امیرآبادی:مظلومی گفت نشان بده دود از کنده بلند می شود/مثل ژاوی و رونالدینهو پاس دادم/دوست نداشتم باعث خداحافظی استیلی شویم
در آن موقع بهترین کار همین پاس چیپ بود.من فقط دیدم جباری دارد نفود می کند و سریع برای او پاس چیپ انداختم
اول از پاس گلی که دادی شروع کنیم؟
امیدوارم این پاس گل هایم همچنان ادامه داشته باشد و همیشه یکی از بهترین های استقلال در دربی باشم. قبل از بازی مظلومی به من گفته بود که برو و نشان بده که دود از کنده بلند می شود. من هم در زمین این مسأله را به بهترین شکل ثابت کردم.
اما از تو بعید بود که چنین پاس گلی بدهی؟
چرا، مگر کار خاصی انجام دادم؟ یک پاس چیپ انداختم و در آن موقع بهترین کار همین پاس چیپ بود.من فقط دیدم جباری دارد نفود می کند و سریع برای او پاس چیپ انداختم.
ولی قبلا از این پاس ها نمی دادی؟
همیشه فوتبال های اروپایی به خصوص بارسلونا را نگاه می کنم و یاد گرفتم که چطور پاس چیپ بدهم. ژاوی و قبل از او هم رونالدینیو اینجوری پاس می داد.فوتبالهای اروپایی خودش کلاس درس است و من همیشه سعی می کنم با دیدن فوتبالهای خارجی چیزهای جدیدی را بیاموزم.
چرا استقلال در 90 دقیقه نتوانست به گل دست پیدا کند؟
بازی در جام حذفی خیلی حساس بود و استرس باعث شد تا دو تیم محتاط بازی کنند به همین دلیل در 90 دقیقه گلی رد و بدل نشد. البته در همین 90 دقیقه برتر از پرسپولیس بودیم و موقعیت های ما بیشتر از حریف بود.
چرا بر خلاف پرسپولیس در وقت های اضافه از لحاظ بدنی کم نیاوردید؟
به دلیل تمرینات بدنسازی خوب آقای مولایی بود. بدن ما در وقت اضافه عالی بود و اگر 180 دقیقه هم بازی می کردیم از نظر بدنی کم نمی آوردیم.
فکر می کنی استقلال می توانست بیشتر از 3 گل به پرسپولیس بزند؟
با تمام احترامی که برای پرسپولیسی ها قائل هستم باید بگویم اگر دقت می کردیم می توانستیم 5 گل به پرسپولیس بزنیم.
در مورد استعفای استیلی چه نظری داری؟
برای استیلی خیلی ناراحت شدم.او یکی از بازیکنان بزرگ و مربیان با اخلاق فوتبال ایران است. باور کنید دوست نداشتیم با این پیروزی باعث خداحافظی استیلی شویم.
تيموريان: براي حميد استيلي خيلي ناراحتم/ نيت پاس من مجيدي بود ولي قسمت بود به شريفات برسد/ از جباري خواهش كردم كه بازي كند
من اين پاس گل و اين برد را به مرحوم ناصر حجازي تقديم ميكنم و همچنين همه هواداران استقلال
سايت گل ـ آندرانيك تيموريان مثل اكثر بازيهايي كه براي استقلال انجام ميدهد، در ديدار مقابل پرسپوليس هم نمايش خوبي داشت و يكي از بازيكنان تأثيرگذار تيمش بود. آندو حتي توانست پاس گل سوم استقلال را به اسماعيل شريفات بدهد.
تيموريان در گفتوگو با خبرنگار سايت گل حرفهايش در مورد بازي را اينگونه آغاز ميكند:« به نظر آندرانيك تيموريان اين بازي براي هر دو تيم سخت بود چون هم دربي و هم اينكه اين ديدار در جام حذفي برگزار ميشد و بالاخره يك تيم بايد از اين جام كنار ميرفت. هر دو تيم فرصتهايي براي گلزني داشتند ولي ما با بيدقتي يا بدشانسي فرصتها را از دست داديم و كار به وقت اضافه كشيد.»
آندو ادامه ميدهد:« ما مطمئنن بوديم پرسپوليس با توجه به غيبت چند بازيكن خود از لحاظ بدني تحليل ميرود. البته اين شرايط براي ما هم وجود داشت ولي در ابتداي فصل خيلي خوب بدنسازي كرديم و هر چه از زمان بازي ميگذشت شرايط بدني بازيكنان استقلال بهتر ميشد. ما اين شرايط بدني را مديون مولايي بدنساز تيم هستيم كه بدن بازيكنان را به اين سطح رسانه است.»
تيموريان تأكيد ميكند:« به نظر من از دقيقه 60 به بعد ضريب اشتباهات بازيكنان پرسپوليس در پاس دادن بيشتر شد و اين به خاطر فشاري بود كه روي بازيكنان اين تيم وجود داشت. از دقيقه 60 به بعد من، مجتبي و كيانوش در ميانه ميدان بازي را كنترل كرديم و جنگ هافبكها را برديم از طرفي ديگر بازيكنان هم نهايت تلاش خود را انجام دادند و در نهايت در وقت اضافه به آنچه كه ميخواستيم رسيديم. پرسپوليس هم تلاش كرد كه گل بزند ولي حتي اگر ما گل اول را هم ديرتر ميزديم باز هم اين پرسپوليس بود كه بيشتر سختي ميكشيد.»
از آندو در مورد پاس گلي كه به اسماعيل شريفات داد سوال ميكنيم و او اينگونه جواب ميدهد:« آندرانيك تيموريان اهل دروغ گفتن نيست. من آن پاس را به اين نيت دادم كه به فرهاد مجيدي برسد ولي شريفات در يك مسير موازي با مجيدي قرار داشت و قسمت اين بود كه توپ به او برسد و من خوشحالم كه شريفات به عنوان يك بازيكن تعويضي گل زد. من اين پاس گل و اين برد را به مرحوم ناصر حجازي تقديم ميكنم و همچنين همه هواداران استقلال.»
آندو هميشه يك پاي ثابت خوشحاليهاي مجتبي جباري بعد از گلزني است. او در اين مورد ميگويد:« من و مجتبي حدود 10سال است كه با يكديگر رفيق هستيم و درك متقابلي از يكديگر داريم. مجتبي قبل از اين ديدار از ناحيه كشاله مصدوم بود و نميخواست بازي كند ولي من به او گفتم كه به خاطر من و بازيكنان مقابل پرسپوليس به ميدان برود كه او هم قبول كرد. من اصلا كاري به اين موضوع ندارم كه جباري گل زد يا اينكه بهترين بازيكن زمين شد ولي بايد بگويم كه او براي استقلال از جان مايه گذاشت.»
از تيموريان در مورد استعفاي حميد استيلي سوال ميكنيم كه او اينگونه جواب ميدهد:« من واقعا براي استيلي ناراحتم. او هر چه داشت براي پرسپوليس گذاشت و لياقتش اين نبود كه استعفا بدهد. استيلي شب و روز براي پرسپوليس زحمت كشيد و تيمش در بازيهاي اخير روند خوبي داشت. با اين حال چهرهاي مثل حميد استيلي را هيچ وقت نبايد فراموش كرد چرا كه او افتخارات زيادي را براي اين فوتبال كسب كرده است.»