نمیشه تقصیرو گردن این شرکت ها گذاشت چون دانشگاه ها حتما باید اینترنت خوبی داشته باشننقل قول:
ابلبته سرعت اینترنت دانشگاه هم پایینتر اومده به هر حال لازم هست که اینترنت خوبی داشته باشن
سرعت پایین اینترنت کشور هم به خاطر کم کاری خودشونه نه اینها
Printable View
نمیشه تقصیرو گردن این شرکت ها گذاشت چون دانشگاه ها حتما باید اینترنت خوبی داشته باشننقل قول:
ابلبته سرعت اینترنت دانشگاه هم پایینتر اومده به هر حال لازم هست که اینترنت خوبی داشته باشن
سرعت پایین اینترنت کشور هم به خاطر کم کاری خودشونه نه اینها
در حال حاضر سرعت چقدره؟
بین 5 تا 20 متغیره برای اینترنت 128 ای که Upstream اش روی 159 بسته شده.
پینگ خیلی بالا هم خیلی اذیت میکنه.سرعت اصلا ثابت نمیشه .
سلام
سرعت دانلود من عوض نشده اما امان از باز کردن یک صفحه !!! خیلی خیلی کند شده !!! کسی همچین مشکلی نداره؟؟؟
چرا دیگه این پینگ معروف که میگیم رفته بالا همینه. تا 1800 هم پینگم رفت بالا.
صفحه باز کردن خیلی سخت شده.
دوستان از ساعت 9-تا 11 صبح که من پینگ گرفتم حدود 40-45 بود و از این ساعت به بعد یه تست گرفتم که پینگ شدش 170 بعد کم کم هی میرفت بالا تا حدود 350 شد که تا ساعت 12 شب همینجوری بود و تغیری نکرد. از این ساعت به بعد دیگه خبری ندارم چقدر پینگ رفته بالا. (پیگ از tct.ir)
نمیدونم واسه چیه.
ولی فکر کنم پورت ها رو شیر کردن اینجوری شده یا عوض شدن پرو فایل ها باعث شده.
برای پینگ کردن هم هی تایم اوت میده. گوگل که اصلا باز نمیکنه.
.................................................. .......................
اگه کسی سرویس sock رایگان میخاد بگه تا براتون . لینک برنامه و شماره پورت رو بزارم.
من وایمکس داشتم ، الان مخابرات 256 - الان سرعت من عالیه عالیه عالیه - وایمکس همش قطع بود 12 تا 3 شب - خداییش خیلــــــــــــــــــــــ ی راضیم
خوش بحالت بابا برا من که همه پینگا حتی tct تایم اوت میده. اگه تایم آوت نشه هم دیگه از 800 تا 1800.نقل قول:
معلوم نیست باز دارن چی کار می کنن.به جز این سایت و گوگل ،دیگه هیچ سایتی الآن که ساعت تقریبا 6:45 دقیقه ست ،باز نمیشه.
سرعت بالاتر راحت نمیدن ،لااقل یه پینگ بهتر بدن:19:.البته انگار این دفعه از پینگ نیست،چون کلا هیچ سایتی باز نمیشه ،نه اینکه دیر باز شه.
من که گوگل هم نمی تونم بیارم ولی این سایت و تابنک و می تونم :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((