بچه ها کسی یک مسنجر خوب سراغ نداره برا این گوشی؟ من چند تا نصب کردم کار نمیکنه میگه یوزر و پسوردت اشتباهه
بچه ها کسی یک مسنجر خوب سراغ نداره برا این گوشی؟ من چند تا نصب کردم کار نمیکنه میگه یوزر و پسوردت اشتباهه
چرا داره خوبشم داره :دینقل قول:
من اینترنت گوشيرو فقط برای همين مسجنرش فعال کردم. يه برنامه ای هست به اسم SH Messenger ، تقريبا جزو معروف ترين مسنجر ها هست ، تو انجمن جاوا هم ميتونی لينکای آخرين ورژنشو پيدا کنی ، نرم افزار رو دانلود ميکنی ، تو سايتش خيلی راحت ثبت نام ميکنی ، بعدش با گوشی با هر آی دی که خواستی ميتونی آنلاين بشی
از اپرا بيشتر معتاد ميکنه :دی :40:
ممنون ebuddy نصب کردم مشکلی نداره
تو سایتشم عضو شدم لمسی هم هست خوبه .
دوستانی که از sh messenger استفاده کردن :
برنامه براشون فول اسکرین میشه ؟
کیبورد مجازی گوشی موقع تایپ کجا میاد ؟
کلا میشه راحت باهاش نوشت ؟ ( با کیبورد مجازیش ؟ )
من از Nimbuzz استفاده میکنم..(فکر نمیکنم جایزه داشته باشه..من بخاطر کیفیتش استفاده میکن:دی)نقل قول:
(خودم کیبرد مجازی این رو حذف کردم:27:)
نقل قول:
کد:http://s81.eu.rapidbaz.com/get/_Chbb/Nimbuzz.jar
Downloadنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/187237657/a5fd6f5e/Nimbuzz.html
setup
launch
Creat a new account
بعدش یورز و پسورد (هرچی عشقتون کشید:دی)میزارین براش...................................در آخر هم Id و Pass (یاهو یا...) رو مشخص میکنید.......بعدش هم مینویسه Connecting و بعدش Checking Contact List و تمام....
:19:
پس چه جوری باهاش تایپ میکنی !؟نقل قول:
خوب دوستان امروز رفتیم شورای حل اختلاف، دراومد متشاکی یه خانمه! :دی (البته اون در اصل آخرین خریدار گوشی بوده دیگه از شانسش....:دی). حالا سه شنبه باید برم دادسرا تازه بعدش که نیابت گرفتم برم سمنان! :19:
پی نوشت: پست شماره 1936 من شد پست شماره 1937 تاپیک کوکی! :دی
سلام یک مسنجر میخوام مصرفش کم باشه و کیبرد افقی هم داشته باشه .راستی با کوکی اومدم
من ebuddy کار می کنم، مشکلی ندارم....نمی دونم نرخش چه جوریه ولی کیبورد کامل داره و...نقل قول:
سلام یک مسنجر میخوام مصرفش کم باشه و کیبرد افقی هم داشته باشه .راستی با کوکی اومدم
منم با همونم ولی کیبرد کامل نداره که:18: معمولی داره و وقتی هم که میچرخونم کیبرد کاملش نمیاد:41:نقل قول:
چجوریه؟
آخرین نسخش هم هست.
دو دقیقه هم با اینرتنت همراه اول رفتم 700 تومن کم کرد.:31:
ولی چه میکنه این ایرانسل:21: