سلام
دوستان چجوری گیرنده دیجیتال تلویزیون ال سی دی سامسونگ C650 رو فعال کنم؟
الان خودش رو ایران ED هست ولی تیونر رو هر چی به AUTO و تغییر میدم و باز میرم رو منو مخفی باز همون sec.. هست و سیو نشده.چجوری سیوش کنم؟
ممنون
Printable View
سلام
دوستان چجوری گیرنده دیجیتال تلویزیون ال سی دی سامسونگ C650 رو فعال کنم؟
الان خودش رو ایران ED هست ولی تیونر رو هر چی به AUTO و تغییر میدم و باز میرم رو منو مخفی باز همون sec.. هست و سیو نشده.چجوری سیوش کنم؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
در تلویزیونهای سامسونگ این راهش
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
و اینکه اگر روی AUTO می روی و خودش پیدا می کند نگران نباش همان است موقع جستجوی کانال کشور ها را یکی یکی انتخاب و جستجوی دیجیتال تان را انجام دهید ببینید روی کدام کشور جواب می دهد
اینم سایت شما برای دانلود فریمور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یک عدد ال ای دی مدل ua40c5550qr دارم. آیا تیونر دیجیتال دارد؟
سلامنقل قول:
ممنونم برای پاسخ کاملتون
به نظرتون چرا تیونر روی auto سیو نمیشه.ضمنا اون چیزایی که گفتید اکثرا تو منو مخفی وجود نداره.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
دوست عزیزنقل قول:
بدلیل اینکه وقتی شما از طریق auto استفاده می کنید تلویزیون تیونری را که تلویزیون تان ساپورت می کند را انتخاب می کند و هیچ وقت روی auto ثابت نمی مانند
دوست عزیزنقل قول:
خیر تلویزون شما دیجیتال ندارد
متاسفانه هر چی میزنم چیزی پیدا نمیکنه.گزینه های ساب آپشنی که گفتید وجود نداره.نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
اقا یه سوال چطوری میتونم فایل فلش رو روی تلویزیون lcd سامسونگ بیارم
سلام دوستان
یه تلویزون از دبی خریدم که توی کانال یابی دیجیتال نداره
کارایی که تینجا خوندم هم انجام دادم ولی اون local فعال نمیشه که تغیرش بدم
مدلش هم UA40ES7500R Smart 40-Inch Full HD LED TV
که معادل ایرانیش میشه ES7770
می خواستم بدونم میشه کاری واسش کرد؟
راهش اینه که بری منوی مخفی و لوکال ست رو بذاری رو ED_Iran و برای فعال کرن لوکال ست باید طبق تاپیک زیر عمل کنی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]