نقل قول:
شايد اومده زباله ها رو ببره :27:
حجت پس من مولتيه بزرگ ايريپابليكم اينم خدمت شما:5:
Printable View
نقل قول:
شايد اومده زباله ها رو ببره :27:
حجت پس من مولتيه بزرگ ايريپابليكم اينم خدمت شما:5:
راستي امروز روز خوش شانسيم بود بعد مدتها كه تو بن بست بودم امروز دو تا از ماموريتها باز شد . يكيش چكش بود يكيم بينز. يه حالي كردم بعد مدتها .
توی شهر پاسارگارد نیست !!! یا داره از هتل استفاده می کنه یا داره نماز می خونه !!!!
من درست متوجه این نشدم !!! یعنی چی ؟نقل قول:
خوشحالم بعد مدتها ديدم يه گروه ايراني با هم همكاري ميكنند . فقط يه چيزي به نظر مياد فقط يه نفر در ساخت شهر كار ميكنه . اگه اشتباه نكرده باشم به همين خاطره كه سرعت رشد شهرتون پايين اومده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سوالم جواب نمیدی داش محسن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیجوری میتونم یه دوئل موفق داشته باشم؟
راستی اون قسمت که میتونی جنساتو توی بعضی از شهر ها بفروشی چی هستش ؟
فقط پاسارگاد هتل داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توی شهر پاسارگارد نیست !!! یا داره از هتل استفاده می کنه یا داره نماز می خونه !!!!
نکنه رفته اونجا عبادت کنه ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کسی نمیگه چیجوری یه دوئل موفق داشته باشم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلب منو شکستی یعنی قلبه یه روزه دار گرسنه ، تشنه ، خسته ، رنجیده ، بد حال و ... رنجوندی و کلی گناه کردی ( توی ماه رمضان 2 برابر میشه ها ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني هر كاري تو اين بازي اگه تكراري بشه ضرر داره يعني سود كمتري ميده . و چون شهرسازي پر هزينست اگه انگيزه پايين باشه كلي ضرر ميكنيد.نقل قول:
سلام.
هتلاتون خیلی باحاله ! کلی بهم خوش گذشت
کلیساتونم خوبه
منو اینوایت کنید 100 تا بریزم ( کل پولم 147 هست !)
گزينه دوئل رو كه ميبيني؟ اونو برو هر جور خودت ميدوني تنظيم كننقل قول:
بعد يه چوبي چاقي دستت بگير . بعد برو تو يه شهري عضو شو كه قبرستون داره . حالا كه عضو شدي روي شهرهاي مختلف كيليك كن و توي سالونش انتخاب كن با كي دوئل كني فقط قبلش جيبتو خالي كن كه باختي چيزي از دست ندي:8:
برای دوئل حتما باید عضو شهر باشم ؟ واییی
اقا نزدیک ترین شهر به پاسارگاد که ازون مغازه هایی داره که توش میشه جنس هایی که به دست اوردیو فروخت اسمش چیه ؟ خیلی نیاز دارم
برای جنس فروختن هم باید عضو شهر شدش ؟
مرسی