برای اینکه اون علامت H یا 3G که میگن بالای گوشی میاد ظاهر بشه باید گزینه mobile data تیک خورده باشه؟نقل قول:
وای فای رو هم باید خاموش کنم؟
الان یه E میاد با دو تا فلش پایینش
Printable View
برای اینکه اون علامت H یا 3G که میگن بالای گوشی میاد ظاهر بشه باید گزینه mobile data تیک خورده باشه؟نقل قول:
وای فای رو هم باید خاموش کنم؟
الان یه E میاد با دو تا فلش پایینش
بله شما اول تنظیمات رو دریافت و نصب میکنین بعد موبایل دیتارو روشن میکنین حالا وای فای روشن بودن یا خاموش بودنش مهم نیست این دو از هم جدا هستن یعنی شما زمانی که وای فای داشته باشی وای فای اتومات بر GPRS اولویت پیدا میکنه حالا اگه وای فای نباشه GPRS فعال میشه فقط شما باید از روشن بودنشون اطمینان پیدا کنینقل قول:
نقل قول:
کسی راهی یافت نکرد؟
شما اون بالا دست راست روی اون عکس چندتا سر که کنارش یه + هست بزن و شماره فردی که میخواین باش صحبت کنین رو بزنین و بش پیغام بدیننقل قول:
من این راه رو بلدم برای ادد کردن افراد
اینکارو کردمنقل قول:
میشه گفتگو کرد با هر تعداد نفری که میخوای
اما همرو به صورت شماره نشون میده
آدم گیج میشه چی به چیه
مخاطب رو هم سیبو میکنی بازم شماره نشون میده اینجا
تو کانتکت اسم یارو هستا اما اینجا شماره نشون میده
شما اول باید ببینی network type انتخابی 3g هست یا خیر،نقل قول:
بله موبایل دیتا باید فعال باشه.
الان که E هست یعنی شما رو edge هستی که 2g هست نه3g.
سلام
چطوری باید تنظیمات gprs ایرانسل رو دریافت کنم؟
سلامنقل قول:
این مسیر رو چک کنین برا غیر فعال کردن لوک اسکرین فابریک:
Menu --> Setting --> Security --> Screen Lock
اونجا که رفتین بذارین رو حالت None اگر غیر فعال بود این گزینه ، به مسیر زیر برین و گزینه Clear رو بزنین:
Menu --> Setting --> Security --> Credenttial Storage --> Clear Credentials
بعد که پاک کردین دوباره برین و گزینه None رو بزنین از مسیر اول
شما سوالتون رو در جای صحیح بپرسین ممنوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این تنظیمات یه حالت اتومات هم داره که تو گوشی ها به صورت پیش فرض اتومات هست و در مناطقی که 3G ساپورت بشه اینترنت بر روی 3G میرهنقل قول:
یکی از ایراد های شبیه ساز همینه متاسفانه خیلی از دوستان این مشکل رو دارننقل قول:
البته در بعضی موارد برا دوستان پیش اومده که اسم افراد هم اومده ولی خیلی کم (دلیلشم نمیدونم :n02:)
این به خاطر عدم وجود شماره ها با اسم در شبیه ساز هست چون وایبر اسم های ذخیره شده در دفترچه تلفن گوشیرو به عنوان اسم اون شماره نشون میده وچون شما شماره هارو سیو ندارین به این مشکل میخورین من هم راهی به ذهنم نمیرسه و جایی هم راه حلی ندیدم که بتونم بتون پیشنهادی بدم
مطمئن باشید دوستان بدونن کمک میکنن:n16:
حالت پیشفرض 2g+3g هست، اما ممکنه بعضی اپ های بهینه ساز مصرف باتری، به فقط2g تغییرش داده باشن. چک بشه بهره
خوب فهمیدم ایراد کجا بودنقل قول:
WCDMA همون 3g هست؟ من دنبال کلمه 3g میگشتم و پیدا نمی کردم
در Network Mode 3 تا گزینه بود:
GSM/WCDMA (auto connect)
GSM only
WCDMA only
تا الان روی GSM/WCDMA (auto connect) بود و به صورت پیش فرض میرفت رو حالت edge ولی روی WCDMA only که گذاشتم رفت روی 3g و علامت H ظاهر شد سرعتشم خوبه