:31::31:نقل قول:
نمی دونم تویه این چندین صفحه چه صحبت هایی شده اما خب نظر خودم رو می گم ...
قابل حدس بود که ایران بعد از 3 تا برد و با یک باخت دوباره همه همه چیز رو فراموش کنن !! قطبی بشه مربی آماتور و آنالیزور و ... بازیکنان بشن بی غیرت و .... !! انگار نه انگار همین تیم 9 امتیاز گرفته بود !
امروز تیم ما 0.1 تیم همیشگی نبود ! دلیلشم این بود که کره واقعا عالی بود !! همه فضا ها رو بسته بود ، بسیار دقیق بازی کرد . از طرفی قبول دارم بازیکنان ما هم مثل بازی های قبل با طراوت نبودن . نکونام ضعیف ترین بود و فقط اون ضربه آزاد رو خوب زد . تیم ما تاکتیک داشت اما نتونست پیادش کنه و کسی کم کاری نکرد ، همه زحمت کشیدن اما با هر مربی تویه این شرایط از پس این کره بر نمی اومدیم ! رویه کاغذ و قبل از بازی همه امیدوار بودن اما دیدیم که تویه میدان شرایط چطوری رقم خورد !
کره عالی بود !
بیایم اگه قرار فوتبالمون پیشرفت کنه از خودمون شروع کنیم ! حرفه ای فکر کنیم ! حرفه ای رفتار کنیم !
من مقصر نا کامی های ایران رو طبق نظر سنجی فوق فدراسیون فوتبال می دونم ! تا وقتی آدمی به این پوست کلفتی مثل کفاشیان با خیال راحت به صندلی خودش تکیه زده و به خیال راحت حرف می زنه فوتبال ما به جایی نمی رسه ! فکر می کنن با آوردن مربی خارجی همه مشکلات فوتبال ما حل میشه ! تا وقتی زیر ساخت ها درست نشه ، تا وقتی برنامه ریزی ها ، تا وقتی نگرش ها تغییر نکنه همین آش و همین کاسه !