فرشاد سلام .این گزینه سرویس من را بسوزان مال کدوم سایته ؟ مال پرتاکه ؟نقل قول:
Printable View
فرشاد سلام .این گزینه سرویس من را بسوزان مال کدوم سایته ؟ مال پرتاکه ؟نقل قول:
خودت سوزوندی یا از نمایندگی ؟ اگه از تو پرتاک سوزوندی بی زحمت بگو چه جوریه مراحلشنقل قول:
من تازه ده مگ شارژ کردم و شبانه هم نداره
حالا بخام بیام روی 2 مگ و روزهای 10 مگ رو(26 روز مونده) بسوزونم
باید کل پول دو مگ رو دوباره بدم؟؟
29 تومن اونو شارژ کردم 2 مگ هم بخام دوباره 20 و خورده ای بدم خیلی میشه!!:n02:
خب یک ماه صبر کن :n02:
2 مگ هم شبانه داره من شنبه برای کسی تمدید کردم.
حذف شود........
پس از سالها بیام یه پست بدم :n33:
آقو این اینترنت ما 2 روز پیش قطع شد و فاجعه شد...
گیت وی رفت روی 78.39.143.250
گردنش خورد بشه هر کی داره این کار ها رو میکنه... صدای استخوناش رو بشنوم حال کنم. :n10:
رنج آی پی شده
2.185.20 تا 2.185.31 و 37.221.55 تا 37.221.65
جالب اینه که گیت وی قبلی این آی پی ها رو میداد
2.185.10 تا 2.185.15
2.185.33 تا 2.185.42
2.189.185 تا 2.185.190
روز آخر، گیت وی 82.185.8 و 2.185.9 که مال اکسین بودن هم اضافه شدن به این لیست.
بعدش گیت وی عوض شد و این خراب شده رو دادن :n37:
2 مگ دارم، شبانه هم داره و مشکلی ندارم از سرعت
ولی پینگ/پکت لاس/سرعت تک کانکشن فوق العاده افتضاحه. اگر این وضع تا 7 دی که سرویسم تموم میشه، ادامه پیدا کنه، مخابرات بای بای حروم خور
3 روز هم این ماه اینترنتم قطع بوده و اصلا نتونستم حتی 1 بار هم به واحد فروش 2020 وصل بشم... 11 دقیقه توی صف بودم بعد صدای قیژ قیژ اومد قطع شد :n34:
پشتیانی هم همه اش وعده های الکی میده...
جالبه، روز بعد از خرید ترافیکم، بلند شدم دیدم شارژ تموم شده. رفتم نگاه کردم دیدم 6 گیگ از ترافیکم کم شده :n38: ، ولی هیچی دانلود نشده، حتی Last Try هم مربوط به قبل بود... هزار تا چیز رو چک کردم و مطمئن شدم که کامپیوتر دانلود نداشته! ولی بعد از شارژ دیدم تو پنل زده کسر شده. هر چی هم به پشتیبانی گفتم آقا من دانلود نداشتم، زیر بار نرفتن... و 6 گیگ رو بالا کشیدن :n34::n34::n35:
آیا این ماه ماه آخر مخابرات است؟
احتمالا برم پارس :n27:
هي سروش چطوري:n02:نقل قول:
همه اين چيزا كه نوشتي مال بقيه هم اينطوره مال من دقيقا همين عددهايي هستن كه گفتي. آيپي 37 كه اصلا حرفش رو نزن سرور داخلي پينگ 250 ميده! بعد از 30 بار قطع و وصل يه 2.185 مياد كه اونم مثل سابق نيست.
منم چند روز پيش دقيقا سه روز قطع بود 2020 هم خراب بود!
اينم يه 4.2.2.4 الان:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=354ms TTL=52
ديدي چقدر باهات همدردي كردم:n19:
به نظرم مقطعي هستش و درست ميشه تا چند روز ديگه.
بري پارس چيكار كني؟ شبانه داره مگه؟
من الان فقط دارم از سرعت آپلودم لذت مي برم شيطونه ميگه هاردم رو آپلود كنم اينترنت ازش استفاده كنه:n31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره پارتاكهنقل قول:
سروش و محمد دزفول كجا نمايندگي مخابرات داره؟يعني منظورم آدرسش
ممنون از همدردیت... :n02:نقل قول:
والا چی بگم، احساس میکنم نصف IP های خوزستانو ازش گرفتن. یعنی در عمل 2 گیت وی رو دادن به 4 اپراتور و 2 گیت وی رو بردن جای دیگه مثلا...
من آپلود و دانلودم سر 2 مگ بسته شده :n02: نمیدونم کدوم ابلهی تنظیمش کرده... ADSL خیر سرش نامتقارنه. اینا صاف Upload و Download رو گذاشتن برام رو 2044
آی پیم رو 37.221 هست الان، اصلا اسپیدتست باز نمیشه برام :n31:
من دیروز ظهر زنگ زدم، یه نفر برداشت بش گفتم چرا نت اینقدر داغون شده؟ گفت مرکز مخابراتی شما مشکل داره، مهندسان(:n09:) رو فرستادیم که مشکل رو رفع کنن. در صورتی که Trace نشون میداد مشکل از Gateway هست نه سوییچ مخابرات :n35:
نمیدونم پارس شبانه داره یا نه ولی پینگش اینقدر مسخره نیست... خیر سرم میخوام بهمن کنکور بدم یه چند ماه مث ندید بدیدای تازه آزاد شده از درس بازی کنم.... مخابرات که فقط 80% آپ تایم داره... :n34: حالا شاید این ماه هم صبر کردم سریال دانلود کردم شبانه :n33: