پس ایشالا فردا پس فردا بازی تهران میاد
درسته؟
فقط تو رو خدا بگید کجا بازی رو میاره که دارم دق میکنم
Printable View
پس ایشالا فردا پس فردا بازی تهران میاد
درسته؟
فقط تو رو خدا بگید کجا بازی رو میاره که دارم دق میکنم
خدا کنه خوب باشه:19:
پس حتما یه کم و کسری هایی نسبت به نسخه ی کنسولی داره!فکر کنم راک استار نسخه ی پی سی رو به گند کشیده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Eurogamer نسخه PC رو نقد کرو و بهش نمره 9/10 رو داد! این در حالیست که همین سایت به نسخه کنسولی بازی نمره 10/10 رو داده بود!
شاید هم طرف کنسول داشته به نسخه pc حسادت کرده !!!!!:31::27:نقل قول:
به گند نکشیده بازی را این یک قضیه ثابت شده است!!!اون موقع نسخه کنسولی همه تو کفش بودن و مسلما جذابیت خیلی بالایی داشت برای همه ولی بعد از گذشته چند ماه معلوم هست که این امتیازها پایین میاد تازه به نظر من وقتی بازی برای یک پلتفرمی بعدا میاد اون امتیازاتی که میگیره خیلی قابل قبولتر از نسخه اولیه هستش!!!
مسلما Gta IV حقش 9 هست نه 10
موقع ریلیز بازی برای اون پلتفرمی که بازی براش اول میاد همه به علت کف بر شدن صد در صد یک امتیازی میدن البته بگم همیشه این طوری نیست ولی بیشتر مواقع اینجوری هست
این اتفاقی هست که برای اکثر موارد افتاده
Geow نسخه x360 چه امتیازی گرفت نسخه PC که بعدا اومد کم بود!!!در حالی که نسخه PC همه چیزش از x360 بهتر بود!!!
Assassins Creed نسخه کنسولی چه امتیازاتی گرفت اما PC که بعدا اومد خوب به مراتب میانگین امتیازاتش پایین تر بود!!در حالی که نسخه PC بهتر بود!!
BioShock نسخه X360 و PC چه امتیازاتی گرفته بودند اما نسخه PS3 که بعدا اومد حالا با افت اندکی از نظر میانگین 2 درصدی کاهش پیدا کرده در حالی که نسخه PS3
و.......
اینها مثالهایی بود که دیده بودیم قبلا در حالی که نسخه که بعدا اومده بود خیلی بهتر بودش!!!
قضاوت کردن در مورد بازی یکم زود است در ضمن نمره 9 نمره کمی نیست فکر کنم یکی از بهترین نمره ها باشد
چجوری وقتی هنوز نیومده نقدش کردن آیا؟؟؟!نقل قول:
معمولا شرکت ها قبل از ارائه یه نسخه رو میدن به شرکت ها برای نقد و بررسی .
این نشون میده که دیگه تاخیر نمیخوره.
بالاخره 8 ماه انتظار برای نسخه pc و کلا 3 سال و نیم انتظار تموم شد ! بالاخره وقتشه
شماها چرا دارین شلوغش می کنین این بازی که هنوز نیومده به بازارهای آمریکا بعد میگین کی برم بخرم
انشا الله اگر خدا بخواد حدو 2 یا 3 روز دیگه به بازارهای جهان عرضه میشه چون فردا تازه توی آمریکا میاد.
بازی اومده من لینک تورنتش رو 1-2 صفحه قبل گذاشتم اگر اینترنت خیلی سریع دارین دانلود کنید البته 14 گیگه بازی .نقل قول: