مطمئنی این که قیمت X48-DQ6 هست تازه فکر کنم کمترم هست یکی از دوستان بود یه جا گفته بود 300 تومن ؟نقل قول:
Printable View
مطمئنی این که قیمت X48-DQ6 هست تازه فکر کنم کمترم هست یکی از دوستان بود یه جا گفته بود 300 تومن ؟نقل قول:
يعني با 250-200 تومن بهترين برند abitه كه حتما با Q9300 سازگاره يا برند بهتري هم هست؟نقل قول:
این قیمتی که من گفتم مال برند DFI بود با چیپست X48 :21:نقل قول:
این مادربردی که شما معرفی کردید رو که زیر 360 تومن عمرا پیدا بکنی !!:41: (( پیدا کردی بهت جایزه میدم !!:31:))
از همین برندی که شما میگی (( گیگابایت )) قیمت مدل X38-DQ6 رو دارم !! 354 هزار تومن با گارانتی آواژنگ !!
باباجون چرا دچار بدفهمی میشی آخه !!!:27:نقل قول:
بهترین برند وجود نداره !!! کیفیت یک مادربرد هم به کیفیت قطعات الکترونیکی روی آن و خوشنامی و پر فروش بودن شرکت سازنده اون هست که نشون میده مادربرد هاش کیفیت داشته که فروشش زیاد بوده !!:31:
در ضمن شما امکان نداره با بودجه بالای 250 تومن مادربرد بخری و ناراضی باشی !! حالا از هر برندی شده فرقی نداره !! ولی برند های توی بورس شش هفت تا بیشتر نیست !! مثل گیگابایت و ایسوز و ابیت و DFI و xfx و اینتل و soyo
شما بهتره بجای اصرار روی نام برند روی چیپست مادربرد و ورژن pci مادربرد و FSB اون و همینطور مقدار رم و نوع رمی که ساپورت میکنه و داشتن خازن جامد و دفع راحت گرما توسط مادربرد دقت بکنی !!:20:
در ضمن چیپست های X38 و بالاتر تمامی سی پی یوهای اینتل جدید رو ساپورت میکنند !!:46:
بله من اون مینبورد رو میشناسم , قیمت X48-DQ6 رو رایان صبا زده 380 تومن البته درسته X38-DQ6 رو هم زده 355 تومن ولی DFI X48 LT T2R رو هم یکی از دوستان خبرش رو در بخش دیگه زد این لینکش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا soyo رو جزو برندهای معروف نیار .نقل قول:
فقط ASUS P5E حدود 260000نقل قول:
سلام بچه ها.ممنون از راهنماییتون.من به سایت abit رفتم و لیست مادربوردهایی که با سری چهار هسته ای اینتل سازگارند آوردم ولی فقط یک مودل بود که اون هم با Q9300 سازگار نبود:41: لینکش رو در زیر گذاشتم ببینید.
پس در نتیجه abit رو بی خیال میشم.هالا موند Gigabyte و asus .چه مودلی رو پیشنهاد میکنید که با q9300 سازگار باشه؟ ترجیها زیر 250 تومن.نقل قول:
کد:http://www.abit.com.tw/cpu-support-list/intel/intel-core2-quad.htm
اشتباه ميكني تمام P35 ها چهار هسته اي رو حتي با باس 1333 ساپورت ميكنند در ضمن با آپديت بايوس هم 45 نانومتري ً9300 رو ساپورت ميكنندنقل قول:
دوست خوبم با یه آپدیت بایوس مشکل نشناختن این پردازنده حل میشهنقل قول:
مادربوردی که ÷ست قبلی نوشتن مادربورد خوبی هست به نظر من