به هیچ عنوان این طور نیست. مودم بیرونی قدرت دریافت سیگنال رو به صورت 360 درجه داره و بسیار قوی تره.نقل قول:
Printable View
به هیچ عنوان این طور نیست. مودم بیرونی قدرت دریافت سیگنال رو به صورت 360 درجه داره و بسیار قوی تره.نقل قول:
دوستان پس رو این حساب سمت مبین نت نرم؟
پس بهتره خودتون یک بار در شرایط یکسان تست کنید.نقل قول:
بچه ها پینگ توی طرح های مختلف فرق میکنه؟
مثلا پینگ طرح 512 با 1مگ یا 2مگ یکی هست یا نه فرق میکنه؟
برو...کی :n02:نقل قول:
ولی زیر 1 مگ نگیر تا حداقل بتونی یه وبگردی ساده باهاش بکنی
اگه تست نکرده بودم نمیگفتم. من حتی جایی رفتم که مودم داخلی (حتی توی پشت بام) به هیچ عنوان آنتن نمیداد مودم بیرونی به خوبی سیگنال دریافت میکرد.نقل قول:
پینگ هیچ ربطی به طرح (سرعت) ندارهنقل قول:
من هم مودم بیرونی دارم جایی که هستم سیگنال مبین نت اصلا خوب نیست مودم داخلی هیچ کجای خونه جواب نداد حتی در ارتفاع بالا
ولی مودم بیرونی با سیگنال تقریبا خوب تونست سیگنال رو بگیره مودم های بیرونی برای جاهایی که سیگنال مبین نت با مودم های داخلی قابل دریافت نیست عالی جواب میده
خیلی هم از مودم های داخلی قویتر عمل میکنه اینو شک نکنید چون تست کردم
من مودم بیرونی دارم و جایی که هستم اصلا توی نقشه پوشش مبین نت نیست و مودم داخلی اصلا جواب نمیده ولی مودم بیرونی کار پنجره رو به فضای باز گذاشتم سیگنالم -75 هست که خیلی جواب میده و هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
والا برای ما که هر دو یه سیگنال میدادن و توی ارتفاعی که بیرونی نصب بود و رومیزی در اتاق انتن نمیداد تست کردم و رومیزی هم به همون اندازه سیگنال بهم داد .شاید اون اوت دوره استثناعن تعطیل بوده.نقل قول:
هر کسی کوچیکترین اطلاعاتی درباره الکرتومغناتیس داشته میدونه که کلا گیرنده های بیرونی خیلی قوی تر هستننقل قول:
العان قیمت بهترین مودم بیرونی چقدره؟