امکان دارهنقل قول:
مخرب میتونه با دستکاری مواردی که ویندوز از اونها برای استارت خودش استفاده میکنه باعث اینکار بشه
(البته ویندوز هم از فایلهای خودش بکاپ داره ولی خوب مخرب میتونه اینکار رو انجام بده)
پس امکانش هست :46:
Printable View
امکان دارهنقل قول:
مخرب میتونه با دستکاری مواردی که ویندوز از اونها برای استارت خودش استفاده میکنه باعث اینکار بشه
(البته ویندوز هم از فایلهای خودش بکاپ داره ولی خوب مخرب میتونه اینکار رو انجام بده)
پس امکانش هست :46:
اگه میشه آدرس چند سایت ویروسی برای تست فایروال کومودو بزارید
کسی ویروس win32.stily3 رو میشناسه ؟ ( میشه توضیحاتی در این مورد بدید )
کلی برنامه لازمه خودم رو تو یه فلش گذاشته بودم
به سیستم دوستم متصل کردم . وقتی آوردم روی سیستم خودم . کمودو ویروس رو که فایل autorun و یه فایل با اسم عجیب دیگه رو داشت شناسایی
میخواستم برنامه های لازم رو نصب کنم روی ویندوز جدیدم ( سیستم مغازه که کمودو آپدیت نصب بود )
مدام سند باکس و دیفتس و فایروال پیغام میدادن
عصبی شدم همه رو خاموش کردم چون به برنامه ها احتیاج داشتم
بعد از نصب برنامه ها و ریستارت کامپیوتر ، کند شدن سرعت سیستم رو حس کردم
بعد از چند دقیقه آپشن های کمودو دیفنس و سند باکس اتوماتیک خاموش شده بودند ( با وجود اینکه روشن کردم بعد از نصب برنامه ها )
در تمامی درایور ها ویروس autorun و فایله دیگه ای با اسم عجیب بود
کمودو شناسایی میکرد ولی برای حذف ریستارت میخواست که بعد از ریستارت هم پا بر جا بود
بعد از کار بیشتر دیدم که آیکون کمودو در نوار ابزار کلا پرید و خلاصه حس کردم که ویروسی شدم . آویرا نصبیدم آپدیت کردم چیزی رو شناسایی نکرد
آخر سر با دیسک بوت آپدیت جی دیتا از فضای بوت حدود 4 ساعت ویروس کشی کردم که حدود 700 تا ویروس رو و انواع تروجان رو شناسایی کرد
این بحث هیچی رو از ارزش های کمودو کم نمیکنه و من همچنان از کمودو استفاده میکنم . چون واقعا از روی نا اگاهی خودم ویروس رو اجرا کردم چون ویروس لعنتی خودش رو به فایل های setup برنامه ها چسپونده بود
سئوال ( چرا کمودو خود setup های که آلوده شده بود رو شناسایی نکرد ؟ ) ولی بعد از اجرا هشدار میداد ؟
باید قبول کنیم که کمودو باید امنیت فایل های خودش رو تامین کنه که افرادی مثل من از روی نا آگاهی دچار این مشکل نشن
امیدوارم تو نسخه جدید کمودو این مشکل بر طرف بشه
این مطلب رو اینجا نوشتم که هم حرف های جناب دکتر رو تایید کنم مبنی بر اینکه کمودو ضعف داره و هم حرفای دوستان دیگر رو که بیان کردن که مثل این میمونه با کارد آشپرخونه خودکشی کنیم
سلام دوستان
خیلی وقته نیومدم فزوم و الانم با گوشی اومدم.
تو این مدت انتی ویروس ها ویروس ها چیکار کردن نمی دونم.
چون با موبایلم نمی تونم همه ی صفحات قبلو بخونم.یکی از دوستان میتونه شسته و رفته نتایج رو بگه و مخصوصا نتایج کسپرسکای و واینکه تو ورژن جدیدش باگ ها برطرف شده یا نه؟
ممنون میشم جواب بدید
نقل قول:
سلام.
سینا جان.
کومودو خوب بوده برای شناسایی و جلوگیری از خرابکاریه ویروس بعد از اجرا.
نورتون هم که جناب batman
عزیز تست میکردن چه در صورت انلاین و افلاین نورتون از روی سونار خوب تشخیص میداد.
کسپرسکی هم به نوع خودش ویروس ها را شناخته و در صورت نشناختن دوستان بزرگوار ان را در سندباکس
اجرا و نتیجه را بیان میکردن.
و همین طور دوستان دیگری با اوست و اویرا و نود و جی دیتا و بیتدفندر هم تست میکردن که از انها هم باید تشکر کرد.
بله باگی فعلا در نسخه جدید دیده نشده به ان صورت و همه مشکلات قبلی نسخه های پیشین کسپر 2011 در این ورژن رفع شده و بهینه تر شده.
موفق باشید.
یکی بزاره دیگه..........نقل قول:
نقل قول:
این ویروس واقعا مخربه و حجم خیلی کمی هم داره. خیلی وقت پیش توی انجمن معرفی شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pw:123
وقتی مدیران ارشد کومودو هم جوابی ندارند
سلام
پس از چند روز گفتگو متوالی با مدیران ارشد سایت کومودو که تحت عنوان Global Moderator در سایت فعالیت میکنند
تونستم اکثرشون رو قانع کنم ... این موضوع سبب شد تا مدیر ارشد سایت سریعا با سازنده کومودو وارد شور بشه و پس از دو روز توجیحی براش پیدا کنه
چون جوابیه اصلا قانع کننده نبود دیگر بیخیال شدم چون دیدم بحث دیگه منطقی نیست و فقط کومودو کاربران رو مقصر میدونه!!!!!
بهرحال شرح ماجرا
محتوای مخفی: شرح ماجرا
سلام.یه فایل که خودم با ویژوال بیسیک 2010 روش کار کردم رو چند تا از انتی ویروس های مشهور از جمله Gdata , bitdefender و...
به عنوان تروجان میشناسن.در صورتی که این فایلی که من ساختم برای پیدا کردن جواب معادلات درجه دوم هست.
وای وقتی نتیجه ی ویروس توتال رو دیدم داشتم از خنده روده بر میشدم.چه False positive ضایعی دارن این انتی ویروسها
لینک فایل
نتیجه ی ویروس توتال:کد:http://up.--------.com/images/l1pv7bhw0telx1udxu3.rar
کد:http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1f9ca54c2b3fac2885b4e40518dcaa394c0751babd70fc7bbd05f6d6cc347513-1295073745
ممکنه اشتباه کرده باشند ولی اینو در نظر بگیرین که یه تروجان رو سیستم شما باشه و فایلهای کامپایل شده رو دستکاری کنه مخصوصا فایل های دات نت که تروجان حتی می تونه سورسشو هم تغییر بده ، پیشنهاد می کنم فایل رو برای آنالیز به سایت یکی دوتا آنتی ویروس معتبر ارسال کنید.نقل قول: