سلام
من يك پروژه ساده با تريگر در يونيتي ساختم ولي تريگر كار نميكنه .
لطف كنيد پروژه را نگاه كنيد ببينيد مشكل از كجاست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
من يك پروژه ساده با تريگر در يونيتي ساختم ولي تريگر كار نميكنه .
لطف كنيد پروژه را نگاه كنيد ببينيد مشكل از كجاست.
تلمبه جان شما هم که کلا فروم رو کردی چت روم ... بابا یه بار پرسیدی جوابتم گرفتی حالا خوبه تشکرم کردی.نقل قول:
حالا اومدی دوباره میپرسی ... یعنی چی آخه.:13:
سلام.نقل قول:
خب بد نبود یه توضیح هر چند مختصر درباره این کار میدادید ببینیم اصلا قراره چه اتفاقی توش بیفته که نمیفته.
ولی در کل من نگاه کردم دیدم کدهای مربوط به Trigger درست نبود.
تو فانکشن OnTriggerEnter باید یه متغیر از نوع Collider تعریف کنید که نکردید.
البته تو یه فانکشن دیگه این کارو انجام دادید.
در کل اگه توضیحی در مورد کارتون ندید خب نمیشه تشخیص داد مشکل از کجاس.
بچه ها برای ساخت یه طناب خوب و انعطاف پذیر توی یونیتی چه راهی رو پیشنهاد میکنید ؟
به غیر از joint کردن آبجکت ها و استفاده از rope script package.
سلامنقل قول:
كار اصلي خيلي سادست ، يك جعبه داره به سمت راست ميره و در رويداد تريگر من يك متغيير را false كردم كه اين متغير هنگام false شدن نبايد به سمت چپ حركت كنه .
در ضمن من از متغير Collider در تابع تريگر استفاده نكردم چون نيازي بهش نداشتم.کد:void OnTriggerEnter ()
{
trigger.moveLeft = false;
}
خب چه جوری تشخیص بده که منظور شما کدوم تریگره ؟نقل قول:
سلام
كار اصلي خيلي سادست ، يك جعبه داره به سمت راست ميره و در رويداد تريگر من يك متغيير را false كردم كه اين متغير هنگام false شدن نبايد به سمت چپ حركت كنه .
فک میکنم بهتر باشه بهش تریگر رو معرفی کنید.
یه tag به آبجکت بدید و بعدش بگید اگر تگ آبجکت collider برابر با ایکس باشد (مثلا) این متغیر رو فالس کنه.
ممنونم از كمكتان ولي ...نقل قول:
مساله اصلي اينه كه : من اصلا كار ندارم كي به اين collider ما برخورد كنه ، مي خوام هر تريگري به collider ما برخورد كرد اين تابع اجرا بشه ، همين . مشكل اينجاست كه اصلا اين تابع اجرا نميشه .
اين كجاش اشكال داره ؟؟کد:void OnTriggerEnter ()
{
trigger.moveLeft = false;
}
خب تا اونجایی که من میدونم حتما باید کولاید براش تعریف بشه بلاخره باید تشخیص بده با چه تریگری برخورد انجام شده.نقل قول:
هر تریگری هم که قراره این کارو تو بازی انجام بده باید تگ یکسان با هم داشته باشن.
الان نمیتونم تست کنم حتما فردا تستش میکنم.:12:
همانطور كه گفتيد من عمل كردم
ولي باز هم تابع تريگر كار نكرد ، پروژه اصلاح شده را دريافت كنيد.کد:void OnTriggerEnter (Collider otherObject)
{
if (otherObject.gameObject.tag == "trigger")
otherObject.gameObject.transform.renderer.enabled = false;
}
کلا موارد غیر عادی در پروژه ی شما زیاد دیده شد ، لطف کنید مبانی ادیتور یونیتی رو مطالعه کنید.
تریگر جز در کد باید تو ادیتور تعریف بشه ، به آبجکت الصاق بشه ، چی کار میکنی شما؟
این پروژه شما ، ببینش نا متوجه بشی.