نقل قول:
شما باید پوشه ی دانلودی خودتون رو به یک فایل اجرایی iso. تبدیل کنید تا به صورت درایو مجازی اقدام به نصب بازی کنید که مشکلتان برطرف شود .
Printable View
نقل قول:
شما باید پوشه ی دانلودی خودتون رو به یک فایل اجرایی iso. تبدیل کنید تا به صورت درایو مجازی اقدام به نصب بازی کنید که مشکلتان برطرف شود .
عجیبه من عاشق فیفا 13 شدم فقط به خاطر مسابقه معمولی . اما از وقتی کریر زدم حالم داره بهم میخوره از فیفا . چه مضخرفی درست کردن توی کریر با ای سختیش . خیلی غیر منطقی تر از 12 شده . حتی توی بازی معمولیش هم اینطوری بازی نمیکنن . من توی کریر دارم 3 تا 4 تا میخورم . اما Exhibition میبرم بازی رو .نقل قول:
کریر رو روی professional هم گذاشتم سختیش هیچی واسه من فرق نکرد . چنان کنترل توپی دارن این تیما . یه تیم نیم ستاره عربستانی حریفم شد همون اول لیگ . 2-0 منو زد . این بازیکنهاش چنان توپ رو کنترل میکردن که من با دریبلرهای خوب هم نمیتونم اینطور کنترل کنم . سانتر ها همه دقیق میلیمتری . فقط دلمون به شوتهاشون خوشه که از 20 تا 15 تاشون میزنن بیرون .
چون به راحتی هر چه تمام تر میان تو منطقه جریمه . علنا تکل سرپا بی استفاده شده چون 90 درصد تکل ها رو جاخالی میدن . تازه اگه طرف دریبلر نباشه . تازه تکل های اسلاید بهتر از اونا جواب میده . دیگه چی بگم . حمله رو اصلا کار ندارم . چون فعلا مشکل اصلی دفاع هستش که کاملا همیشه توپ دست cpu ـه . توی 12 مالکیت توپم همیشه بالا بود . اما اینجا زیر 40 .
تایید میشه
من هم دارم کریر مد رو با درجه ی سختی Professional میرم جلو
منچستریونایتد رو برداشتم . بیچاره شدم اینقدر سخته این قسمت !! یعنی ضعیف ترین تیمی که از دسته های پایین تر برای جام حذفی اومد باهام بازی کرد 2-1 منو برد ! یه پاس هایی به هم میدن که اوزیل و ژاوی تو دنیای واقعی اصلا به فکرشون خطور نمیکنه ! خیلی هندی بازی شده کریر مدش ! فقط خواستن یه حالتی ایجاد کنند که باسن بازی خورها پاره شه مثلا لذت ببرند که چقدر طبیعی شده ! منی که تو فیفا 11 و 12 سروری میکردم تو 13 ( در کریر مد ) از کریستال پالاس به راحتی میبازم ! :sq_24:
البته قسمت های دیگر بازی خیلی خوب کار شده ! تو قسمت Exhibition با درجه سختی Professional من به راحتی به بارسا 3-4 تا به بالا میزنم ولی تو کریر مد .... !
تقریبا آخرای فصل اول هستم با رئال مادرید
همه چیز عالیه و در مورد سختی هم هیچ مشکلی نمیبینم
شیوه ی بازی تیم ها هم با هم فرق می کنه و هر بازی حساسیتــش بالاست و در واقع بازی راحت وجود نداره
روی سطح Legendry بازی میکنم
گزارشگرا که فوق العاده هستند
گروه دوم گزارشگرا خیلی بهتر هستند
صدای اون گزارشگره که نتایج همزمان رو میگه هم خیلی خنده داره
نه تنها نتیجه رو میگه بلکه زننده ی گل و اینکه مثلا فلان تیم ده نفره هستش ولی داره بازی رو میبره رو هم میگه و
گزارشگر اصلی بازی تعجب میکنه و ...
فقط یه چیزی که رو اعصابه این قضیه هستش:
من نمیدونم این بازیکنا چه مرگشونه بعضی هاشون بازی نمیکنن و فقط نیمکت نشین هستند ولی وضعیت خوب و خوشحال :دی هستش
ولی بعضی بازیکن ها هستن که با اینکه فیکس بازی میکنند گل میزنند پاس گل می دهند حتی دستمزد شونو بیشتر میکنم و قرار دادشونو تمدید ، بازم
ناراضی اند!
خب چه مرگته بازی تو بکن دیگه چی میخوای دیگه؟
کسی به این مشکل نخورده؟
امروز خودش گفت
مربی من فکرامو کردم میخوام تیم رو ترک کنم
و من هم قبول نکردم و اونم اتوماتیک اسم خودشو توی لیست نقل و انتقالات اضافه کرد
وضعیتی شده اصن...
