خیلی ممنونم از جناب B.Russell و ملانصرالدین و sansa
نقل قول:
چیزی که در درجه اول خیلی اهمیت داره، اینست که مشخص کنی روی چه حسابی اون دختر رو نمیخواهی.
خب، من اصلا شرایط و قصد ازدواج رو ندارم
نقل قول:
سپس به ترتیب اولویت هات قانعش کنی که بره و برای هر کدام هم راهی هست.
وقتی ابراز علاقه شون فقط به صورت نگاه کردن (البته من خیالاتی نشدم، دوستانم هم متوجه می شن که اینقدر نگاه کردن بی هدف نیست) و مثلا آخر جزوه یه چیزی گفتن و اینها هست، من که نمی تونم خودم برم نصیحتشون کنم! بهشون بر می خوره!!
نقل قول:
به نظر من بهت ربط داره که میخوادت و غمگینه چون ابرازش کرده، پس بهتره تکلیفش رو مشخص کنی.
اتفاقا من هم به خاطر همین خیلی عذاب وجدان دارم و براشون ناراحتم و با خودم می گم ای کاش کاری از دستم بر می اومد.
نقل قول:
به نظر من اولا سعی کنید در صورت امکان ازش دوری کنید ...نه جوری که بخواهید خودتون رو اذیت کنید
همکلاسی هستیم!
من تا حد امکان سعی کردم که خودم رو دور کنم، ولی هرچی خودمو دور می کنم اونا خودشونو نزدیک می کنن
نقل قول:
مثلا اگر جزوه میخواهید اگر ساعت رو نمیدونید یا هرچی اگر افراد دیگری هم هستند که میتونید از انها بپرسید حتما همین کار رو انجام بدید
بحث کردن با ادم عاشق فایده نداره.در ضمن اینجوری طرف میفهمه که شما متوجه احساسش شدید و میزان عشق و رویابافی اش بیشتر میشه
اونها برای خودشون آدمهای مغروری هستند و اصولا پسرا رو تحویل نمی گیرن... حالا این وسط گیر دادن به ما اون هم با نگاه کردن و آخر جزوه جمله نوشت (مثلا اینکه خیلی داغونن/ و زندگی سخته / و آدمها چقدر بی احساسن و این حرفها!)... وگرنه من باهاشون اصلا حرفی نمی زنم.
نقل قول:
حالا از کجا میدونی که طرف عاشق شماست ؟ شاید میخواد همینطوری به عنوان دوست باشی
نمی دونم، شاید
ولی اینجور آدمی نیستن... خیلی با همه سر سنگین هستن.
دوستان به نظرتون با این چیزایی که گفتم (همکلاسی هستیم / من خودمو ازشون دور می کنم / هر چی خودمو دور می کنم اونا بیشتر خودشونو نزدیک می کنن / فکر می کنن ما از آسمونا اومدیم و ارزشش رو داریم که با وجود اینکه اینقدر بی اعتنایی می کنیم بازم اونا بیان جلو / ابراز علاقه شون به صورت نگاه کردن و جمله آخر جزوه نوشتن و اینا هست نه مستقیم) من باید چه کار کنم؟
آیا من مسئول ناراحتی شون هستم.
پ. ن. : لازم به ذکره که من بهشون بی احترامی نمی کنم... مثلا وقتی می بینم اونا میان نزدیکتر من بی ادبانه رد شون نمی کنم و مودبانه روز بعد خودمو دور می کنم (آخه به نظرم درست نیست که کسی رو به خاطر احساساتش تحقیر کنی)... آیا کار من اشتباه هست؟ آیا من اونا رو دو دل نگه داشتم؟