سلام راستش من تا دیروز گیج بودم الان فهمیدم گیج ترم شدم!توی این انبوه مدلها با این اختلاف قیمتهای کم واقعا تصمیم گیری برام سخته بخصوص که نمیدونم اصلا میخوام با لپ تاپم چیکار کنم!!
خوب با کلی کلنجار رفتن با خودم تونستم اولویت هامو مشخص کنم واینا چیزایی هست که دوست دارم:هارد حداقل 320 -مانیتور حداقل 15-بتونه dvdرو رایت کنه حداقل - خیلی سنگین نباشه - یکمی هم خوشگل باشه یعنی 1520 نباشه حداقل!-کیبوردش راحت باشه+نور مناسب - و یه سری چیزایی که هر لپ تاپی داره بلوتوث وایرلس ....باتریش 3 ساعت به بالا -گرماش ادمو نسوزونه!
اما موردی که واقعا منو گیج کرده:گرافیک من نمیدونم مثلا تفاوت 4570 با 240 یا 4650 چقد زیاده ولی فکر کنم کسایی لپ تاپ واسه بازی میخره باید به فکر 9600 یا 260 اینا باشه!من انتظارم از گرافیکش اینه که محیط ویندوز نرم اجرا بشه بازیهایی مثل shift grid pesرو متوسط قابله بازی باشه و یه کمی هم فتوشاپ و کتیا و کانورت البته به لطف کامپیوتر قدیمیمون صبر ایوب دارم مثلا لازم نیست یه ویدیو اچ دی رو تو30 دقیقه کانورت کنه
یه چیزه دیگه دوست دارم مونیتورش شفاف باشه و خودمو توش نبینم!اگه فول اچ دی باشه که خیلی عالیه ولی چون من تا حالا با این رزولوشن تو لپ تاپ کار نکردم نمیدونم تو این سایز اصلا اچ دی معنی میده یا نه!؟
همین دیگه رمشم بالا باشه و بودجه هم نهایتا 1400 خواهشا رو به پایین حرکت کنین!ولی اگه ارزش داشت به هر حال اولین و اخرین خریدمه دیگه یکمی بالاتر ایراد نداره
این لپ تاپو واسه حداقل 3 سال میخوام بعد این که کاراییم در حد همینایی هست که نوشتم شاید کارای گرافیکیم بیشتر شه ولی بازی نه!نمیدونم نیازی به این کانفیگای بالا هست یا نه؟بعد اون لپ تاپی که تو امضای جناب biostarهستش الان چنده؟میدونم خیلی طولانی شد اخه دانشجو هستمو نمیتونم زیاد بیام انجمن واسه همین گفتم یه دفعه همه چیزو بگم که شمام راحت تر باشین.خیلی ممنون ازین که وقت میزارین واسه کمک به دوستانتون:40::11::10: