احتمالا یه مشکلی داره. ولی اصلا نگران نباش. ببرش گارانتی. خواستی خودم باهات میام.نقل قول:
Printable View
احتمالا یه مشکلی داره. ولی اصلا نگران نباش. ببرش گارانتی. خواستی خودم باهات میام.نقل قول:
ممنون اقا من نمیتونم ایدیتو ببینم اگه میتونی به من یسری بزن تو یاهو دم همه بچه ها گرم که واقعا منو شرمنده کردن . نتیجه این همه تلاش رو خدمتتون عرض میکنم :
هنوز لپتاپ بالا نیومده بعد از 10 ثانیه freez میشه حالم خفن گرفته هست واقعا اینم از شانس من 1380 لاخیدم فکر میکردم هیولاست واقعا حالمو گرفت میترسم گارانتی هم تعویضش نکنه (مطمعنم سخت افزاریه اخه بعضی وقتا 2 3 تا بوق ممتد میزنه و فریز میشه بعضی وقتا هم نمیزنه و فریز میشه )الان فقط منتظر نظر اقا مهران هستم یعنی به همین سادگی ؟ باور کنید نه ضربه خورده حتی تکونش هم ندادم!!!!!!!!! کسی نمیدونه این بوق مال چیه؟ اگه تو دسکتاپ بود که از رم هست درسته؟
آیا درایورهای نصب شده روی این لپ تاپ رو میشه توی هارد پیدا کرد و یک کپی از کلشون گرفت (برای روز مبادا!!!)
قبل از بالا اومدن ویندوز و بعد از دیدن ایسوس دکمه ی f2 رو بزن بعد بزن از روی ریکاوری (یا یه همچین چیزایی) بوت کنه دی وی دی هم نمیخواد ویندوزت میشه مثل روز اولنقل قول:
حسن جان واقعا به ما هم ضد حال خورد با این مشکلی که برات پیش اومد! البته باید دید واقعا داستان چی بوده چون حقیقتا بر مبنای تحقیقات و همینطور تجربیات حتی تجربه ی تبادل نظر تو همین تاپیک که اگر از اول شروع این تاپیک آمار بگیری خواهی دید که دست کم شاید 10 20 نفر این لپ تاپ رو خریدن و باهاش کار کردن و مشکل حادی نداشتن از جمله خود من و واقعا اسوس جزو برند هاییه که کمترین خرابی رو تو کل دنیا داره . واقعا مورد شما استثناست.
حالا من یه پیشنهادی دارم _البته بهترین راه مراجعه به گارانتیه مسلما و من این کار رو اگر خودم بودم امتحان می کردم_ شما وارد تنظیمات بایوس بشو اول یکبار تنظیمات کارخونه رو بازنشانی کن و تست کن ببین آیا از روی سی دی بوت میشه یا نه اگر نشد ببین ورژن بایوست چیه و از داخل بایوس ورژن 210 بایوس رو می تونی روش لود کنی . شاید باگی چیزی تو بایوس بوده باشه و درست بشه .
در مورد صدای بوق هم باید بگم مثلا تو پی سی وقتی مادر برد قبل از بوت تمام قسمت های سخت افزاری رو چک میکنه اگر یکی از قسمت ها دچار مشکل باشه و اوکی نباشه مادر برد چند تا بوق پشت سر هم میزنه و عملیات بوت متوقف میشه و مسلما تو لپ تاپ هم این مراحل تست سخت افزار انجام میشه و اگر قبل از دیدن لوگوی اسوس این بوق ها رو شنیدی احتمالا ایراد سخت افزاریه ولی اگر در حین ور رفتن و زدن دکمه ی اف 9 و این برنامه ها بوده فکر نمی کنم ایراد سخت افزاری باشه.
حالا نتیجه ی کار رو بگو اینجا تا ان شاالله با خبر درست شدنش بقیه ی بچه ها هم شاد بشن.
===============
رهنمون جان چرا از درایور های نصب شده؟ شما هم دی وی دی ریکاوری داری هممی تونی از سیستم ایمیج تهیه کنی و هم می تونی بطور دستی بک آپ بگیری و درایور های نصب نشده هم که موجوده می تونی دوباره نصب کنی . چون درایور نصب شده بدون وجود تنظیمات رجیستری که در حین نصب اعمال میشه به درد نمی خوره.
سلام دوستان ممنون از این همه نظر لطفتون . و اینکه من با اقای babakwind اگع اسمشونو درست بگم صحبت کردم والا به خدا نمیدونم چش شده تا همین 6 ساعت پیش bios میومد بالا و میتونستم تعیین کنم که کدوم درایو بوت بشه الات تا میزنم bios میگه password بده هر چی میزنم قبول نمیکنه من اصلا خودم پسوردی بهش نداده بودم پسورد هم asus هم n61jq رو تست کردم اصلا قبول نمیکنه چند بار هم که اشتباه میزنم رستارت میشه . اگه تو بایاس هم نرم f2 کار نمیکنه دارم میرم گارانتی دعا کنید تورو قران سرم بازی در نیارن جوابشو میام میزارم اینجا. دم همتون گرم
عجب حکایتیست ! حسن جان تنها نیستی ما هم با تو ایم ! مخصوصا من هم برای همراهی زدم لپ تاپم رو پکوندم :دی :))
دوستان بعد از زدن پسا قبلی یه چیزی تو مغزم هی وینگ وینگ می کرد که دوباره بایوسم رو برگردونم به ورژن 210 و مثل دفعه ی قبل از توی خود بایوس و گزینه ی ایزی فلش اقدام به این کار کردم که چشموتون روز بد نبینه...
زدم فابل لود بشه و از پای میز بلند شدم و برگشتم دیدم لپ تاپ خاموشه که طبیعیه چون بعد از انجام آپدیت بایوس خودش خاموش میشه ... اما وقتی روشن کردم در کمال ناباوری روشن نشد یعنی بطور دقیق تر روشن شد اما بعد از چند ثانیه بدون دیدن هیچگونه اطلاعاتی دوباره خاموش شد و چند بار امتحان کردم همینطور بود و یا حد اکثر روشن میشد اما هیچی بالا نمی اومد! صفحه ی سیاه...
حالا اگر دوستان اطلاعاتی درباره ی بایوس و اینکه چطور میشه سخت افزاری دوباره بازنشانی کردش محبت کنه راهنمایی کنه! و خلاصه منم باید لپ تاپ رو بزنم زیر بالم و ببرم گارانتی منتها من شهرستانم و باید ببرم تهران... خلاصه کلی تو دردسر انداختم خودمو :دی
عاقبت ور رفتن با بایوس همینه باقی دوستان ببینن عبرت بگیرن!
======
جواب ایمیلم هم به اسوس اومد . نوشته بود دانگرید کن :دی حالا می تونم بگم شما گفتین منم دانگرید کردم اینجوری پکیده :))
این سوالم بود:
Hi
My problem is about the new version of BIOS software that has been released on
Asus site for my Notebook it is 212 . I up dated my bios with this new version but I
think it made my laptop temperature 5 or 10 C degree warmer ! and I hear its FAN
sound that rotate faster ! some other friends that up dated their BIOS have the same
problem.
I wanted to say this problem to ASUS technical team that may they pay attention to this
problem and I hope u release new BIOS version that fix this problem very soon!
thank u for your attention
Ali
اینم متن جواب :
Dear Valued Customer,
Thank you for contacting ASUS Customer Service.
My name is May and it's my pleasure to help you with your problem.
For this issue, I suggest you to downgrade the BIOS for a try. The procedure is similar to upgrade procedure. You can refer to the attached file.
You can download the earlier BIOS from ASUS website.
==========================کد:http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=N61Jq
منتظر امداد دوستان هستم !
عجب حکایتیست ! حسن جان تنها نیستی ما هم با تو ایم ! مخصوصا من هم برای همراهی زدم لپ تاپم رو پکوندم :دی :))
دوستان بعد از زدن پسا قبلی یه چیزی تو مغزم هی وینگ وینگ می کرد که دوباره بایوسم رو برگردونم به ورژن 210 و مثل دفعه ی قبل از توی خود بایوس و گزینه ی ایزی فلش اقدام به این کار کردم که چشموتون روز بد نبینه...
