-
داداش penryn دمت حسابی گرم و سرت سلامت
پس من از همین آپدیتر برم
فقط اینجور که من شنیدم اگه گوشی ه*ک باشه و زبان فارسی بعدا بهش اضافه شده باشه که خب همه ی موجودی فارسی بعد از آپدیت میپره. من الان دقیق چطوری بفهمم گوشیم -- هست یا نیست
یکی از دوستان قبلا گفته بود فریمور گوشی رو کجا چک کن ببین چطوریه من که چیزی نفهمیدم !!!!یه روش ساده تری نیست بفهمیم گوشی ه*ک هس ه*ک نیس
-
شما اگه خودت گوشی رو ه.ک نکردی فروشنده اینکارو نکرده. چون اینکار باعث میشه از گارانتی خارج شه. اصلاً هم نیازی به نصب فیرمویرهای کوک شده نیست. برنامه ها رو موقع نصب ساین میکنی و احتیاجی نیست سیستم عامل رو ه.ک کنی تا موقع آپدیت به مشکل بربخوری. ضمناً اگه از اولش زبان فارسی رو داشته پس بعد آپدیت هم زبان فارسی حفظ میشه ولی اگه از راه فلش کردن زبان فارسی اضافه شده طبعاً بعد آپدی میپره.
-
ورژن 022.014 چه مزیتی نسبت به 014.002 داره؟؟؟
من نصبش کردم ولی فقط ظاهریه
از فوکوس دستی فیلمبرداری و زوم بیشتر خبری نیست!!!
-
behnam2R دوست عزیز از اول تا آخر گوشیت باید کانکت باشه Penryn جان با این روش حجمش همینقدره:(من آپ کردم و بدون مشکل جواب گرفتم)
مراحل:
1-دانلود ovisuite از سایت نوکیا (nokia.com) با حجم 88 مگابایت
2- نصب ovi suite و سپس اتصال گوشی به کامپیوتر(قبل از اتصال گوشی برنامه باید نصب باشه چون وسط نصب ارور میده)
3-اگه قبلا توی سایت نوکیا عضو بودی کهuser , pass رو بده و اگه عضو نشدی همینجا رایگان عضو شو
4-بعد از شناسایی گوشی توسط نرم افزار از زیر منوی tools گزینه Software Updates رو انتخاب کن و منتظر بمون تا برنامه ورژن جدید آپدیت رو پیدا کنه
5-سپس شروع به آپدیت کن و بعدش نصب.موفق و سرافراز باشید.:10:
-
قابل توجه دوستانی که بعد از آپدیت وقتی گوشیشون رو خاموش روشن میکنن قبل از بوت وارد سایت ovi میشه و همچنین amirpers عزیز:
1-با گوشیتون به اینترنت وصل بشین(وایرلس یا gprs
2-وارد aaplications بشید و پوشه tools رو باز کنید
3-روی آیکون ovi sync کلیک کنید تا باز بشه
4-synchoronise رو انتخاب کنید و منتضر بمانید
5-ممکنه ازتون user ,pass بخواد که ساختنش رایگانه
کل این مراحل در کمتر از 2 دقیقه هست و تمام.دیگه موقع روشن خاموش با هیچ چیزی مواجه نخواهید شد:thumbsup:
-
سلام
یکی از دوستان من این گوشی رو داره میخواستم بدونم navigation این گوشی چطور فعال میشه که نشون بده موقعیت ما الان کجاست ؟
-
:33::33::33:بدون ساین برنامه نصب کنین(تست شده روی n8 , c7):33::33::33:
قابل توجه دوستانی که برای نصب نرم افزار گوشی رو ه ک میکنن و یا کارای خطرناک دیگه سرش میارن:
هر کس دوست داشته باشه سریال نامبر گوشیشو بزاره و بعد از چند روز فایل مناسب گوشیشو بگیره:
دوستان همینجا یه ایمیل و مدل گوشی(c7 یا n8) و سریال گوشیتون رو بزارین و بعد از دو روز برید از ایمیلتون فایل نصبی رو دانلود کنین.
بازم میگم این روش بدون خطر هستش و تست شده.
بدون دردسر و بدون تنظیمات وقتی برنامه رو روی گوشیتون نصب کردین با خیال راحت برنامه های ساین نشده رو نصب کنین.:11:
-
ه ک کردن گوشی جدا به گوشیتون آسیب میرسونه
-
ساختن کانکشن وی پی اون واسه n8 چطوره؟
-
جواب این سوالا رو بدین دیگههه
1با اپدیت به آنا حالت ه ک از بین میره؟
2میشه آنا و -ه- ک رو باهم داشت؟
3گفته شده نسخه اصلی بلا کی میاد ؟و چه مزایایی به انا داره؟
4قولی که داده شده بود دوربین بعد از اپدیت به انا بهتر خواهد شد با اپدیت به انا درست میشه یا منظور ارایه یه پچ جداگانس که پیش نیازش انا هست؟
5 اگه ه--ک با اپدیت ممکنه. من دادم بیرون ه--ک کردن .الان برنامه فونیکس رو هم دارم باید چکار کنم اپدیت بشه؟