برو مسافرت مشکلی پیش نمیادنقل قول:
مهم اینه که بعد از اینه اشتراک گرفتی در هفته اول حداقل یک بار با اکانت روزانه کانکت بشی تا یک ماهت از اون لحظه شروع بشه...
حالا بعد از اون شما دیگه اصلا تا آخر اشتراک ماهانه کانکت نشو
مشکلی پیش نمیاد
Printable View
برو مسافرت مشکلی پیش نمیادنقل قول:
مهم اینه که بعد از اینه اشتراک گرفتی در هفته اول حداقل یک بار با اکانت روزانه کانکت بشی تا یک ماهت از اون لحظه شروع بشه...
حالا بعد از اون شما دیگه اصلا تا آخر اشتراک ماهانه کانکت نشو
مشکلی پیش نمیاد
سلام....نقل قول:
دوست عزيزم من از صبانت مي گيرم و اين گفته من هم توسط خود شركت در سايت زده شده :
نقل از sabanet.ir
حالا از اين كه بگذريم ميشه در هر صورت به من كمك كنيد ، مي خوام تنظيمات مودمم رو ياد بگيرم ... بدوم بهتره تا ندونم :27::27::11::11::8:نقل قول:
قابل توجه مشترکین محترم :
باتوجه به عدم استفاده پاره ای از کاربران از سرویسهای خریداری شده و مشکلات ایجاد شده مقرر گردید در صورتیکه سرویس بیش از یک هفته بلا استفاده بماند ، سرویس برگشت خورده و پورت جهت استفاده سایر کاربران آزاد گردیده . دستورالعمل فوق در خصوص تمدید سرویس نیز اعمال میگردد.
موفق باشي دوست عزيز :11::11::11:
بچه ها او رو خدا کمکم کنین
من شنبه هفته پیش سرویس حجمی 1gig از آسیا تک گرفتم.شنبه اومدم کانکت بشم دیدم زده حجمتون تمام شده.رفتم تو سایتش دیدم 300mg upload و بقیه اش آپلود بوده.در حالی که من اصلا uplod نداشتم و نهایت 100mg download داشتم.
دوباره امروز پول ریختم شارژش کردم.10 دقیقه هم استفاده نکردم رفتم تو سایت توی ریز کارکرد دیدم زده 7mg upload شده.
تو رو خدا بگین چیار کنم؟
پسوردمم عوض کردم.ولی فایده نداره.
خواهش میکنم کمکم کنین
آخرین UPDATE کسپر هم رو سیستمم نصبه
این قانون فقط برای کسانیه که وقتی اکانتشون را شارژ میکنن اصلا از اکانت روزانه استفاده نمیکنننقل قول:
شما باید حتما در هفته اول یک بار رو استفاده کنید
اما دیگه نیازی نیست در روزای دیگه استفاده کنید
مهم همون بار اوله که شارژ شما آغاز بشه....
در ضمن اون آی پی مطمئنی برای مودمتون هستش؟؟؟؟
اینو بارها توضیح داده شدهنقل قول:
دوست عزیز اون چیزی که شما به عنوان دانلود و آپلود در نظر میگیری فرق میکنه با ترافیک مصرفی
شما هر کاری که تو اینترنت انجام بدین جز ترافیکه
باز کردن صفحات
اپدیت کردن نرم افزارها
دانلود
آپلود
همه و همه جز ترافیک هستن
خيلي ممنون دوست عزيز ... خيالم راحت شد ( اجرت با خدا ) :10::10: :26::3:نقل قول:
نمظوت از اينكه IP مطمئني هست چيه؟؟؟ خوب رو جعبش نوشته ... تازه يه IP هم اي هست كه تو خود كامپيوتر نوشته ولي بازهم هيچ اصري نداره !!!!
اينم عكس :
مننونم :11::11::11:کد:http://irapic.com/uploads/1231819179.jpg
رو یه مرورگر دیگه هم تست کن ببین چی میشه؟؟نقل قول:
اقا ممنون موفق شدم وارد شم .... :8::8::8: ( اگه يك وقت خواستين بدونين بگيد با عكس براتون بزارم ، چون الان خيلي خوشحالم جو گرفتم :8::8::31::31:)نقل قول:
خوب حالا بايد چي كار كنم ؟؟؟؟
شما به اون ای پی که توی کامپیوتر نوشته کاری نداشته باش 192.168.1.1 را امتحان کن اگه نشد توی کاتالوگ مودم باید نوشته باشه ای پی را...نقل قول:
ولی یکی از دوستان tp-link داره IP 192.168.1.1 هست!!
در نهایت اگه نشد باید ویندوز عوض کنی!
برای من هم یک بار این طوری شده بود ویندوز عوض کردم حل شد!!
نقل قول:
من بدون عوض كردن ويندوز مشكلم حل شد ولي الان نمي دونم بايد كجا برم :31::19: