یک میلیون و 90 هزار تومان بود با حمل و نصب رایگان ولی مثل اینکه توی این چند روز اخیر گرون شده. از نمایندگی هایی که توی سایت گلدیران زده دقیقشو بپرس.نقل قول:
Printable View
یک میلیون و 90 هزار تومان بود با حمل و نصب رایگان ولی مثل اینکه توی این چند روز اخیر گرون شده. از نمایندگی هایی که توی سایت گلدیران زده دقیقشو بپرس.نقل قول:
من خودم 2-3 ماهی هست که این tv رو خریدم . یه تاپیکم با عنوان 22A02 درست کرده بودم که اونجا به کمک راهنمایی دوستان اینو خریدم و الان میتونم بگم که واقعا" کیفیتش با خیلی از برندهای معروف تر بازار مثل lg و .. برابری میکنه و اگه کیفیتش رو از نزدیک ببینی خودت متوجه میشی. dvbt داخلی هم داره .نقل قول:
قیمت 3d led شارپ با سایر 3d led های خوب تقریبا" برابره ضمن اینکه پنلش ژاپنی هست و تکنولوژی کواترون که فقط در انحصار خودش هست رو داره و به عنوان هدیه یه بلوری پلیر 300 تومنی شارپ و 2 تا عینک 3D شارپ که رویهم 190-180 تومنه میده . در واقع این مدلش توی جشنواره حدود 500 تومن هدیه داره.نقل قول:
سلام
قیمت این تلویزیونها رو میخواستم
SAMSUNG LED 40D7770
SAMSUNG LED 40D6960
ممنون
d7770 از 46 به بالاست.نقل قول:
قیمت های نمایندگی مرکزی سامسونگ + هدیه :نقل قول:
نقل قول:
samsungcenter.ir/index.php?route=product/category&path=45_60
سلام.
اگه میشه قیمت روز این tv هارو بگید:
تلویزیون ال ای دی سه بعدی 42 اینچ 42LW45000 -- - LG
LED اینچ 42 --- 42LV55000--- LG---- Smart
chare.ir قیمت هاش به روزه.نقل قول:
از همونجا دیدم...ولی اینا هزینه انتقالم میکشن روش.تو بازار قیمت چنده؟نقل قول:
من 2-3 هفته پیش که چک کردم قیمت چاره با قیمت نمایندگی ها یکی بود. برای اینکه مطمئن بشی با نمایندگی هایی که تو سایت گلدیران هست تماس بگیر.نقل قول: