این مخابراتی ها هم عجب آدم های ... هستند :20:
آخر ماه که میشه پنل رو خراب میکنند تا ملت نفهمند چقدر حجم دارن و دانلود نکنن یه وقتی ...!
Printable View
این مخابراتی ها هم عجب آدم های ... هستند :20:
آخر ماه که میشه پنل رو خراب میکنند تا ملت نفهمند چقدر حجم دارن و دانلود نکنن یه وقتی ...!
نه دوست عزیز. آخرین روز هرماه پنل ثابت میشه و شما هرچقدر که بخواین میتونین دانلود کنین!!نقل قول:
من اونموقع که مخابرات مخابرات داشتم 10بار این کارو امتحان کردم واز ترافیکم کم نشده.
تا میتونین دانلود کنین!
درسته شما روز اخر هر ماه هر چقدر دانلود کنید پنل ثابت میمونه ولی دو روز که از ماه جدید گذشت برید مصرف ماه گذشتتون رو چک کنید، میبینید که تا اون کیلوبایت اخرشم محاسبه کردن؛ پنل ثابته ولی همچنان کنتر میندازه...نقل قول:
الانم دو روزه که وارد پنل میشه ترافیک رو نمیزنه،همه ی اینا از ترفندها ی مخابرات برای دزدی و خالی کردن جیب مردم
نقل قول:
من چندبار این کار رو امتحان کردم روز بعد که پنل رو چک می کردم(قسمت خلاصه گذارش) نه از حجمم کم میشد نه ترافیک مازاد داشتم. خلاصه یه پنج گیگی میزدیم توو رگ:31:
خود مخابرات هم میدونه که سیستمشون چنین باگی داره!!
بعید هم نیست,شاید تا حالا برطرفش کرده باشن
کاملا تایید میشه.تنها دلیلی که مخابرات رو برام قابل تحمل کرده بود، همین باگ عالیش بود.نقل قول:
برا منم اصلا حجمی کم نمیکرد!یادش بخیر...
خوب همه دوستان مخابراتی مثل من این باگ رو میدونستن و تو این چند ماهه هم صداش رو در نمی آوردیم که قضیه بسته بمونه یه جوری ولی امروز مشکوک میزنه من امروز رو ریسک نکردم البته 3 گیگ از حجم این ماهم مونده بود دیروز مصرفش کردم.به نظرم می خوان تلافی اون 5 ماهه که استفاده کردیم در بیارن.در کل اگه این باگ هنوز وجود داشت دوستان لطف کنن رو این قضیه زیاد مانور ندن...
خوبی وحید جان؟نقل قول:
چرا من قبلا صداشو دراوردم :31:
البته خود مخابرات این قضیه رو میدونه.و میدونه که چه پنل پیشرفته ای هم دارن!!!
شاید خواستن بترسونن که کسی دانلود نداشته باشه شایدم از دیروز واقعا پنل ثابت بوده و از حجما کم نمیشده. ولی در کل ریسکش بالاست!!!!
مخلص داش وحید.نقل قول:
آره بابا.کمال چند ماه پیش مطرحش کرد!!!
در کل حتی با وجود این باگ هم مخابرات دیگه به درد دانلود سنگشن نمیخوره.
نقل قول:سلام بر حامد و کمال عزیزنقل قول:
خوبین شما
آره این مخابرات خیلی هفت خط تشریف داره یادمه موقعی که نا محدود رو برداشتن در چه سطحی اطلاع رسانیشون بود که من مجبور شدم 170 تومن بابت ترافیک مازاد بدم به هر حال 4 یا 5 گیگ اصلن دیگه نمی ارزه که بخوای 10 تومن هم بابتش پول بدی اگه باگی که افتاده بر طرف شده باشه...
پنل مخابرات از 29 بهمن ترافیک اسفند رو اعمال کرده.