سلام.لوفا جان من دیروز با شماره ای که دادی تماس گرفتم و گفتن در اصفهان نمایندگی نداره و قیمت هم نداد و گفت امروز تماس بگیرم و قیمت رو جویا بشم.امروز صبح هم مدام پاس کاری کردن و یک شماره از اصفهان به من دادن.حالا امروز عصر تماس میگیرم ببینم قیمت میده یا نه.اون تهران فوکا به هیچ عنوان به من قیمت رو نگفت و گفت نمیدونیم!!!!(3 نفر جدا از هم که همگی گفتن نمیدونیم !!!)عجب شالا....هایی بودن اینا.
اگه با 260 این دوربین رو بدن که خدایی به این قیمت می ارزه.
لوفا این عکس هایی که آپلود کردی خیلی قرو قاطی هستن.انگار تار و پود عکس در هم فشرده شده.
به نظر من عکس هارو داخل هیچ نرم افزاری نبر.من میگم عکس هارو در حالت 5 مگاپیکسلی یا اندازه های کوچکتر بگیری و عکس اصلی رو بذاری خیلی بهتره.که بشه آپودش کرد.
در مورد این ریوها و عکس های نمونش بگم که:
عکسهاش زمین تا آسمون فرق دارن و بعضی هاش این قدر بیخود هستن که فکر میکنم از موبایل هم بدتره.
در حالی که دوربین 10 مگاپیکسلی غیر ممکنه عکس های به این بدی داشته باشه.
به نظرم میاد این سایت های خارجی قابل اعتماد نیستن.و ان ها هم منافعی رو دنبال کنن یا به گروهی وابسته باشن.
لوفا ازت خواهش دارم در حالت اندازه 1200 در 600 (یا همین حدودها)یه عکس بگیری که نور هم کافی باشه و بدون بردن داخل نرم افزار خاصی آپلود کنی.
مطمئن هستم از عکس هایی که قبلا گذاشتی بهتر در میاد.البته خیلی به شما زحمت دادم و توقعی ندارم.
در مورد تهران و فال و تماشا هم بگم که اصلا نمیتونم به تهران بیام و تو عمرم هم نیومدم(تا سر کوچه هم زوری میرم)
و از مهمان نوازیتون ممنون.حالا به جاش شما تهرانی ها ایام نوروز رو میایید اصفهان و شهر رو ویران میکنید و برمیگردید(شوخی)
با تشکر از همه دوستان خوبم.