سلام مجدد تا نزدیکاش یعنی کجاش...بعدم خیلی دوستت دارم یه دعا بخوای برات بکنم چی بگم...فکر میکنی لباس تنم چیه و چه رنگی...
Printable View
سلام مجدد تا نزدیکاش یعنی کجاش...بعدم خیلی دوستت دارم یه دعا بخوای برات بکنم چی بگم...فکر میکنی لباس تنم چیه و چه رنگی...
سلام مجدد تا نزدیکاش یعنی کجاش نيت كرده بودم برم اما تو راه ديپورت شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...بعدم خیلی دوستت دارم یه دعا بخوای برات بکنم چی بگم لطف داري ... يه دعا كن شايد سر به سنگ خورد و يه آدم درست حسابي شدم ... جدي ميگم ...فکر میکنی لباس تنم چیه و چه رنگی.. احتمالا يه پيرهن چهار خونه رنگ روشن ;) ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازم تشریف آوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینم که رامبد داره منفجر می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا یه کم مراعاته حاله این پیره مردو بکنید آخه یه کممم انصاف داشته باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بنده خدا با 1000 سال سن که نمی تونه پا به پایه ما تو سرو کله یه بقیه بزنه و شوخی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونوقت مجبوره بشینه پشته پیسی و این جوری بشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدخدا حالا مامان بزرگ چند تا از بچه هایه خوب شاید باشم اما تک تک بچه هایه p30 نخیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یوسف Miss برایه دوشیزه ها به کار می ره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورده اسمایل ها هم پس معلومه تو خیلی کم آوردی کدخدا که یه هو تصمیم گرفتی این همه اسمایل رو دنلود کنی یه شبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی؟ درست مثله اونوقتا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خدایییش قرار نبود تاپیکه آشناها رو هم منحرف کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان یه دو سه نفری هستن که به خونه من تشنه ان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- اگه یه روز بینه باجناقت و خواهره خانومت یه مشکلی پیش بیاد و خواهره محترمه یه خانومت باجناقو از خونه پرت کنه بیرون و اونم بیاد دمه دره خونه یه شما و خانومت اجازه نده بیاد تو تو طرفه کیو می گیری این وسط؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اگه خواهرت بخواد با یه پسر دوست باشه تو چه برخوردی باهاش می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- 5 تا از کاربرایه مورده علاقه یه آقا یوسف رو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- اون دو سه نفری که در مقدمه بهشون به طوره غیره مستقیم اشاره کردم رو نام ببر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- نظرت راجع به تاپیکایه ونوس چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادته یه زمانی همه رو منحرف می کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به آقا رامبد عزيز چطوری عزيز دل بچه هايه پی سی خوبی عزيزم
اين دفعه فقط 2 سوال داشتم اونم اينکه اول بگی که قيافيه من چه شکلی
به تقليد از يوسف جان عزيز اين سوالو کردم و دوم اينکه امضاء منو به کردی بنويسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازم تشریف آوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینم که رامبد داره منفجر می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا یه کم مراعاته حاله این پیره مردو بکنید آخه یه کممم انصاف داشته باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بنده خدا با 1000 سال سن که نمی تونه پا به پایه ما تو سرو کله یه بقیه بزنه و شوخی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونوقت مجبوره بشینه پشته پیسی و این جوری بشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدخدا حالا مامان بزرگ چند تا از بچه هایه خوب شاید باشم اما تک تک بچه هایه p30 نخیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه نگاه بعنوان پستم بنداز .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورده اسمایل ها هم پس معلومه تو خیلی کم آوردی کدخدا که یه هو تصمیم گرفتی این همه اسمایل رو دنلود کنی یه شبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كي ؟؟؟ من كم بيارم ؟؟؟ عمراااااااان .... حالا ميبيني .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی؟ درست مثله اونوقتا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خدایییش قرار نبود تاپیکه آشناها رو هم منحرف کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان یه دو سه نفری هستن که به خونه من تشنه ان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقيقا .... اگه دستشون بهت برسه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- اگه یه روز بینه باجناقت و خواهره خانومت یه مشکلی پیش بیاد و خواهره محترمه یه خانومت باجناقو از خونه پرت کنه بیرون و اونم بیاد دمه دره خونه یه شما و خانومت اجازه نده بیاد تو تو طرفه کیو می گیری این وسط؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا عاقل كند كاري كه باز آرد پشيماني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... حتما طرف دوشيزه محترمه رو ميگيرم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه ميرم يه حال اساسي به باجناقم ميدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... (Master (حسين) كه اينا رو نميخوره !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... خب الهي شكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2- اگه خواهرت بخواد با یه پسر دوست باشه تو چه برخوردی باهاش می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونقدر به خواهرم اعتماد و اطمينان دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه ميدونم هيچ مشكلي واسش پيش نمياد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن همچين ميگي پسر انگار يه قول شاخ داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
3- 5 تا از کاربرایه مورده علاقه یه آقا یوسف رو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم اما احتمالا : ميثم - مونيكا - مافيا - smmn - شايدم من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- اون دو سه نفری که در مقدمه بهشون به طوره غیره مستقیم اشاره کردم رو نام ببر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز - سعيد - مافيا ..... درست بيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- نظرت راجع به تاپیکایه ونوس چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش تاپيكهاي توووپي ميزنه ....
یادته یه زمانی همه رو منحرف می کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... دسته خودم نبود نميدونم چرا يهو اونطوري ميشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
مهدي جان احتمالا شما:نقل قول:
نوشته شده توسط Mahdi Hero
موهاي جو گندمي .... رنگ چشم قهواه اي .... قد 1.80 ... وزن 75 كيلو داشته باشيد ...
اين رو كريمي مداح اهل بيت خونده نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصويريش رو دارم ;)نقل قول:
يه گل ياس شکسته شاخه هاش از هم گسسته باغبون خستيه خسته کنار گلش نشسته
گل ياس، ياس بهشته رويه گلبرگاش نوشته که فقط تو اين زمونه عشق حيدر منو کشته
فاطمه اروم جونم گله ياسه قد کمونم ياور قامت کمونم دعا کن اگه تو رفتی ديگه من زنده نمونم
ای هميشه همنشينم ای امير المومنينم دعا کن تا من بميرم اشکه چشماتو نبينم
بعد تو سياهی بخته زندگی بی تو چه سخته بميرم که از لب تو خون ميريزه لخته لخته.......
3 ماه که چشمايه من رويه مادرو نديده چادروری که رنگه خاکه رويه صورتش کشيده
اينم كرديش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته ببخشيد دست و پا شكسته هستش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه گل ياش شكييايه شاخكيلي وهم در بيه باغبان خسته بيسا كنار گل نشيديه ...
گل ياس ، ياس بهشتا وريه گلربگي نوسيه كه نام اين زمانه عشق حيدر كشتسم
فاطمه آرام گيانم گل ياس قدكمانم يارگ قامدكمانم دعا كه وقتي كه چيد دي مه زنده نمانم
اي هميشه كنارگم اي امير مومنگم دعا تا مه بمرم اشك چويلت نينم
بعد تو سياهي ديرم زندگي بي تو چه سخته بميرم كه از لويلت خون چكيد لخته لخته
3 ماه كه چويل من روي دالگ رو نيدسه چادري كه رنگ خاكه روي صورتش كيشايده
چی دارم می بینم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مامان بزرگه تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کدخدا بازم عینکشو فراموش کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابایی من یه 10 سالی از آخرین نوه ت کوچولو ترماااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه چیزا که آدم نمی شنوه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی بی نگو دوست ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورده سواله دوم هم راستش انقدر تو هی گفتی من مذهبیم و فلان برام جالب شد که بدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-به چه قيمتي حاضري شناسنامت رو بفروشي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اخرين دروغي كه گفتي چي بوده ؟ ( همین که گفتی من مامان بزرگتم که یه دروغه شاخدار بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
3- سخترين مرضي كه گرفتي چي بوده ؟ ( مربوط به دندوناته نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
4- به رختخواب كه ميري به چيزي هم فكر ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-وست داري رو سنگ قبرت چي بنويسیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام نظرت در مورد تايپك هاي بنده چيه...
چی دارم می بینم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مامان بزرگه تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کدخدا بازم عینکشو فراموش کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابایی من یه 10 سالی از آخرین نوه ت کوچولو ترماااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه چیزا که آدم نمی شنوه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اين نوشته هاي بالايي رو نخونيد چرا ؟ (بقيش رو بخون) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون وقتي مونيكا مادربزرگه داشته اينارو تايپ ميكرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يادش رفته داروهاش رو بخوره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كدوم داروها ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... آخه يه بار باهم (من و مادربزرگ مونيكا)رفتيم درمانگاه ... دكتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به مادربزرگ گفت: اين داروها رو بخور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون كهولت سن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باعث ميشه ياد جوونيات بيافتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مثل اون موقع ها رفتار كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
بی بی نگو دوست ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوووووه اووووووه چه دست به زني هم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين بي بي ببخشيد مادربزرگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
مادربزگ راستي واسه دوستان كه جاي نوت هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگو رمز موفقيتت چي بوده كه خدا اين همه عمر بهت داده ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورده سواله دوم هم راستش انقدر تو هی گفتی من مذهبیم و فلان برام جالب شد که بدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ياد باشه يه جايي گفتم بايد هر دو طرف رو داشته باشي هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... يعني افراط و تفريط نداشته باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....گرفتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (افكار رامبد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بهتر بود واضح تر ميگفتم چون سن و سالي ازش گذشته شايد متوجه نشه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
1-به چه قيمتي حاضري شناسنامت رو بفروشي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شناسنامه يعني هويت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... من كه هيچ قيمتي نميتونم روش بذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
2- اخرين دروغي كه گفتي چي بوده ؟ ( همین که گفتی من مامان بزرگتم که یه دروغه شاخدار بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
يادمه يه بار واسه اينكه دلت رو نشكنم بهت گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ظاهرت كمتر از سنت (120 سالگي) نشون ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
دروغ شاخ دار بيد نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- سخترين مرضي كه گرفتي چي بوده ؟ ( مربوط به دندوناته نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
يه بار همچنين سرما خرده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه تا چند روز توي اتاقم قرنتينه بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
4- به رختخواب كه ميري به چيزي هم فكر ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به فردا كه بايد چه كارهاي بكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هزار و يك فكر جورواجور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-وست داري رو سنگ قبرت چي بنويسیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بار گران بوديم به هيچ كي ربط نداره
اگه نامهربان بوديم همينه كه هست .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا زياد يادم نيست تاپيكهات رو.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
(بقول مونيكا كهولت سن چها ميكند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )