امروز یاهو مسنجر باز نمیشه.. سرعت دانلود افتضاح زیر 10 . سرعت لود صفحه خوبه مثل همیشه
واس دوستان هم همینطوره ؟
چه خبره امروز . دیروز قرار بود شلوغ بشه نه امروز :31:
Printable View
امروز یاهو مسنجر باز نمیشه.. سرعت دانلود افتضاح زیر 10 . سرعت لود صفحه خوبه مثل همیشه
واس دوستان هم همینطوره ؟
چه خبره امروز . دیروز قرار بود شلوغ بشه نه امروز :31:
یاهو برای من باز میشه اما خیلی دیر
آخرین پنج شنبه ی ساله
برای من همه چی کاملاً طبیعی هست. هم یاهو، هم یاهو مسنجر و هم سایت های HTTPS به راحتی باز میشن.
همه چیز آرومه..:21:
sory babat finglish ..
windows ro pak kardam dobare rikhtam hala mikham vasl besham nemitonam alan ba dial up omdam
koli ba tanzimat modem ham var raftam nashod ke nashod
windows 7 64bit
eror
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chi kar konam dostan
PPPOE dar modem tanzim kardam conection ham PPPOE
lotfan tanzimat daghig ro ham gheyd konid shayad az tanzimat na dorost bode
خطای یوزر و پسورد میده، یا کسی با مشخصات شما وصل شده و یا هم اینکه اعتبارتون تموم شده (اینو احتمال نمیدم چون مخابرات با این شرایط هم وصل میشه تا شما بتونی پرداخت آنلاین انجام بدی)
یا هم اینکه اشتراکتون توی سرور گیر کرده که توصیه میکنم چند دقیقهای مودم رو خاموش و مجدد روشن کنین. اگه حل نشد با پشتیبانی تماس بگیرین.
modem ye sati khamosh kardam baz moshkel pa barja bod - poshtibani tamas gereftam felan kasi pasokhgo nist, albate hamishe vasl mishodam windows aavz mikardam moshkeli nabod nemidonam in bar chi shode, ,ghabz ham be tazegi pardakht kardim
tanzimat be che sorate az on nist dige ehtmalan ? . ye eror dns server ham to control panel ghesmate network vaghty diagnose mikonam eror tashkhis mide ,in be che sorat has
نقل قول:
سلام
مشکلت حل شده؟
اگه نشده بگو تا باهم حلش کنیم:10:
حامد:11:
نقل قول:
کاملا موافقم.این وزیر باسابقه و با اطلاعات بخش فناوری اطلاعات اونقدر اطلاعاتش بالاست که اونوقتی Staxnetتازه اومده بود و بازار خبریش داغ بود، اومدن با وزیر محترم مصاحبه کردند و وزیر بااطلاعات ما 6بار کلمه کرم اینترنتی و 5بار هم کلمه ویروس رو برای Staxnet به کار برد. آخرشم دید که زیاد کرم و ویروس کرده خودش رو خلاص کرد و از کلمه بدافزار استفاده کرد.
حالا شما قضاوت کنید وزیری که فرق ویروس و کرم اینترنتی رو ندونه و هر دوتاش رو یکی بدونه، زیر دستایی که با اون کار میکنن چی هستند.
یه مشت........
با این تفاصیل انتظار دارین که از داداشای افغان جلو بزنیم!صد سال:41:
باید بچیزی به این تشکیلات که بعد از 8سال از انقراض Dialup در دنیا تازه کشور ما به فکر راه اندازی اینترنت هوشمند در سطح گسترده افتاده.
آخه باید به کجا پناه برد.
کشورای دیگه دارن اینترنت L1-E1-T1-T2 رو با حداقل سرعت 5مگ به کاربراشون میدن اونوقت مجلس ...... ما سرعت 512کیلوبیت رو واسه کاربرای خانگی رد میکنه:2::2::2::2::2:
اگه دست من بود همشون رو ...... یا همن چیز میکردم.
حیف که ..........
نقل قول:
بله دوست عزیز کاملا با شما موافقم.با همه صحبتهای شما.
ای کاش لااقل عده بسیار بسیار بسیار قلیلی مانند شما فکر کیکردن تا این همه مخرفات دهان پر کن را در بوق و کرنا نکنن.
ما زیاد با معمولی شدن فاصله داریم چه برسه به پیشرفت. و تا این طرز تفکر رو داریم هیچ وقت به جایگاه خودمون نمیرسیم.
مگه اینکه آقامون بشینه چشم اندازه انقدر ساله ببنده یا برنامه جامع علمی رو با اونقدر میلیون ساعت کار داشته باشیم تا شاید،شاید به ابر قدرتها اجازه نفس کشیدن بدیم:2::2::2::2::2:
حالا بعد از اینش دیدنیه.....