زدم فابل لود بشه و از پای میز بلند شدم و برگشتم دیدم لپ تاپ خاموشه که طبیعیه چون بعد از انجام آپدیت بایوس خودش خاموش میشه ... اما وقتی روشن کردم در کمال ناباوری روشن نشد یعنی بطور دقیق تر روشن شد اما بعد از چند ثانیه بدون دیدن هیچگونه اطلاعاتی دوباره خاموش شد و چند بار امتحان کردم همینطور بود و یا حد اکثر روشن میشد اما هیچی بالا نمی اومد! صفحه ی سیاه...
حالا اگر دوستان اطلاعاتی درباره ی بایوس و اینکه چطور میشه سخت افزاری دوباره بازنشانی کردش محبت کنه راهنمایی کنه! و خلاصه منم باید لپ تاپ رو بزنم زیر بالم و ببرم گارانتی منتها من شهرستانم و باید ببرم تهران... خلاصه کلی تو دردسر انداختم خودمو :دی
عاقبت ور رفتن با بایوس همینه باقی دوستان ببینن عبرت بگیرن!
======
جواب ایمیلم هم به اسوس اومد . نوشته بود دانگرید کن :دی حالا می تونم بگم شما گفتین منم دانگرید کردم اینجوری پکیده :))
این سوالم بود:
Hi
My problem is about the new version of BIOS software that has been released on
Asus site for my Notebook it is 212 . I up dated my bios with this new version but I
think it made my laptop temperature 5 or 10 C degree warmer ! and I hear its FAN
sound that rotate faster ! some other friends that up dated their BIOS have the same
problem.
I wanted to say this problem to ASUS technical team that may they pay attention to this
problem and I hope u release new BIOS version that fix this problem very soon!
thank u for your attention
Ali
اینم متن جواب :
Dear Valued Customer,
Thank you for contacting ASUS Customer Service.
My name is May and it's my pleasure to help you with your problem.
For this issue, I suggest you to downgrade the BIOS for a try. The procedure is similar to upgrade procedure. You can refer to the attached file.
You can download the earlier BIOS from ASUS website.
==========================کد:http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=N61Jq
منتظر امداد دوستان هستم !
میگم من شانسم گفت ها.چون داشتم بایوس 202 را دانلود میکردم که نصب کنم که شما این پستو زدی .شانسم گفت که شما زد پست زدی.من بایوسم 212 هست و وقتی تست پایداری میگیرم دما سی پی یو در حالت استفاده 100% به 92 در جه رسید.:18:واقعا" خطرناکه.حالا سی پی یو تا 100 درجه تحمل میکنه. بقیه قطعات که تحمل این دما را ندارند. میگم این لپ تاپ به درد چای دم کردن میخوره. آب را جوش میاریم و چای را دم میکنیم:27:.نقل قول:
حالا این مشکل دما را چه کنیم؟دانگرید هم که بکنیم میپکه.چه کنیم؟همون بایوس 209 خیلی عالی بود.
بله دیگه! از این خطرات هست در این کار البته من موقعی که به 202 دانگرید کردم که مشکلی نداشت ... موقعی دوباره به 210 خواستم برگردم این مشکل ایجاد شد ... و البته تقصیر خودمه دیگه ور رفتم زیادی...
کلا همونطور که هشدار داده بود روی سایت اسوس و همه یاهل فن هم میگن _و ما گوش ندادیم :دی_ بهتره تا مشکل سخت افزاری و یا عدم هماهنگی با درایور پیش نیومده دست به بایوس نزنیم چون عملا هیچ تاثیر عمده ای در چرفورمنس سیستم نداره آپگریدش...
حالا به همین آقای می ایمیل زدم ببینم چه راهنمایی ای میکنه..
اگر پی سی بود ههزار راه بود که آدم ریست کنه بایوس رو نمی دونم ایا این بایوس بک آپ سخت افزاری داره و چیکار باید کرد باهاش ... از طرفی به گارانتی هم اعتمادی نیست که سخت افزارش رو دستکاری نکنن...
داستانی شد این قضه :41: