GIGA 770T-UD3Pنقل قول:
من اين مادربورد Ga MA770 TA -Ud3 رو تو بازار پيدا نكردم ، كدوم مدل از گيگا رو بگيرم كه قيمتش زير 120 باشه و براي اور كلاك هم خوب باشه و 8+2 فاز هم باشه ؟
Printable View
GIGA 770T-UD3Pنقل قول:
من اين مادربورد Ga MA770 TA -Ud3 رو تو بازار پيدا نكردم ، كدوم مدل از گيگا رو بگيرم كه قيمتش زير 120 باشه و براي اور كلاك هم خوب باشه و 8+2 فاز هم باشه ؟
نقل قول:
اصلا تو بازار نیست! :18:
از صبح تا حالا کل پایتخت و بازار رضا رو زیرو رو کردم هیچ کس نداشت! اصلا می گفتن تو بازار نیست!
حالا موندم از کجا بگیرمش! :5:
نقل قول:
اصلا تو بازار نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از صبح تا حالا کل پایتخت و بازار رضا رو زیرو رو کردم هیچ کس نداشت! اصلا می گفتن تو بازار نیست!
حالا موندم از کجا بگیرمش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز پارت اول این بار بسیار کم بود شخصا به خودم 5 تا دونه رسید تا بار بعدی باید 1 ماهی صبر کنی
مدل ma-770t-usb3 حدود 110-119 تومنه مدل خوبیهنقل قول:
8+2 فاز نیست.... :20:نقل قول:
مدل ma-770t-usb3 حدود 110-119 تومنه مدل خوبیه
نقل قول:
انفورماتیک گستر گفت 3 هفته دیگه میرسه!
حالا به نظرتون تا اون موقع بخاطر یه مین دست نگه دارم؟
با این قابلیت ها یی که داره جاش چی پیشنهاد میکنید؟:10:
یک رم دو گیگ DDR3 با قیمت زیر 65 تومن برا بازی می خواستم( تک ماژول باشه چون می خوام بعدا یکی دیگه هم بگیرم)
لطفا مدل و قیمت یکی دو تا رو بگید.
SUPERTALENT 1333 DDR3 CL8 56Tنقل قول:
یک رم دو گیگ DDR3 با قیمت زیر 65 تومن برا بازی می خواستم( تک ماژول باشه چون می خوام بعدا یکی دیگه هم بگیرم)
لطفا مدل و قیمت یکی دو تا رو بگید
این نسبت به قیمتش از بقیه بهتره
سلام..
دوستان کسی قیمت Asus Crosshair IV Formula رو داخل بازار داره؟! (قیمت تقریبا دقیق)
ممنون...
دوستان الان قیمت 750 چقدر؟
یک سوال الان به نظر قیمت ها کمی رفته بالا به نظر شما امکان پایین اومدن داره و اینکه چه موقع پایین میاد ؟