من یه es-4036 پاناسونیک گرفتم.قیمتش حدود 250 است.از همون دفعه اول هیچ جوشی نزد.زیر گردن رو یکم طول میکشه بزنی ولی میزنه.به نسبت قیمتش عالیه.نقل قول:
Printable View
من یه es-4036 پاناسونیک گرفتم.قیمتش حدود 250 است.از همون دفعه اول هیچ جوشی نزد.زیر گردن رو یکم طول میکشه بزنی ولی میزنه.به نسبت قیمتش عالیه.نقل قول:
سلام و خسته نباشید
من فیلیپس مدل 1280 دارم اصلا راضی نیستم یکبار دیگه هم پرسیدم! فکر میکنم موتورش ضعیف باشه برای ریش من!
میخوام پاناسونیک بگیرم
اولین سوالم اینه که فرق بین مدلهاش چیه؟!!
آخه یه مدل دیدم 600 بود ولی دور موتور 13000 و یک مدل 1.300 تومان و دور موتور 14000 بود!!
میخوام ببینم اگر واقعا فرق محسوس بین مدل مثلا زیر یک میلیون با اونی که بالای یک میلیون هست وجود نداره خب اونی که ارزونتر هست بخرم!
من با این فیلیپس عادت دارم 2 روز یکبار شیو کنم اونم فقط با کف ریش بدون کف اصلا نمیشه!!!! همینطور هم خیلی جاها رو نمیزنه و یا به زور میزنه!
میخوام یک چیز قویتر بگیرم و حتی الامکان بدون کف بعضی مواقع بزنم
سلامنقل قول:
من چون پوستم کمی حساسه میخواستم یکی از مدل های فوق حساس فیلیپس رو بگیرم.مثل اینکه شما ناراضی هستی.
لطفا تمام مزایا و معایب مدلی که شما داری رو کامل بگید.
سلام
اقا نخر اگر پوستت حساس هست!!
البته اگر موی صورتت ضخیم باشه ! اگر نباشه برای موهایی که نازک باشه میشه گفت شاید خوب باشه!!
والا من که موی صورتم ضخیم هست و پر هست به دردم نمیخوره!! البته بستگی به زمان اصلاح داره من 2 روز یکبار اصلاح میکنم
دوست عزیز پاناسونیک مدل el 61 بگیرید
بعد از چند ماه....درود به همه دوستان عزیز
همونطور که میدونین حدود 3 ماه پیش اومدم اینجا و گفتم براون 790 خریدم و کلی راضی بودم! چند روز پیش یعنی 20 اسفند،ریش تراشمو که توی ساک بود،از صندوق عقب ماشین دزدیدن!!
واقعا دلم سوخت چون خیلی نو نگهش داشته بودم و همه جوره ازش راضی بودم.حتی بعد از 5 روز،ریشامو که حدود 6 میلیمتر میشد،خیلی راحت کوتاه و صاف میکرد.حالا باز باید یکی دیگه بخرم!! معلوم نیس الان چند شده؟!
راستی پایه شستشو و شارژرش هم رو دستم موند!!!
فقط مواظب وسایلتون باشین.هیچ جا در امان نیست!!!
پیشاپیش سال نو همه مبارک
ES-LF51 چطور هست؟
سلام کسی خبر نداره خریدن ریش تراش مکه قیمتش مناسبه یا نه؟
پوستم حساس هست و بخاطر همین سری rq رو انتخاب کردم حالا میخوام ببینم اگه کلا جالب نیست برم سمت پاناسونیکنقل قول:
البته موی صورتم ضخیم نیست و الان هر 2-3 روز یکبار میزنم . اگه ریش تراش باشه شایدم هر روز بزنم
الان برای شما مثل تیغ کاملا از ته میزنه یا نه؟
و اینکه مدل 1280 که حالت 3d میزنه،آیا همه جای صورت رو خوب میزنه و مشکلی با گردن نداره؟
اگر ضخیم نیست و هز 3 روز یکبار میزنی خوبه!
نه زیر گردن رو خوب نمیزنه