بله برای همه اتصالات آب گرم خانه همین مشکل رو دارهنقل قول:
Printable View
بله برای همه اتصالات آب گرم خانه همین مشکل رو دارهنقل قول:
فکر میکنم این پکیج ها شیر سراه موتوری نداره و بجاش از یک شیر سراه هیدرولیکی استفاده میکنه که توی این شیر سه راه یک دیافارگم داره (مثل دیافراگم های آبگرمکن های دیواری ).باید بگید سرویس کار بیاد نگاهی بهش بندازه احتمال داره دیافراگمش مشکل پیدا کرده باشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظر شما فشردگی مولکولی مایع سیال در مدار گرمایش {اب رادیاتور} باعث بیشتر شدن اصطکاک وهمچنین انتقال بیشتر گرما به دیواره رادیاتور نمیشه ؟؟ میشه نسبت میزان ابگیری مدار گرمایش به فشاراب در حالت سرد به بازده حرارتی را لطفا ذکر کنید .اصلا این ماژل بار چه نقشی را بازی می کنه؟
سلام عرض می کنم خدمت دوستان و فعالین این تایپیک
من انشاالله قراره یه خونه ای رو بخرم که تازه ساز و صفر است و زیر بنا آن 106 متر هست که دو خواب داره و تقریبا پذیرایی 40 متری طبقه چهارم (آخر)دو تا تراس کوچیک داره و از در و پنجره دو حداره استفاده شده و سازنده می گفت ما اکثر موارد مبحث 19 رو رعایت کردیم
با هر کسی مشورت کردم برای پکیج دیواری چی بذارم جواب های مختلفی دادند یه عده گفتن بهترین بوتانه یه عده گفتن بدترین بوتانه واقعا سر در گم شدم همینطور در مورد رادیاتور
سازنده خونه گفته من یه پکیج بوتان می ذارم با 40 پره رادیاتور ایران رادیاتور (حال 20 پره اتاق خواب ها 10 پره) اما من می خوام بگم 3 تومن از قرار داد کم کنه و خودم این کار ها رو بکنم
حالا از اساتید خواهش میکنم راهنمایی کنند که اولا پکیج چی انتخاب کنم و دوما برای رادیاتور هم تعدادش هم برندش چه کنم
من خودم الان نزدیک 3 ساله تو خونه قبلی آبگرمکن دیواری بوتان داشتم واقعا راضی بودم اما یکی از نزدیکان می گفت پکیج دیواری بوتان افتضاح ترین پکیجه
لطفاً راهنمایی کنید ممنون
30 تا 40 پره برای پذیرای و 12 تا 15 برای هر اتاق خواب.که بستگی به شهری که در آن زندگی میکنید و شدت سرمای اونجا داره.اگر قصد خرید رادیاتور آلومنیمی دارید ،رادیاتور بوتان مدل ایل پریمو و ایران رادیاتور مدل سولار یا کال گزینه های خیلی خوبی هستند. رادیاتور های پنلی کرمی ،فرولی ، آریستون ، آ.ج .آ ، ترموتک رادیاتورهای خوبی هستند .نقل قول:
در حالت سرد فشار دستگاه را روی 1 بار تنظیم میکنیم تا حداکثر بعد از گرم شدن و انبساط آب و تولید گاز هیدروژن به 1/5 بار برسه.
فشار در پکیج دیواری بیشتر به خاطر حفاظت از مبدل حرارتی و دیگر قطعات دستگاه تعریف شده. به این صورت که :
در صورتی که فشار دستگاه زیر یک بیاد و یا اصلاً به صفر برسه دیگر داخل مبدل حرارتی آب نمی ماند . حال تصور کنید زیر یک مبدل مسی بدون آب حرارت مستقیم قرار داشته باشه .قطئاً مبدل حرارتی آسیب دیده و احتمال دارد ذوب شود.
در صورتی که فشار بالا تر از 3 بار برسد ، این فشار بالا باعث نشتی از محل اتصال قطعات داخل پکیج میشود. و برای همین شیر اطمینان 3 بار از این کار جلوگیری میکند .نقل قول:
ممنون ازتون در مورد پکیج دیواری نظرتون چیه؟نقل قول:
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
اگر صفحه های قبلی را یک نگاه بیندازید در انجا کامل در مود خرید پکیج صحبت شده. و میتونید به جواب برسید.
اگر بخواهیم هرکسی که میپرسه چه پکیجی بگیرم ، پکیج های مد نظر خودمون را معرفی کنم دوستان برداشت های منفی میکنند.
شما بگید چه پکیج های مد نظر دارید تا بهتر بتونم راهنمایی کنم.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم پاسخ بدید
منزل من یک پکیج دیواری ایران رادیاتور 28000 داره که خرداد ماه امسال وصلش کردم
و تا اول مهر از مدار شوفاژش استفاده نکردم
از اول مهر به بعد که شوفاژ رو روشن کردم تا چند وقت پیش هیچ مشکلی نبود تمام پرره های رادیاتورها گرم میشد
اما یک ماهی میشه که پرره ای رادیاتور آخرش نزدیک پیچ هواگیری سرده و تا هواگیری نکنی گرم نمیشه
البته بعد تز 2 یا سه روز دوباره همین مشکل پیش میاد البته مراحل هواگیری رو من طبق مراحل زیر انجام میدم
ممنون میشم اگه اشتباهه راهنماییم کنید
1 شوفاژ رو خاموش میکنم و تا پمپ خامشون نشه هواگیری رو شروع نمیکنم
2- اگه درجه فشار آب زیر 1.5 بار بود شیر ابی رنگ زیر رادیاتور رو باز میکنم تا فشار اب به 1.5 برسه
3- تمام شیرهای رادیاتورها رو میبندم
4- از حوله خشک کن داخل حمام شروع میکنم و شیرش رو باز میکنم و پیچ هواش رو باز میزارم تا هواش خارج بشه بعد شیرش رو میندم
5- درج فشار اگه پایین افتاده بود رو با باز کردن شیر کوچک ابی زیر پکیج به 1.5 بار میرسونم
6- و این مراحل رو برای تمام رادیتورها انجام میدم
7- و در آخر پکیج رو روشن میکنم
در ضمن جایی خوندم در نزدیکی پمپ دراخل پکیج یک پیچ کوچک برای خارج کردن هوای داخل پمپ وجود داره
من هم درپوش پکیج رو برداشتم و اون پیچ رو دیدم ولی اون پیچ در حالت باز بود حالا میخوام بدونم اون پیچ باید بسته باشه یا باز
درضمن بعد از هواگیری که شوفاژ رو روشن میکنم و رادیاتورها گرم میشه وقتی شیر آب گرم آشپزخانه یا حمام رو باز میکنم
صدای شر شر اب داخل رادیاتورها شنیده میشه
عکس قسمت اون پیچ بالای پمپ رو هم میزارم لطفا بگید قبل و بعد هواگیری باید چه وضعیتی داشته باشه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنید
کارهای که برای هواگیری انجام میدید تقربیاً درسته. و مشکل از نحوه هواگیری شما نیست. این یک موضوع طبیعی و همه گیر است که تنها راهش هم فقط هواگیری و بس. و پکیج یا رادیاتورها هیچگونه مشکلی نداره. پس خودتون را ناراحت نکنید.
اون پیچی هم که بالای پمپ قرار داره باید باز باشه . برای اینکه از صدای شر شر آب در داخل رادیاتورها خلاص بشید میتونید دور روی پمپ را روی حالت دوم قرار بدید .(پیچ قرمز جلوی پمپ که در عکس هم کاملاً مشخص است حالت اول یک خط داره و حالت دوم 2 خط و حات سوم 3 خط).
نقل قول: