پشت کیس زدم کار کرد اما سرعتش خیلی پیایینه پشت کیسنقل قول:
چکار کنم جلو کیس کار کنه؟
وپشت کیس من که نمی تونم بزنم هر موقع پدرم در می اید
Printable View
پشت کیس زدم کار کرد اما سرعتش خیلی پیایینه پشت کیسنقل قول:
چکار کنم جلو کیس کار کنه؟
وپشت کیس من که نمی تونم بزنم هر موقع پدرم در می اید
خب خدا رو شکر مشکل از پورت جلوی کیس بوده !!! پورت جلوی کیس رو باید ببری بیرون درست کنن احتمالا سیمهاش مشکل داره !!!نقل قول:
کاشکی سرعتشو میگفتین ، ولی اگر هارد شما usb2 باشه و سرعت ترانسفر دیتا حدودا 30 باشه نرماله !!!
شما خیلی راحت میتونین یه کابل افزایش طول usb بخرین و با اتصال اون به پشت کیس ، دیگه مجبور نیستین برین پشت کیس. البته این کابلهای افزایش طول usb2 هستن و برای usb3 هنوز موجود نیست.
سرعتش 20مگ بودنقل قول:
هار داداشمو زدم کار می کنه جلو کیس و سرعت 37مگ و مثل هارد من پشت کیس میزنم 20مگ
ممنون
هاب usb با افزایش طول usbفرق می کنه؟؟؟
یه چیزی یادم افتادنقل قول:
حتما هاردتون از نوع بدون آداپتوره !!!
اگر اینطوره اون از کار افتادن (قطع شدن اتصال usb) احتمالا به خاطر کمبود ولتاژه . و پورت جلوی کیس هم با توجه به اینکه سیم رابطی داره (اتصال از روی مادربرد به پورت جلوی کیس) باعت اتلاف ولتاژ و کاهش اون میشه و با توجه به این مسئله شما هیچ چاره ای ندارین که همیشه اونو به طور مستقیم (بدون رابط) به پورت پشت کیس متصل کنین و احیانا اگر کابل افزایش طول هم بخرین کار نکنه . چون خودم هارد پرتابل یکی از دوستان رو با کابل افزایش طول به پورت پشت کیس کردم ولی کار نمیکرد ولی وقتی که بطور مستقیم متصل به پورت پشت کیس وصل کردم مشکلی نداشت .
یه نرم افزاری هست به نام Hard Disk Sentinel که میتونه هارد رو تست کنه و میزان سلامتی رو اعلام میکنه پیشنهادم اینه که این نرم افزار رو نصب کنین ولی حجمش کمی زیاده ولی نرم افزار خیلی خوبیه .
ادرس تایپیک
برای دانلود هم به آخرین پست مراجعه شود.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=168348
در مورد سرعت هم به خیلی از عوامل بستگی داره مثلا تعداد پلاتر ، نوع اینترفیس ، تعداد پارتیشن ، RPM هارد و غیره که نمیشه نظر قطعی داد ولی اگر اون نرم افزار مشکلی تشخیص نداد این سرعت طبیعیه !!!
health نوشته 100درصدنقل قول:
این برنامه رو قبلا به من دادید من همونی هستم که فایل هام هر کار میکردم داخل فولدر chkdمیرفت که امدم از اخر کل پارتشیناشو و اندازشو تغییر دادم که درست شد
سلام دوستان برای لپتاپه مدل DELL Inspiron 1520 یه هارد 1 ترا بایتی میخوام
و ترجیحاً قیمتشم از 30-120 بیشتر نشه!بگمونم لپتاپ من usb 2 هست!حالا اگه usb3 بگیرم بهم کار نمیده؟آداپتور داراش بهتره یا بدون آداپتوراش؟و فرقشون چیه؟چون همین فردا میخوام بگیرم نتونستم همه صفحات رو بخونم!
زیاد برای جابجایی هاردو نمیخوام
ولی بعضاً ممکنه بخوام جابجاش کنم.اطلاعاتتمم از هر نوعی که بخواین هست.مخصوص یه نوع فایل بخصوص نمیخوامش.ممنون میشم
نوع و مدل و قیمت بروز هارد هایی که میتونم بخرم رو با گارانتی اصلیشون برام محبت بفرمائید.یاعلی.
سلام دوستان
میخوام هارد زیر رو بگیرم:
Western Digital External My Book Essential 2TB
24 ساعت کامپیوترم روشنه و از فایل هایی که روی هارد هست روی دی وی دی رایت میکنم، بنظرتون هارد خوبه؟ پیشنهادش میدین؟
هارد اكسترنال آداپتوردار منبع برق كاملا مستقلي دارن و بنابراين به نظرم ضريب امنيت بيشتري دارن چون ديده شده كه به خاطر كمبود ولتاژ هارد بدون آداپتور راه اندازي نشده (چند پست بالاتر) و همچنين هاردهاي اكسترنال آداپتوري نسبت به حجمشون ارزانتر از انواع بدون آداپتوري هست . و همچنين حداكثر حجم انواع آداپتوري تا 3 ترا هست ولي حداكثر حجم انواع پرتابل تا 1.5 ترا موجوده (سيگيت)نقل قول:
اصولا هاردهايي كه usb3 دارن رو ميتوان به مادربردهايي كه usb2 دارن متصل نموده و استفاده كرد ولي سرعتتون در همان اندازه usb2 خواهد بود .
خلاصه اگر جابجايي زياد دارين ميتونين مدل My Passport Essential SE رو بخرين كه در حجمهاي 750 گيگ و يك ترا بايت موجوده فقط به كلمه SE دقت كنين چون مدلهاي عادي يك ترا ندارد. البته در بازار 1 ترابايت رو بيشتر ديدم
ولي اگر جابجايي زياد ندارين ميتونين مدل دسكتاپي My Book Essential رو بخرين كه از 500 گيگ الي 3 ترابايت موجوده .
نكته : هر دو هارد معرفي شده در بالا همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنن فقط در موقع خريد دقت كنين روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3
---------- Post added at 06:58 AM ---------- Previous post was at 06:56 AM ----------
بلي اين هارد خوبيه فقط در موقع خريد دقت كنين كه روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3نقل قول:
نكته مهم گارانتي خاصي هم نميتونم پيشنهاد بدم ولي بد نيست با گارانتي سازگار باشه . گرچه من تا به حال گذرم به سازگار نيافتاده اصولا هاردهاي وسترن كيفيت خوبي دارن و انشااله كه به گارانتي نميخورن
نكته مهم ديگه : در موقع خريد جعبه مقوايي هارد رو خوب بررسي كنين تا احيانا زمين نخورده باشه
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اون مدل رو نتونستم بگیرم، کسی نداشت.
این مدل چطوره ؟ خوبه؟
My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0
سلام
یه هارد اکسترنال دارم، پارتیشن بندیش کنم یا نه؟
سوالم کوتاه، اما لطفا یه جواب کامل بدید!
خیلی ممنون