نقل قول:
يعني نوبت اول 5 نمره ..؟ من چند صفحه پيش سوال كردم اين دوستمون كه امضاي كراوات دار داره (!!) گفت اينطوري نيست ...
Printable View
نقل قول:
يعني نوبت اول 5 نمره ..؟ من چند صفحه پيش سوال كردم اين دوستمون كه امضاي كراوات دار داره (!!) گفت اينطوري نيست ...
نوبت اول 5 نمره ، نوبت دوم 15 نمرهنقل قول:
رفيق گلم ...اشتباه كردي اين يه قلم رو ...و به بنده هم اشتباه راهنمايي دادي البته ..االان كه نيگاه كردم امتحان دين و زندگي (نهايي ...همين امتحان ديروز ) 15 - 5 بوده ...نهايي زيست سال گذشته رو هم كه ديدم 15 -5 بود ..نقل قول:
براي امتحانات نهايي سال سوم بارم توزيع ميشه ولي انگار واس پيش اين شكلي نيس ...دقت كن حاجي ...
دوستان سنجش چطور بود؟
فیزیکش خوب بود
شیمش خیلی زدن تو کاره نکات حفظی:n02:
زیستش 80 زدم:n03: یک نکته نبود که بلد نباشم دیگه با خودم عهد کردم ، دستم رو هم داغع کردم یادم باشه تا وقتی گزینه ای رو رد نکردم گزینه ای رو انتخاب نکنم:n02:
شرمنده عمو ولی تو یک وبلاگ نوشته بود :| منم با توجه به اون گفتم... :n29:نقل قول:
فیزیکش قشنگ سخت بود.
سوالات وقت گیر سنگین داشت!
اون سوال تعادل گرمایی،فریزو،۲۴ ساعت!
اینا سخت نبودن ولی عددا ناجور بود!
شیمی هم مسبت به قبلی راحت تر بود و خوب بود.
من ادبیات از خودم که آزمون میگیرم خوبه نسبتا ولی تو سنجش خیلی کمتر از انتظارم میشه :n13:
شما ادبیات رو چقدر زدید؟؟
اصلا خوب نیست اینجوری .. سوال های ساده با محاسبات سخت :n27: . آدم حرصش در میاد طراح به خودش زحمت نمیده عدد های درست و حسابی انتخاب کنه .نقل قول:
خطی سازی هم که از کاربرد مشتق حذف شد اما تو سوالات بود !
پشیمونم که چرا قلمچی نرفتم :n15:
دوستان من تجربی سوالای فیزیک پیش و با اول و با بعضی از سوما رو زدم اصلا محاسباتی نداشت:n02: .فقط فیزیک 2 گرمت و اینا مه حوصله نداشتم وقت بزارم...
شیمی امون هم همینطور بود استوکیومتری هاش:n02: ...
پس با این حساب امسال ریاضی تستای فیزیکش محاسباتی زیاد داره شک نکنید ...
چقدر سخت بود دیفرانسیل...رــِــدم توش:(