دوست گلم تو تاپیک خود بازی بپرسین سریعتر به جواب میرسین....:10:نقل قول:
به قول یکی موفق باشیم...:27:
دوست گلم تو تاپیک خود بازی بپرسین سریعتر به جواب میرسین....:10:نقل قول:
به قول یکی موفق باشیم...:27:
بیا داداش:نقل قول:
کد:http://guides.gamepressure.com/gearsofwar2/
اگه فارسی شو بذارید ممنون میشم.نقل قول:
بیا تو تاپیک خودش باهم مشکلتو رفع کنیم.فارسیشو ندارم.sorryنقل قول:
سلام. کجای بازی گیر کردی. بازی خیلی سادست؟نقل قول:
سلام
میشه راهنمای قدم به قدم بازی gears of war 2 رو بذارید؟
ممنون
سلام. دوست عزیز از کابل کامپوزیت خود xbox انتظار بیشتری نمیره. و کیفیتش همین هستنقل قول:
سلام.من يه مدتي بايد با TV معمولي بازي كنم.الان كه با كابلي كه با خود X460بود دستگاه رو وصل كردم به TV ولي كيفيت تصوير خيلي پايين بود و تقريبا آدم رو كور ميكرد!تو تنظيمات خود tvهم رفتم ولي تغيير چنداني نكرد.ميشه يه راهنمايي كنيد؟ممنون
مدل tv هم سامسونگ 21 اينچ و ديگه اطلاعاتي ندارم!(البته اون گوشه tv يه جل نوشته PLAND)
بله دوست عزیز درست نوشتم البته فقط ۱ دونه داریم :31:نقل قول:
درست نوشتین؟؟
سلام.نقل قول:
1- الان قراره LT جدید بیاد؟(یعنی می خوام آپدیت کنم صبر کنم یا نه؟)
2- چه جوری میشه پروفایل رو کپی کرد؟(منظورم اینه اگر خواستم x360 ام رو عوض کنم میشه پروفایل رو انتقالش داد؟)
3- اگر دیسک داخل x360 نباشه و به لایو وصل بشیم بن میشیم؟(من non stealth دارم)
۱. الان هیچی معلوم نیست
۲.خیلی راحت کپی میکنید تو فلش
۳.الان بله چون نزدیک به دوره ی ban wave هستیم.
الان بهترین فریم ویر non stealth هست.
سلام من دیدم تو یه فروشگاه زده آپدیت داشبورد جدید برای ایکس باکس نسخه اصل مگه میشه نیومده که هنوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
این ایکس باکس جدید -- شده ها؟؟؟؟؟؟
درسته؟
سلام. 4nov اپدیت اصلی میاد.نقل قول:
سلام من دیدم تو یه فروشگاه زده آپدیت داشبورد جدید برای ایکس باکس نسخه اصل مگه میشه نیومده که هنوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
این ایکس باکس جدید -- شده ها؟؟؟؟؟؟
درسته؟
بله ه ک شده.
دوستان من باتری شارژی و شارژرش رو میخوام برای دسته بخرم چی بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
energaizer دو تا رو با شارژرش 25 میگفت خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و varta هم 4 تا باتری و شارژرش 25
کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا هم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟play kit chrj
دوستان این اسلیم که -- شد دیگه کامل -- شده؟:دی منظورم اینه که با آپدیت و این چیز ها که خراب نمیشه؟
بازی هاش با الایت و آرکاد که یکی هست.درسته؟(منظورم اینه که یه دیسک بازی که تو الایت اجرا میشه توی اسلیم هم اجرا میشه؟
بله و با اپدیت جدید هم نمیشه برش گردوندنقل قول:
کلا ایکس باکس از یه سخت افزار ثابت ساخته شده . البته درسته که اسلیم از نظر سخت افزاری با بقیه ی مدلهاش یکم تفاوت داره ولی هیچ ربطی به قویتر بودن پردازش یا بهتر اجرا شدن بازی که بخواد منجر به بازیهای انحصاری برای خودش بشه وجود نداره همون بازی رو که اسلیم اجرا میکنه ارکید هم اجرا میکنه