آمار گاح 2 تا سوال میاد.نقل قول:
آمار گاح 2 تا سوال میاد.نقل قول:
روی کتاب وسواس نداشته باش وقتی رمزینه داری دیگه نیازی نیست کتاب دیگه بخری.مگه اینکه از اون کتاب خوشت نیاد.نقل قول:
قبلا گفته شد ولی دوباره می گم:نقل قول:
در مورد ادبیان فقط این کارو کن وقتتو تلف نکن
ادبیات تستاش اینطوریه:
الف) املا و لغت (5 تست)
کتاب املا و لغت کلک معلم
البته می گن دکتر سبطی هم نوشته اگه اینطوره برای دکتر سبطی بگیر
ب) زبان فارسی (5 تست)
کتابی هست که به صورت مشترک کانون و همگامان نوشتن
پ) تاریخ ادبیات (3 تست)
کتاب تب کنکور کلک معلم
ت) آرایههای ادبی (3 تست)
کلک معلم
ث) قرابت معنایی (9 تست)
کتاب تناسب مفهومی و قرابت معنایی دکتر سبطی را تهیه کن
سلام دوستان
یه سوال از GodFather AMINعزیز داشتم.دوست من چون شما رتبه ی 2 رقمی بودی و تجربه ی کافی رو هم داری یه خواهش دارم از شما کدوم کتاب های زیر رو بگیرم..(چون میخوام زود کتابامو بگیرم نظرم همون نظر شماست.پس بهترینشو معرفی کنید)
1-عربی (آموزشی)؟؟؟
2-تست شیمی پایه؟؟؟
3-تست شیمی پیش؟؟؟
4-تست فیزیک پیش؟؟؟
5- کتاب آموزشی عالی برای تحلیلی به طوری که ... هم بفهمه می خواستم+یه کتاب تست هم معرفی کنید
6-کتاب کنکورتو قورت بده در چه موردیه؟؟؟قیمت؟؟؟
ممنون میشم زود بگین
کتاب کلاس دیف 2 رمزینه دقیقا کی میاد؟؟؟(تاریخ دقیق)
تا آخر این هفته میاد؟؟؟؟
هندسه تحلیلی چطور ؟؟اوونم بگین
نقل قول:
سلام دوست عزیز من کتاب زبان فارسی نوبل رو پیشنهاد میکنم که نویسندش اسماعیل محمدزاده هستش که معلم خودمون بود البته این کتاب تو قرابت معنایی خیلی معروف هستش اما زبان فارسیش هم خوبه
برای آمار پیشنهادی ندارم اما تو کنکور به صورت متغیر سوال میاد مثلا 85 و 86 از آمار 2 تا سوال اومده . در 87 هم فکر کنم تا در 88 هم فکر کنم 3تا .
سلامنقل قول:
کتابهای رمزینه چه جورین؟
مولفاشون کیان ؟
توضیح می دی؟
نقل قول:
من ریاضی تجربیشو استفاده کردم راضی بودم . تستاش مفهومیه .
سلام من قصد داشتم کتاب هایی را که خوندم و ازشون راضی بودم را بنویسم ولی وقت تاپیک آقا مهدی رو دیدم:نقل قول:
دیگه منصرف شدم چون ایشون به بهترین شکل کتاب ها رو اورده که مورد تایید منم هست.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=329483
;کتاب تست چی؟؟؟
اوونارو فکر نکنم معرفی کرده باشه..از مهدی هم ممنونم ولی اگه میشه یه توضیحی برای کتاب تست بدین
=====================
دوست من رمزینه 2 مدل کتاب چاپ کرده .یکی کتابای تست هست که من فقط جلد 1 و 3 شو دارم و هنز شروع نکردم به تستاش و دیگری کتابای کلاسش هست که به نظر من اگه وقت براشون بزاری کتابای خیلی خوبی هستن . کتاب دیفرانسیلش جز کتابای تاپ بازار هست. اگه سوالی داری درخدمتم