آخه واقعی یعنی چی؟ پارس آنلاین روی 128روزانه 250کیلوبایت هم داده، با ماهی 15تومن، اینها واسه 1مگ 23تومن میدیم،تازه سرعت واقعی!! شبانه پارس سرعتش یه ذره کمتره اما ساعتش بیشتره، با 128 بیشتر از 1مگ من میگیرن!
Printable View
آخه واقعی یعنی چی؟ پارس آنلاین روی 128روزانه 250کیلوبایت هم داده، با ماهی 15تومن، اینها واسه 1مگ 23تومن میدیم،تازه سرعت واقعی!! شبانه پارس سرعتش یه ذره کمتره اما ساعتش بیشتره، با 128 بیشتر از 1مگ من میگیرن!
احتمالاً مشکلی هستش که سرعتها اینطوری شده، اما واقعاً همه جوره سرویس پارس بهتره
این کاهش سرعت هر چندوقت یبار پیش میاد. احتمالا تا آخر شب درست میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا به داد شبانه برسه :5:
بعله بعله...
4341 مربوط به نمیدونم چیشیه 2 مرکز خاتم می باشد،تمامی پورتها تکمیل بوده و 8-9 ماهی میشه مرکز مشکل داره و نمیتونن پورت اضافه کنن
واقعا خوشحالیم
مرده شور خودشون و فیبر نوریشونو همه رو با هم ببرن
خیر سمون پروژه داریم این ترم
سرویسش خوبه ولی بعضا قروقاطی هم میزنه بخصوص در زمینه پینگ ! مثلا سرعت پارس رفیق من میگفت تو ایام عید رو 4kb بوده ...نقل قول:
از من هم پیش شماره ام 434 هست شهریور پارسال که تقاضا دادم حدود یک ماه منتظر پورت بود تا خالی شد یعنی اولا مهر بود که اینترنتم وصل شد.. دلیلش هم شاید می تونه این باشه که این منطقه زودتر از بقیه جاها فیبر نوری شده و کاربراش هم زیادتر هستند ... یعنی اینترنت خورش زیاده.. و براحتی پورت خالی نمی شه..و جاخالی هم برای زدن پورت نداره..پس باید منتظر بمونی ..:whistle:نقل قول:
اون زنیکه که میگفت مشکل داره اون بخش مرکز رقم چهارم شمارت چیه؟ من 2ماه دیگه بیشتر اصفهان نیستم.بخوره تو سرشون ما که عادت داریم به بدشانسی
دوستان سرعت شبانه اکانت 1 مگ چقدره ؟
512 چی ؟
ارزش داره برم 1 مگ بگیرم برای شبانه ؟