توضیحات کامل و گویایی بود. پس درسته نسبت به وضعیت جهانی خیلی عقبیم هنوز. اما نسبت به وضعیت چند سال قبل خودمون، خیلی پیشرفت داشتیم. البته هنوز خیلی جای کار داره.
Printable View
توضیحات کامل و گویایی بود. پس درسته نسبت به وضعیت جهانی خیلی عقبیم هنوز. اما نسبت به وضعیت چند سال قبل خودمون، خیلی پیشرفت داشتیم. البته هنوز خیلی جای کار داره.
دوستان الان شبانه رایگان از چه ساعتی شده دقیقا؟ 2 تا 7 صبح؟ هنوزم می شه ترفند استفاده کرد؟
در کل الان سرویس های پارس انلاین چطوره؟
من بالاخره نفهمیدم تو 128 نا محدود ماهی چقدر میشه دانلود کرد !؟ ( یعنی بعد چند گیگ سرعت میاد پایین )
ببینین من الان 128 محدود با ماهی 8 گیگ دارم و شبا هم بنا به دلایلی دو ساعت نمیتونم دانلود شبانه داشتم باشم شبی شاید 200 مگ شاید کمتر
با این حساب من نا محدود بگیرم برام بهتر نیست ؟ یعنی هر جور حساب کنیم ماهی 20 گیگ میشه برام ( اصلا بعد اون حالتی که سرعتو میارن پایین حساب نمیکنم ) ولی این جوری ماهی 8 گیگ ، شبانه هم نهایتا 6 گیگ ، که با هم 14 گیگ میشه اون جوری میشه ماهی 20 گیگ که باز برام بهتره !
درست گفتم دیگه ؟
برای من به صرفه تره نا محدود درسته ؟
اره نامحدود به صرفه تره
هنوز هم کسی 128 نامحدود یه سره دانلود نمی زاره که بشه حساب کتاب کرد دقیق سرویس 128 چه قدر میشه گرفت
اقا من امروز این نامحدود رو گرفتم یه حدود دوگیگ هم دانلود کردم ولی بعدش ترسیدم
موندم دانلود کنم یا نه.
ببینم اگه سرعت کم شه بعد دانلودت رو کم کنی دوباره سرعت به اولش برمیگرده یا تا اخره اشتراک همینطوری میمونه؟
چه دلخوشی داشتیم. گفت یه نامحدود بگیرم بشینم بلوری ۵۰گیگ دانلود کنم!
سلام
دوستان یکی دو ساعت پیش خط من رو که روی 2 مگ بسته شده بود کردن 4 مگ ! سرویسم هم 512 محدود هست ( حدودا 7-8 ماه 512 استفاده کردم که همیشه روی 2 مگ بسته شده بود )
Upstream Speed 1024 kbps
Downstream Speed 4096 kbps
شما هم تست کنید ببینید تغییری داشتید !
سرعت روزانم قبلا بیشتر از 250 نمیشد ( حداکثر ) ولی الان تا 350 هم میره ! امیدوارم که روی دانلود شبانه هم تاثیر داشته باشه ! البته این دو سه شب که از 256 به 512 ارتقاء دادم ، روزی 2.2 گیگ گرفتم !
دیگه ترفند خاصی نداره و همون 2 تا 7 فقط رایگانهنقل قول:
سلامنقل قول:
تا 7:12 دقیقه رایگان هست، البته باید تست کنید
تکنترل حساب رو نمیدونم چرا به لحظه نیست و وقتی میخوای مصرف خودت رو تو دقایق گذشته ببینی میگه متاسفانه گزارشی وجود ندارد و همین باعث میشه آدم ندونه دانلود رو میتونه ادامه بده تو ساعات رایگان بعد از 7 و یا قبل از 2 یا نه
من درست متوجه صحبت دوستان نشدم . من میخوام سرویسم رو به حجم نامحدود تغییر بدم . حالا به صرفه هست یا نه ؟!
الان این مطالب رو خوندم یک کم به شک افتادم :19: