نقل قول:
دوست عزیز فولدر های که فارسی هست رو برعکس نشون میده
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز فولدر های که فارسی هست رو برعکس نشون میده
WD Elements Play با زیرنویس فارسی مشکلی نداره؟؟
یک سوال چه جوری میشه اون هارد یک ترا رو پر کرد؟؟ با یک فلش هی توش بریزیم یا با یک هارد خارجی؟؟!!!
هارد از توی مجموعه قابل شدن هست؟؟
اصلا کسی با این محصول کار کرده؟
نقل قول:پس ورژن قبلیش خیلی بهتر بود!!!:31:
دوستان من یه دستگاه میخوام همه فرمتی پخش کنه و تمام زیرنویس های فارسی رو اجرا کنه مدل و قیمت بدین
با تشکر
سلام دوستان
من از وقتی دستگاهم رو به آخرین Firmware آپدیت کردم خیلی مشکل پیدا کرده. خیلی طول میکشه هارد رو بشناسه و خیلی زیاد هنگ میکنه . مثلا میخوام dvd ببینم تا روی فایلش کلیک میکنم هنگ میکنه و هیچ کدوم از دکمه های ریموتش کار نمیکنه و باید یا از برق بکشم یا چند دقیقه صبر کنم تا خودش ریستارت بشه. شماها از این مشکلات نداشتید ؟؟ آپدیت جدید کی میاد ؟
با سلام
دوستان چند تا سئوال داشتم که اگه لطف کنید ممنون میشم:
1) ظاهرا" این پلیر هاردهای چند پارتیشنی رو نمیشناسه و فقط یک پارتیشن رو میشناسه! درسته؟ حقیقتش من یه هارد 1 ترا دارم که 5 تا پارتیشن داره ولی دستگاهم فقط یه پارتیشن رو میشناهسه. میخواستم بپرسم آیا راهی وجود داره که باقی پارتیشنها رو هم بشناسونم؟
2) بعضی از کلمات در زیرنویس فارسی از هم باز شده پخش میشن! (به صورت حروف مجزا) برای حل این مشکل چکار باید بکنم؟
3) آیا امکان جلو بردن فیلم برای تایم خاصی وجود داره؟ چه جوری (فرض کنید میخوام برم روی یه دقیقه خاص از فیلم مثلا" چه جوری میتونم برم روی دقیقه 45 فیلم؟).
4 ) دوستان چه جوری میشه زیرنویس رو بالا , پائین برد؟ بعضی وقتها بعضی زیرنویسها زیاد پایین هستند و کامل پخش نمیشن میخواستم یه مقدار تغییر مکانشون بدم.
با سپاس فراوان
رضا
سلامنقل قول:
من این دستگاه را خردیم
زیرنویس فقط sub نشون میده.اگه srt داری با برنامه داخل کامپیوتر میتونی به sub تبدیلش کنی.
مثل مدل لایو ابدیت براش نمیاد فقط یه ابدیت من دیدم اونم برا سال پیش بود.
درود
پلیر یکی از دوستان بنده WD Elements play هست .
میخواستم بدونم فریمورش رو از کجا میتونم دانلود کنم و اینکه در این مدل مشکل زیرنویس فارسی رفع شده ؟
سلام. من می خوام WD TV Live HD Media Player رو بخرم و چند تا سوال داشتم :
1-- آیا این دستگاه میتونه ایمیج فیلم رو بخونه (فرمت ISO) و در صورت پخش منوی فیلم رو هم نشون میده یا نه ؟
2-- بالاخره مشکل زیرنویس حل شده یا نه ؟
3-- تو پخش فایل های 1080 با حجم بالا افت فریم یا ریپ داره یا نه ؟
4-- آیا دی وی دی درایو اکسترنال رو ساپورت می کنه ؟
5-- به نظر شما مشکل این دستگاه چیه ؟
1- بلينقل قول:
2-همه مدل حل شده با آپديت
3-من تا 5 گيگ تست كردم خوبه
4-نه
5-هيچي