کاربرد subordinator چیه ؟ هراطلاعی هرچند کوچیک هم برام کلی می ارزه پس اگه جواب بدین خیلی لطف کردین.
Printable View
کاربرد subordinator چیه ؟ هراطلاعی هرچند کوچیک هم برام کلی می ارزه پس اگه جواب بدین خیلی لطف کردین.
راستش برا من هم جالب بود فونتي كه اين كاراكترها رو داشته باشهنقل قول:
من جستجو ميكنم اگه پيدا كردم ميذارم
شما هم خودت اگه چيزي پيدا كردي بذار
سلامنقل قول:
متاسفانه امكان خراب شدن فايلهاي شما هست حالا يا به دليل ويروسي شدن يا به هر دليل ديگه
بارها توي همين تاپيك به اين مطلب برخورديم و بارها هم گفته شده كه بك آپ گرفتن از اطلاعات به هر صورتي كه باشه لازمه
با همه اين احوال اگه دوست داشتي فايلت رو آپ كن و آدرسش رو بذار تا ببينيم ميشه كاري كرد يا نه
سلام و درودنقل قول:
الان چيزي به ذهنم خطور نميكنه مگه اينكه بهت بگم فايلت رو آپ كن و آدرسش رو بذار يا اينكه برام ايميل كن تا ببينم ميشه چيكار كرد و اشكال كار از كجاست
موفق باشي
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هشتمين عجايب هفتگانه !!؟؟
خيلي خيلي عجيبه ....
تشكر از Wordist بابت جواب سوال قبلي...
يه سوال ديگه تو يه متن چندين صفحه ايي، چه جوري ميتونم فقط يكي از صفحات رو landscape كنم ؟!
(واقعا چه ميكنه اين ورد 2007 !!)
سلامنقل قول:
راحتترين راه اينه كه كرسر را ابتداي صفحه موردنظر بذاري و از كادر page setup گزينه landscape را انتخاب كرده و بعد از انتخاب گزينه This point forward از باكس apply to كادر را اكي كني
و براي صفحات بعدي دوباره اينكار رو تكرار كني (اينبار Portrait )
درود
این فونت را دانلود کنید تقریبا با مقایسه دو دیکشنری آکسفورد و لانگمن بیشترین علائم لغات در دیکشنری یا همان Pronunciation of Table را دارد، فقط یک علامت در آکسفورد را من در این علائم پیدا نکردم و چند تا علامت دیگر که مختص تلفظ و اکسنت آمریکایی است در این فونت وجود ندارد ولی در کل این فونت مخصوص علائم دیکشنری هست و خیلی به درد می خورد، البته باز در حال جستجو هستم.
علاوه بر وارد کرد ن علائم از طریق گزینه Symbol می توانید با انتخاب فونت و روشن کردن کلید Caps Lock از روی صفحه کلید هر علامت را وارد کنید.
بدرودکد:http://rapidshare.com/files/112330479/TNR_Phon.ttf.html
یه سوال :
من می خوام شماره ردیف بزنم از شماره 1 تا 99999 . نمی وخام بشینم یک ساعت دستی بزنم .
سوالم اینه که تو ورد جایی هست که اتوماتیک شماره ردیف بزنه . مثلا بگیم از چند تا چند . خودش بزنه
سلامنقل قول:
بله اينكار امكانپذيره
كافيه از جدولها و شماره زني اتومتيك توي خانههاي اونا استفاده كرد
- وارد كردن يك جدول با تعداد رديفهاي دلخواه
- انتخاب خانههاي موردنظر و شماره زني اتوامتيك از طريق منوي فرمت و گزينه Bullet and numbering
پيروز باشي