سعید جان این رامی که معرفی کردید ظاهرش مثل HTC نیست که. واقعیتش من نمی خوام ظاهر گوشیم زیاد عوش شه.نقل قول:
سعید جان این رامی که معرفی کردید ظاهرش مثل HTC نیست که. واقعیتش من نمی خوام ظاهر گوشیم زیاد عوش شه.نقل قول:
سلام
ای8000بدون گارانتی440000تومان خوبه؟طبقه4علائدین
نقل قول:
نه . یه رام سبک و عالی مال خود امنیا2
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
نقل قول:
خیلی عالیه
راهنمایی شما کامل و فراتر از حد انتظار بود آقای saeedm1727, ممنون!!!نقل قول:
لطفا کسایی که این گوشی رو داشتن راهنمایی کنن که مشکلات نرم افزاری این گوشی مثل پریدن مموری جدی هست یا نه؟
منم بلاخره ویندوز 6.5 نصب کردم :31:
با این core player بیشتر کلیپ ها گیر می کنه ، پلیر خود گوشی خیلی بهتر از اینه !! :41:نقل قول:
.net هم فهمیدم چرا نصب نمیشه ، چون active sync موجود در سی دی گوشی روی ویندوز 7 نصب نمیشه
کسی لینک دانلود active sync برای (windows 7 (64bit داره ؟
دوست من چون هنوز دلیل پریدن مموری مشخص نیست نمیشه جواب قطعی رودادنقل قول:
به جز چندتا باگ مشکل دیگه ای نداره که اونم با ابدیت رفع میشه
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
مال من دقیقا رو ویندوز 7 64 بیتی نصبه مشکلیم ندارمنقل قول:
net با خود گوشی باید نصب کنی active sync نمی خواد
تو ابدیتای جدید فریمور که اصلا net نمی خواد
مال من پرید اولش خیلی ناراحت شدم ولی خدمات بهم توضیح داد که این فقط یه باگ کوچیک در رامی اولیه هست که روش نصبه با رام جدید بهم تضمین دادن که به هیچ عنوان این اتفاق نمیفته. گیرم بازم افتاد یه رام جدید رفعش می کنه.نقل قول:
اینجا خودم دیدم که هیچ کاری غیر از تعویض رام نکردن. اصلا جای نگرانی نیست.
من از سایت ماکروسافت دانلودش کردمنقل قول:
یه سرچ بزنی پیدا میکنی
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
ولی یکی از بچه ها خوب گفتا
چرا خود سامسونگ یا میکروب سافت (:دی) هیچ رام اوریجینال نزاشتن و فقط زرت زرت گفتن آپدیت میشه به 6.5 ؟؟؟
از دوستانی که این گوشیو دارن لطف کنن معایب گوشیو بگن..
صدای اسپیکرش چطوره؟
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
و کیفیت صفحش..
کیفیت صداش خیلی خوبه ، ولی صداش زیاد بلند نیست و معمولیهنقل قول:
کیفیت صفحه نمایشش هم محشره !
باتریش هم خیلی شاخه ! می تونی بدون نگرانی از خالی شدن باتری چندین ساعت فیلم با گوشیت نگاه کنی
دو تا عیب عمده ای که داره :
1- روی صفحه نمایشش خش میافته ، که با خرید لایه محافظ به راحتی حل میشه
2- بعضی از گوشی ها باگ دارن و مموری داخلی گوشی می پره ، که به راحتی با نصب رام جدید این حل میشه (اطلاعات داخل مموری هم از بین نمی ره )