینم باید آبی باشه و روش چیتی نوشه مخصوصا دکمه WPS و LAN خیلی بدم میاد و آداپتور که سوکت تبدیل می خواد اما مارک هوایی خورده بعضی جاها دوستان زدن که آداپتورها متفرقه هست من این مودم رو با یه پچ 1.5 متری گرفتم 900 دیجی کالا میده 787 اگه پچ هم نداشته باشه بخرم بازم ارزون تر میشه .. به من میگه این پورت لنش 1000 هست من نگاه کردم همه این مدل تو نت 1000 هستند .. لطفا دوستانی که دارند این مدل و اطلاع دارن نظر بدن .. مرجوع کنم ار دیجی بخرم ؟
سلامنقل قول:
دوست عزسز ببخشید برای شما سیم کشی رایگان انجام دادن؟ آخه توی سایت زده رایگان
من امروز کرج رفتم گفتن که رایگان نیست رایگان اگه 10 نفر باشید رایگان انجام میدیم
بعد تعرفه هاش چجوری ممکنه بگید
ممنون
دوست غزیز چند صفحه قبل رو بخونید من برا اطلاع رسانی دوستان همه چیز رو مرحله به مرحله نوشتم .. کابل کشی و مودم رایگان تهران فقط برای 3 ساله بود که اونم نمیگن برای جبران هزینه حجم کمتر میشه و هر وقت قبل 3 سال دیگه نخواهید تمدید کنید هزینه رو ازتون پس میگیرند فکر کنم اصلا ارزش نداره برای کابل کشی داخلی من 450.000 تومن دادم و مودم 900.000 تومن که مرجوع کردم خودم بخرم .. تعرفه ها هم که همین پست قبل عکس گذاشتم بعضی دوستان زدن پنلشون فرق میکنه من 16 مگ هستم که یه جا زده 700 گیگ داخلی ماهانه یه جا زده 756 که تقسیم بر 4 میشه بین الملل، هزینه ماهی 80 پس پرداخت، فکر کنم یه جزیی حجم رو زیاد کردننقل قول:
دوستان نظری درباره مودم نداشتند خبر بدید لطفا
در مورد این آبی و سبز یکم تحقیق کردم
مربوط به کانکشن apc و upc هست
سبزها که apc باشن به خاطر زاویه 8 درجه ای که تو قسمت کانکتورشون دارن نور رو به سمت فرستنده انعکاس نمیدن و باعث میشن ارتباط بهتری ایجاد بشه
در کل جفتشون کار رو راه میندازن و مشکلی پیش نمیاد، ولی اگه قراره کلی هزینه کنی به هیچ عنوان زیر بار آبی نرید و بهترین چیز رو بگیرید
حتما مودم رو مرجوع کنید و با پچ کورد سبز تهیه کنید - علاوه بر اینکه کیفیت پچ کورد سبز خیلی بالاتره ، خود مودم با Firmware چینی هستش که دارای باگ فراوونه اما مدل سبز دارای فریمور بین المللی و یونیورساله که IPV6 هم ساپورت میکنهنقل قول:
عرفان جان الان مشکل من آبی و سیز بودن پورت نیست تو همین لینک درسته که سبز برتری داره اما برا ی استفاده خاص در جاهای حساس و همه کانکشن ها و پچ باید سبز باشه فکر کنم برای سرعتهای خیلی بالا مهم باشه و اینکه من جایی فروشنده با پورت سبز پیدا نکردم شما سراغ دارید ؟ یعنی قیمت یکی هست ؟
مودمی که من گرفتم با اکثر عکسهای نت فرق داشت و کاملا مال بازار چین بود حتی رو دکمه ها تو عکس چینی نوشته .. و پورت جلو BBU گشتم دیدم مال باطری بکاپه مدلهای دیگه نداره البنه شاید مزیت باشه
پورتهای این مدل همه 1000 هستند ؟