:34:
نقل قول:واسه من روی Except penalty هستش یعنی به جز پنالتی...نقل قول:
نمیدونم شما هندو on میکنید یا نه
باید بلد باشی من اوزیل هم بعضی وقت ها هد گل زدم... کلا قلق زیاد داره بازی...نقل قول:
یه مشکلی که من دارم و خیلی رو مخه، اینه که با rajkovic که قدش بالای 190 هست نمیتونم هد بزنم.
خیلی کامل و شیک توضیح دادی. دقیقا همینطوره.
علاوه بر اینا اگه زبونم لال اخر بازی جلو باشی یا مساوی باشی و تو گل اخرو زده باشی، 10 دقیقه اخر بازی(که با نام های زیادی شناخته میشه) cpu دخلتو میاره. نمیدونم شما هندو on میکنید یا نه، ولی برا من که روشنه تو این 10 دقیقه یکی از راهکار های cpu گرفتن هند تو محوطس. که یه پنالتی خوشگل میزنه و کل زحماتتو به هدر میده.
یه مشکلی که من دارم و خیلی رو مخه، اینه که با rajkovic که قدش بالای 190 هست نمیتونم هد بزنم. همیشه زود میپره و به توپ نمیرسه. طرف قدش 180 هم نیست، عین زرافه رو سرش هد میزنه.
تو بازیای بزرگ اصلا مشکلی ندارم، مثلا ارسنالو 2-0 زدم(تازه کلیم نزدم) من سیتیو تو لیگ 3-0 بردم. اما لامذهب ویگان قوز بالا قوز شده. خیلی... بازی میکنه.
فک کنم اخرش از دست کریر دیوونه بشم.
دستت درد نکنهنقل قول:
یعنی بگو 1%!! این فیفا فوق العادس و هرچی بازی میکنم خسته نمیشم
با رئال روی حالت پروفشنال بارسا رو 7-1 بردم. (بازی روی 6 دقیقه)
دوستان اونایی که بازیو انلاین بازی میکنن و ازشون پسوورد نمی خواد میشه لطف کنن بگن از کجا دانلود کردن؟ ممنون
دوستان توصیه می کنم از توی اسلایدرها Run Frequency رو ببرید بالا. اینجوری بازی خیلی قشنگتر و واقعی تر میشه. بازیکناتون بیشتر در عمق جرکت می کنند.
من هفته 29ام هستم... روی world class ، تازه دستم اومده کاملا قلق cpu. من 12 خیلی بازی کردم ، خیلی حرفه ای بودم توش ، حتی مسابقات هم رفتم...( کیوان جوادی رو هم 1-3 زدم توی جام دیجیتال :دی) اما چون خیلی آنلاین بازی کرده بودم و بازیم فقط بر اساس پیشبینی بود ، وقتی اومدم 13 با cpu بازی کنم اولش خیلی لوله میشدم! چون آدم ها اصولا همیشه یه کار می کنند و بعد از 5 دقیقه قلقشون میومد دستم و پیشبینی می کردم کارشون رو ، اما Cpu اینجوری نیست دیگه...واسه همین اوایل شروع فیفا 13 یه مقدار به مشکل خوردم...ولی الان عادت های قبلیم رو گذاشتم کنار و همه چیز داره خوب پیش میره! فعلا با اختلاف 3 امتیاز دوم هستم با آرسنال. تنها خریدم هم بنزما بوده که فوق العاده ظاهر شده! تا هفته 29 ، 36 تا گل توی لیگ زده واسم!! فوق العاده است. از کازورلا هم خیلی راضیم ، با 15تا پاس گل اوله توی لیگ.
انشالله از فردا بقیه لیگ رو روی legendery بازی می کنم ببینم چی میشه. خیلی نیاز به تمرکز داره بازی....سعی کنید حتما وقتی بازی کنید که واقعا حس و حال بازی هست. به محض اینکه خسته شدید بازی رو ببندید چون امکان نداره بدون تمرکز و تفکر بتونید روی ورلد کلاس و لجندری ببرید!
در مجموع تازه 2-3 روزه که با 13 خوب ارتباط برقرار کردم. با دمو خیلی حال کردم چون فقط با دوستم بازی کردم. اما از وقتی که بازی کامل اومده وقت نکردم با کسی بازی کنم هنوز. از بازی با Cpu هم کلا خیلی خوشم نمیاد. فقط منتظرم 1-2 ماه بگذره تا هم انشالله قیمت دلار بیاد پایین و هم قیمت اصلی بازی. چون بازی ها در ابتدای اومدن گرون هستن و بعد از 1-2 ماه یه 10 دلاری کم میشه از قیمتشون.