والا من بازی نمیکنم بچه برادرم بازی میکنه ولی ازش پرسیدم گفت 29% بازی رو رفته فکر کنم sequence 7 memory 3 یه قسمتیه که لباس سربازا اونا رو پوشیده و نمیتونه بدوئه و 1 نفرو هم میخوان وسط میدون دار بزنن . فکر کنم ما باید نجاتش بدیم .نقل قول:
Printable View
والا من بازی نمیکنم بچه برادرم بازی میکنه ولی ازش پرسیدم گفت 29% بازی رو رفته فکر کنم sequence 7 memory 3 یه قسمتیه که لباس سربازا اونا رو پوشیده و نمیتونه بدوئه و 1 نفرو هم میخوان وسط میدون دار بزنن . فکر کنم ما باید نجاتش بدیم .نقل قول:
این مرحله رو دیشب رد کردمنقل قول:
وارد میدون که شد سه جا هستش که روی زمین علوفه ریخته شده و با ایگل ویژن مشخص میشه باید به ترتیب بره روی اونا واسته و روی آخری که واستاد بعد بره اونجا که میخوان اعدام کنن و یارو رو بکشه
من چند تا سوال داشتم در مورد این بازی
1.مغازه هایی که نقاشی میفروشن غیر از نقشه گنج هاشون . خود اون نقاشی هارو اگه بخری به چه درد می خوره ؟
2.چرا این بازی گنجاش اینقدر کمه یول های داخلش ؟
3.بعضی از قسمت های شهرو که میخوای بسازی خیلی پول می خواد . از کجا بیارم اینهمه پولو ؟
مهم : من الان سکانس 8 رو تموم کردم و چزار از اون بالا پرت شد پایین . بعد اومد دوران حال و دزموند از انیموس اومد بیرون . انگار برق رفته و گویا احتیاج به یک پسورد دارن . اون سه نفر که دارن به اون دستگاه ها ور میرن
من باید با دزموند چیکار کنم ؟
مرسی دوست عزیز . تونست رد کنه .نقل قول:
1- فکر نمی کنم بدرد کاری بخوره.نقل قول:
3-من که پولم 99999999 بود در بازی راحت بودم با Cheat Engine.
---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------
این خارجیا هم میمیرن صحنه توی بازیشون نباشه. آدم جرات نمی کنه DVD بازی رو به کسی بده.نقل قول:
از راه پله بیا بالا جلوی خروجی ، روی دیوار پسورد رو پیدا می کنی (فکر کنم ویژنتم باید روشن باشه)نقل قول:
سلام
من هفت درصد از این بازی رو تموم کردم.تقریبا همونجا که Desmond باید یه سری power rerouter رو با استفاده از eagle vision پیدا کنه و یه چیزی رو بهشون وصل کنه.سه تا از اونها رو پیدا می کنم و دیگه هیچی نیست.
البته یکی از اون سه تا رو که وصل کردم،هنوز توی eagle visionروشنه و هروقت میرم طرفش جمله ی press any keyنمیاد.مشکل از کجاست؟
با تشکر
سلام
آقا یک دونه ویو پویت و یک دونه از اون مکان هایی که توش باید بری کلید پیدا کنی ( رومولوس ) هست که نمیتونم برم
رومولوس که اصلا در ورودیشو پیدا نمیکنم . یه جایی هست تقریبا شمال شرقی نقشه که سه تا خیمه سرخپوستی هم اونجا هست و تا 3-4 متری هم نردیک میشم اما اون درشو پیدا نمیکنم
ویوپوینت هم یک جایی هست تقریبا جنوب نقشه . یک جایی که داره از یک جایی آب میریزه تو چاه
اصلا جایی نداره ازش برم بالا . اطرافشم جای بلندی نیست که برم بالا ازش
راهنمایی کنید
یک سری سوال:
1.این ماموریت های خرسی همونای که از یک دریچه میره تو ..به چه دردی میخورن اخرش یک نامه پیدا میکنه..؟؟؟
2.ماموریت کریستینا یعنی چی؟ همون قلب شکسته
3
---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
زیر همون خیمه ها یک تالا هست ...ولی منم نمیتونم برم اونجا...نقل قول:
رومولوس که اصلا در ورودیشو پیدا نمیکنم . یه جایی هست تقریبا شمال شرقی نقشه که سه تا خیمه سرخپوستی هم اونجا هست و تا 3-4 متری هم نردیک میشم اما اون درشو پیدا نمیکنم
خودم پیدا کردم